TORNAR

Teresa Roig, Susanna Carpi i Pep Elies signaran exemplars dels seus llibres aquesta tarda a la Llibreria Llegim...?

Els tres autors igualadins han publicat recentment les respectives novel·les

cultura
Divendres, 24 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Llibreria Llegim...?, d'Igualada, ha organitzat per aquestes dates nadalenques diverses activitats relacionades amb la literatura i l'art. Els actes van començar dimarts amb la presentació de La Memòria Trobada, obra de la igualadina Cristina Miret.

Obra de M. Àngels Gual

Avui divendres, 24 de desembre, de 6 a 7 de la tarda, a l’espai de Llegim…? signaran els seus llibres els escriptors M. Teresa Roig, autora d’ 'El primer dia de les nostres vides, Susanna Carpi, amb Història d'una formiga, i Pep Elies, autor del llibre Olor de Gas.

A més, durant tot el mes de desembre M. Àngels Gual exposa a la llibreria una petita mostra del seu darrer treball:' Collages'. Són obres de petit format on la seda pintada a mà i el dibuix a la ploma juguen entre el positiu i el negatiu i es complementen formant composicions dinàmiques amb un ritme contingut, sortejant l'obstacle de la diferència de textura amb la línia que dóna continuïtat a les formes subordinades als retalls de seda o a la inversa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.