TORNAR

Joan Torras diu que l'Entesa fa 'política de despatx' i que cal una gran transformació a la ciutat

ERC presenta la seva candidatura a Igualada, amb el lema 'Amb tu'

politica
Dimarts, 5 octubre 2010. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts s'ha presentat a la seu local d'ERC Igualada la candidatura de Joan Torras com a alcaldable a les eleccions municipals del 2011, en el que serà el seu tercer mandat. La notícia es va conèixer dissabte passat després de l'assemblea local, però aquesta setmana s'ha fet pública en una roda de premsa amb la presència del nou vicepresident d'ERC a Igualada, Ramon Costa, i el mateix Joan Torras.

Joan Torras i Ramon Costa

Torras ha afirmat que el govern de l'Entesa 'fa política de despatx' i que ERC optarà per una 'política de carrer', com ja ha començat a fer mitjançant trobades amb gent de diferents sectors per tal de conèixer les preocupacions dels ciutadans. Per aquest motiu, el títol de la campanya electoral serà 'Amb tu', fomentant el contacte presencial. L'alcaldable també ha afirmat que hi ha 'un abisme entre la política actual de l'Ajuntament i el que demana i preocupa el ciutadà', i que Igualada necessita una gran transformació després de 'set anys de govern impositiu'.

Revisió de les empreses municipals

Pel que fa a les mesures contra la crisi, Torras ha manifestat que plantejaran millores econòmiques i socials mitjançant 'solucions imaginatives'. Segons ERC moltes de les empreses públiques de la ciutat són competència directa de petites empreses privades i, per això, Torras creu que 'no és el moment d'engegar cap nova empresa i que s'han de revisar les actuals', així com refer els ponts de diàleg i col·laboració entre els sectors públic i el privat.

Sobre les llistes electorals només ha avançat que Enric Asensi no repetirà com a regidor, i ha afirmat que els canvis es donaran a conèixer properament. Joan Torras ha volgut fer referència a l'assumpte de Marina Llansana, i ha explicat que van estar parlant sobre la possibilitat que ella encapçalés la candidatura; de totes maneres, després que la diputada decidís no fer-ho, Torras va optar per repetir com a candidat. Llansana, però, forma part de l'equip de campanya, igual que Oriol Solà, actual regidor i expresident local del partit.

Els pactes

ERC afirma que 'hem demostrat que estem preparats per a governar', i en aquest sentit Joan Torras creu que en aquests últims vuit anys ha adquirit experiència com a regidor i que això li dóna força per continuar encapçalant candidatura. Sobre els possibles pactes postelectorals, Torras no ha tancat la porta a ningú però ha dit que, 'evidentment, el nostre ideari ens allunya del PP: hi ha coses que són innegociables'.


1 Comentaris

j

josep m. torras payerol

Igualada

6 d'octubre 2010.18:35h

Respondre

Joan, Ramón, Oriol, Marina.......,
Que tot sigui pel bé dels Igualadins de peu, més que per la Igualada feta servir com excusa de model de ciutat.
Igualada ha de ser el que els seus ciutadans... Llegir més vulguin i expressin, sempre! I no val dir que com que s’ha guanyat, és fa el model de ciutat de tal o qual partit i no s’escolti a ningú, durat quatre anys.
Igualada som tots els ciutadans i no pot ser que un percentatge de vots serveixi, per obviar els ciutadans, els uns i els altres, per la resta de legislatura, com ja ha passat.
Sou bona gent, les vostres ideés són coherents, ens trobarem pel camí!
Enhorabona i sort!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.