TORNAR

Francisco Guisado tornarà a presentar-se com a cap de llistes del PSC a Òdena

El mapa polític d'Òdena per a les municipals comença a dibuixar-se però encara queden interrogants per tancar

politica
Dimecres, 9 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En l’assemblea del PSC celebrada aquest dimarts a Òdena, els membres del partit van decidir que fos l’actual alcalde del municipi, Francisco Guisado, qui tornés a encapçalar les llistes per a les properes eleccions que se celebraran el  22 de maig. Guisado afronta la continuitat en aquesta etapa perquè segons afirma: ‘Hi ha molts projectes oberts pels que encara hem de treballar molt’.

Amb el nomenament de Francisco Guisado com a cap de llista d’Òdena Progrés, el mapa polític d’Òdena comença a dibuixar-se. L’actual regidor d’ERC, Carles Casanova, ja va anunciar el passat mes de gener que encapçalaria la llista ‘Òdena 2011’, una formació independent que es presenta com una força de coherència i proximitat i que vol incorporar el màxim de gent possible. Ara només queda per decidir qui serà el candidat de CIU, els òrgans del partit s’han de pronunciar en les properes setmanes.

Francisco Guisado explica que durant l’assemblea del passat dimarts hi va haver debats interns per decidir qui era el candidat més apropiat per encapçalar la llista del PSC a Òdena però l’actual alcalde afirma que finalment el fet que encara hi hagi projectes oberts com l’Anoia Outlet, l’aeròdrom, el POUM o el consorci de la Zona Franca, fa que entre tots els membres de l’assemblea s’hagi decidit que sigui el mateix Guisado qui lluiti per aconseguir una nova legislatura al capdavant de l’Ajuntament. De la mateixa manera, Guisado explica que el PSC a Òdena creu en mandats de 8 anys, tal com van fer-ho Estruch o Mensa però en aquest cas, el partit ha trobat apropiat allargar una legislatura el projecte de Guisado que actualment en porta dues com a alcalde.


15 Comentaris

J

Joan

Òdena

10 de febrer 2011.23:35h

Respondre

He llegit els comentaris a la decisió del Sr Guisado per tornar a encapçalar la candidatura del PSC per Òdena i m’he trobat amb que la majoria hi diu la seva, però amb respecte. No així el que... Llegir més signa com a ”jaume”, el qual, en el seu escrit, posa de manifest la seva IGNORÀNCIA, MALA LLET i DESCONEIXEMENT DEL DESENVOLUPAMENT CULTURAL A ÒDENA.

IGNORÀNCIA: Doncs, ”onest” s’ha d’escriure amb H

MALA LLET: Doncs si diu que el Sr Guisado és l’únic ”onest”, titlla de ”lladres” els altres

DESCONEIXEMENT D’ÒDENA: Hauria de saber, que durant molt de temps, Òdena era coneguda fora de la nostra comarca, gràcies a les colles sardanistes, així mateix pel Pessebre Vivent i tothom coneixia Òdena arreu de Catalunya. I en l’actualitat, si per alguna cosa és coneguda Òdena, més enllà de la nostra comarca és pel Centre d’Esports Òdena, el club de futbol.

Ja voldria jo que la propera administració del nostre Ajuntament fos tant bona i clara i a la vegada reconeguda i preuada per tothom, veïns i gent de la comarca.

J

JOan

òdena

10 de febrer 2011.20:36h

Respondre

Espero que no surti per aclarir temes d’acusacions de corrupció, promeses incomplertes...

