TORNAR

Jordi Moltó desmenteix que no cregui en l'aeroport corporatiu

El delegat del Govern a la Catalunya central afirma que treballarà amb les administracions de l'Anoia per fer front a la complicada situació econòmica

politica
Divendres, 21 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de les polèmiques declaracions del delegat del govern a la Catalunya Central, posant en dubte la construcció de l'aeroport corporatiu de l'Anoia, Jordi Moltó ha desmentit que no vulgui que el projecte es tiri endavant però ha recordat que l'actual situació econòmica del país obliga a posposar i prioritzar alguns dels projectes previstos.

Sense entrar en detalls, Jordi Moltó ha tret importància a les declaracions que va fer i ha afirmat que com a Delegat del Govern a la Catalunya Central 'treballarà de comú acord amb les institucions de la comarca per potenciar-ne els actius'. Moltó ha dit que l'Anoia 'és una de les comarques més desafavorides i per això necessita atencions especials'; el nou delegat també s'ha compromès a treballar per poder sortir de la crisi.

Accions malgrat la manca de recursos

Jordi Moltó ha subratllat la complicada situació econòmica que viuen les finances del país però recorda que això 'no ha de servir d'excusa per no fer res'. D'aquesta manera, indica que s'han de prioritzar els projectes i alguns hauran de ser aplaçats. Pel que fa a l'aeroport corporatiu, el delegat ha recordat que es tracta d'una infraestructura molt costosa a nivell econòmic i on és molt important trobar un retorn, i per això ha matisat que s'ha de valorar i analitzar molt.


1 Comentaris

p

pau

21 de gener 2011.19:18h

Respondre

Tothom entendrà el que vulgui però jo entenc que aquest senyor s’ha trobat amb el mort a sobre i ha de fer equilibris per dir que NO sense semblar-ho, deixant una porta oberta on es puguin agafar... Llegir més els que venien la moto.
I és que amb el que s’han trobat a la Generalitat s’han espavilat a veure la diferència entre ”fer volar coloms” i ”fer volar avions”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.