TORNAR

Es conservaran 21 places d’aparcament a la Plaça de Pompeu Fabra d’Igualada

Poca participació en la consulta realitzada per l’Ajuntament

politica
Dijous, 15 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En la compareixença d’aquest dimecres a l’Ajuntament d’Igualada, el tinent d’alcalde Jordi Riba va explicar que el projecte inicial previst a la plaça de Pompeu Fabra, més coneguda com a Plaça de les Tortugues, es modificarà per preveure la construcció de 21 places d’aparcaments, després de la consulta feta als veïns de la zona.

Les obres a la Plaça de Pompeu Fabra ja han començat

L’Ajuntament va enviar 150 cartes als veïns de la perquè aquests tinguessin l’oportunitat d’escollir entre l’opció inicial prevista per l’Ajuntament, en què s’eliminaven les places d’aparcament de la plaça, o l’opció d’incorporar 21 places de pàrquing. Aquesta segona possibilitat ha estat la més votada, amb 42 vots a favor i 8 en contra.

Només un 30% dels veïns a qui es va enviar la butlleta de consulta van retornar-la. Aquesta poca participació demostra, segons Jordi Riba, que ‘el tema no preocupava especialment els ciutadans com s’ha volgut fer creure’.


10 Comentaris

R

Ricard M.

Igualada

19 d'agost 2010.19:35h

Respondre

No us espereu res de l’altre món a la inauguració. No hi haurà sardinada popular ni res d’especial, la plaça de les Tortugues no es troba situada al barri privilegiat de l’Entesa.
Com... Llegir més se’ls hi acut posar figures de PEDRA ! els nens poden prendre mal.

I

Imma Senserrich

Igualada

19 d'agost 2010.14:42h

Respondre

Gràcies Blender per la informació de primera mà ja que fa 2 dies que no vaig a comprar a les botigues de la Plaça. Ja diuen que mai es pot parlar sense coneixement.
Ara només falta que acabin de... Llegir més soterrar els últimes contenidors i arreglar la vorera que va fer trencar el trailer que els va descarregar.
Suposo que així tots els veins i veïnes esterem molt contents pel rentat de cara que li han fet a la zona.

A

Albert

19 d'agost 2010.10:15h

Respondre

I ara els fanàtics demagogs es disculparan? S’ha de ser curt de gambals per criticar una obra quan ni està acabada.

B

Blender

Igualada

19 d'agost 2010.09:50h

Respondre

Imma i Albert, avui es dijous 19 i a primera hora del matí, han posat un parell de tortugues de pedra (semblen) Una es blanca i l’altre gris fosc. Al viure allà, veig les obres al moment.

I

Imma Senserrich

Igualada

19 d'agost 2010.09:14h

Respondre

Jo també m’he fixat que no hi ha cap figura en forma de tortuga. Però és extrany ja que si busques el projecte de remodelació a la web de l’Ajuntament es veu clarament que un dels jocs són 1... Llegir més o 2 tortugues de pedra o similiar. Potser encara són a l’empresa fabricant i no arribaran a la inaguració que l’alcalde farà demà divendres (20/08/2010).

A

Albert

Igualada

18 d'agost 2010.16:44h

Respondre

Ara que estan a punt d’inaugurar les obres de la plaça de les TORTUGUES (coneguda amb aquest nom, no oficial, per tothom), ja podem veure com hi han situat tota una col·lecció de figures de... Llegir més fusta d’animals, quatre o cinc de diferents, però CAP TORTUGA ... s’ha de ser curt de gambals !
Al PSC d’Igualada sembla que li faci nosa tota el que fa referència a la història de la ciutat, per petit que sigui.

I

Imma Senserrich

Igualada

15 d'abril 2010.18:04h

Respondre

Estic d’acord amb vosaltres però jo no he pogut votar si estava o no a favor de les places d’aparcament perquè visc a 100 metres de la plaça, tot i ser un dels carrers que la delimita.
A... Llegir més més, com a mare de l’escola Jesus Maria estem vivint una situació molt peculiar: l’autobus escolar que porta els alumnes a la piscina no pot parar davant de l’escola ja que per les seves mides(autocar articulat) no pot girar a la plaça i això implica moure els alumnes fins el lloc on els espera l’autobus.Ara l’empresa d’autocar ha hagut de canviar però no sempre serà possible.
El compte enrera per les eleccions ja ha començat i espero que la gent exerceixi el seu dret a vot.

R

Ramon F.

Igualada

15 d'abril 2010.17:26h

Respondre

Sr. Riba, deixi de pendre’ns per rucs, si troba que la participacio es minsa, perque li fan cas i canvien el projecte?, no sera que ara tenen remordiments i se n’arrepenteixen d’haber fet la... Llegir més consulta?

Crec que el que pasa realment es que vostes es van deixar portar per la rauxa i van pensar que era una bona reaccio fer la consulta, pensant estar clar que la guanyarien i deixarien als altres en evidencia.

Vostes realment no volien fer els aparcaments, vostes el que veritablement volien fer era castigar als veins de la plaça perque no varen comprar les places de l’aparcament soterrat que els varen oferir, pero per por a que tinguessin un altre problema com el del POUM, ja que CiU va adreçar una carta als veins, van voler donar-se-les de democrates i van accedir a fer una consulta popular(cosa que no els agrada gens com han demostrat amb la del dia 25) com a estrategia i ara veient que el resultat no els es favorable busquem les mil excuses.

Pero que no se n’adonen que el tant per cent de vots a favor es mes alt que el que varen tenir vostes a les eleccions municipals i llavors els va semblar que era gloria......., a vegades sembla mentida com canvien les coses depenent de com es miren....., o com li conve a un que es mirin. Ah!!! i posats a parlar de la plaça, hi trobo a faltar els serveis i penso que no calia tallar les pollancres.

J

Jordi

IGD

15 d'abril 2010.12:53h

Respondre

Blender tens bons part de raó, però això no treu que n’estem farts que l’Aymamí aquest ens tracti sempre com a imbècils.

42 vots respecte 50 respresenta que el 84 % està a favor de... Llegir més l’aparcament (les 21 places en superfície) mentre que el 16 % (8 vots) no el vol. La resta de gent no ha dit res (per desgràcia com diu en Blender) i alguns porten l’abstenció cap al seu terreny només quan els hi convé, molt ”democràtic”.

Així, segons l’Aymamí, quan a les eleccions municipals només vota la meitat de la ciutadania també vol dir que la política municipal no importa gens; llavors vostè es creu que representa veritablement la opinió del poble ?. A les últimes eleccions municipals (2007) només un 23% dels igualadins amb dret a vot van votar Entesa, ens mirem tots els números com ho fa vostè ”sr”. Alcalde ?

B

Blender

Igualada

15 d'abril 2010.09:30h

Respondre

Em sembla penós que la majoria dels meus veins de la plaça no votin ni a favor ni en contra dels aparcaments. Després aquests es queixaràn de que no poden aparcar i seràn els primers en... Llegir més criticar-la... colla d’ineptes !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.