I si surt esperem qe aqesta legislatura no porti ”primos” per acollonir i que aixi la gent no xerri... Llegir més massa ni als plens ni als actes de promoció de campanya

m

montse

odena

10 de febrer 2011.18:42h

Respondre

Ja es va veient l’apreci que li tenen al Sr. Guisado la gent d’Odena, jo d’ell m’ho plantejaria, es per pensar-hi. I potser si que val mes que votem als que diuen de les sardanes, festes,... Llegir més etc....., son del pais i segur que anirem millor. Em pregunto si el Sr. Guisado llegeix l’anoiadiari????? jaja

A

Alba Aribau

Òdena

10 de febrer 2011.17:43h

Respondre

Bona tarda a tothom!
El Senyor Francisco Guisado crec que em coneix, que coneix a la meva familia i per sort o per desgràcia ens coneix molt bé.
Me’n alego molt que sigui tan valent, que tingui... Llegir més la valentia de tornar-se a presentar a les eleccions i que pugui viure en la seva pell la derrota, i no posar a un altre i que sigui ell/a qui pagui pels actes del Sr. Guisado, és molt valent, sí senyor.

I

IKER

ÒDENA

10 de febrer 2011.13:26h

Respondre

Jaume, yo tambien me alegro. Me alegro por que al final el senyor guisado va a volver a la empresa Talleres Verdes; me alegro porque ya esta bien de tanto teatro y tanta mentira; me alegro porque al... Llegir més final la gente es lista y va a votar a esos que dices tu que són de sardanas, futbol, reyes, no te olvides que sin ellos no habrian plazas con fiestas, reyes, pessebres,... En fin deseale suerte de mi parte que esta vez le va hacer falta.

M

Marc

Barri de Sant Pere

10 de febrer 2011.00:52h

Respondre

Potser si que el sr. GUISADO va guanyar les eleccions gracies als vots del Barri de Sant Pere. Ell sap que la gent gran que hi viu aqui no miren a la persona que es presenta sinò que voten al partit... Llegir més com diu la Montse.Però tambe hi ha gent, com jo, que no son de cap partit i molt menys del PSC del Sr. Guisado.
Un problema afegit en aquest barri es l’associació de veins ”La Coraza”, en concret el Sr. Torrecilla, que ningú sap ben bé la seva funció, ja que ha plegat en diverses ocasions,però sempre esta representant a aquesta associació i com no recolçant al Sr.Guisado, aquesta no es manera de portar una entitat que no hauria de mirar per qui hi ha a l’ajuntament sinò pels problemes del barri i plà de la Masia.
Com molt be han dit , aquesta persona treballava i es troba en excedencia de la empresa Verdes propietaris de Funosa,sense comentaris.
Vull recordar que fa vuit anys, el PSC va guanyar les eleccions i que una de les causes va ser una manifestació de l’associació de veins La Coraza juntament amb el PSC del Sr. GUISADO en contra de l’empresa de curtits Vallés. Una vegada van guanyar les eleccions ningú ha tornat a queixar-se d’aquesta empresa i continua igual, es més l’han renovat la llicencia d’activitats, sembla ser que si mana el PSC ja no fa pudor, vergonyós.
Vull que quedi clar que no estic en contra de la Coraza, però si del Sr. Torrecilla que es pensa que parla en nom de tots i que lo que vol es estar al costat del Sr, GUISADO a prop de la cadira.
Això ho diu un veí del Barri de Sant Pere-Plà de la Masia i com no d’Òdena que paga la seva quota a la Coraza de fa molts anys i que espera que no guanyi el Sr.GUISADO que només s’enrecorda dels nostres problemes en època d’eleccions.

P

Pere Joan

Òdena

9 de febrer 2011.20:41h

Respondre

N’hi ha que s’han de menjar amb patates les seves promeses i se les passen pel folre! Va jurar i perjurar que solament faria 8 anys! Estic d’acord amb tu montse, en Guisado té el suport... Llegir més incondicional de la gent del Barri de Sant Pere però no TOTA la gent vota el partido. La Gent del Barri de Sant Pere és prou madura, i les noves generacions ho són, per saber que aquest senyor els enganya amb promeses que no compleix cada 4 anys quan els hi va a buscar el vot. Ai si veiéssim el que hi ha en els bolsillos de cristal cada mes...ens esgarrifaríem!

f

ferran

9 de febrer 2011.19:22h

Respondre

ningu dubta que el senyor Guisado sigui honest segur que te ``los bolsillos de cristal´´, una altra cosa es que estigui capacitat per exercir el carrerc una legislatura més.En tot cas jo aun... Llegir més politic no tan sols li demano que siga``honrado´´ (aixo o donem per fet), sino que sigui capaç de gestionar les nostres institucions

J

Jaume

Òdena

9 de febrer 2011.18:58h

Respondre

Me alegro enormemente poque sin duda es el único candidato onesto con una única cara y con bolsillos de cristal.
El resto de candidatos ya los conocemos del futbol, de las sardanas, de la... Llegir més comisión de reyes, etc...

A

Antoni

Igualada

9 de febrer 2011.18:40h

Respondre

Benvolgut Albert

Treballava a l’empresa Talleres Felipe Verdés SA, en el seu departament tècnic. Curiosament la família propietària, és la mateixa que la de Funosa.
De fet segons tinc entès,... Llegir més està en excedència, per tant, suposo que en determinades condicions encara hi pot tornar.

m

montse

odena

9 de febrer 2011.18:40h

Respondre

S’ha de tenir en compte qe si el Sr. Guisado guanya es gràcies a la gent del Barri de Sant Pere, on la inmensa majoria son del partido. Espero que reflexionin i no li donin cap vot de confiança,... Llegir més per mi no en té gens ni mica. Perque serà Sr. Guisado que ara que s’acosten les eleccions ens decidim a netejar els boscos i les zones verdes del poble, quan des la última nevada ningú havia netejat res de res. Es pàtetic, haver d’esperar a veure les coses netes i endreçades quan s’acosten les eleccions, es cert o no?????? Podeu estar tranquils, jo no el votaré.

A

Albert

9 de febrer 2011.16:33h

Respondre

De que treballava el Sr.Guisado abans d’entrar al món de la política ?

j

josep

odena

9 de febrer 2011.11:50h

Respondre

Enhorabona per la seva voluntat de servei. Gràcies sinceres d’un odenenc.

Dit això consideri el següent sobre els projectes oberts:

1.- L’aeròdrom depèn de tercers. Pot marxar tranquil que... Llegir més no depèn de vostè. A més, si va, va per molt llarg i quatre anys és un periode insignificant per aquest projecte.

2.- l’Anoia outlet no té oposició.Hi hagi qui hi hagi al capdavant d’Òdena hi treballarà a fons.

3.- El Consorsi de la zona Franca ha provocat el POUM. En realitat són un sol projecte encorat en un model pre-crisis que ja s’ha demostrat fracassat. Millor que es treballi en un altre sentit per refer i satisfer les finances de l’ajuntament a mig i llarg termini.

Gràcies, però no es senti indispensable, ningú ho és i amb els temps que corren tenim la necessitat imperiosa d’innovar les estratègies polítiques.

F

Ferran

9 de febrer 2011.09:33h

Respondre

segur que fara una oposició molt i molt digne , i tal i com has dit odena és en conjunt una massa de població més proxima a ciu que a psc per tant o tindra una mica dificil , pero pensa una cosa... Llegir més la democracia per ser saludable a de ser casi una alternança(no la de principis de segle entre conservadors i liberals) per aixi evitar la perpetuació de poder com passa a altres poblacions de la comarca.

R

Roc

L'Espelt sí és Òdena

9 de febrer 2011.08:34h

Respondre

És una bona notícia que es torni a presentar en Guisado. Crec que ho té magre, pelut i molt difícil, perquè la gent està fart dels polítics que manen i a més anar amb les sigles del PSC ara... Llegir més mateix és un llast. Està claríssim que perdrà les eleccions, perquè sociològicament Òdena en conjunt és de centre-dreta. De totes maneres se li ha d’agrair la feina feta -bastant bona en general- i que a partir del maig pugui tornar a fer una oposició digna.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.