TORNAR

Iter-Metropolita vol engegar les obres de l'Anoia Outlet el mes de febrer

El centre acollirà una trentena de botigues, a més de cinema, restauració i bolera

economia
Dimecres, 22 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A l'espera dels darrers tràmits administratius i tècnics, la promotora Iter-Metropolita ha continuat les converses amb les entitats socioeconòmiques i les fàbriques de la comarca, per tal d'acabar de perfilar el projecte. La intenció és que les primeres tasques —relatives a la urbanització i reparcel·lació— puguin iniciar-se com a molt tard el febrer vinent. La promotora espera que no s'endarrereixin els terminis perquè, segons explica, 'fins el moment les gestions amb l'Ajuntament avancen a bon ritme', una pressa que també arriba perquè venç la llicència que els va atorgar la Generalitat.

Segons explica Juan Fuertes, cap de gestió de projectes d'Iter-Metropolita, la intenció de la promotora és anar combinant aquestes obres amb les primeres feines constructives, avançant de manera paral·lela per no perdre més temps. Fuertes també explica que la setmana passada hi va haver una reunió entre l'empresa i Fagepi, així com representants de diverses empreses, per tal d'intercanviar opinions i analitzar detalladament el projecte.

Fuertes afirma que 'per a nosaltres és molt important aquest contacte amb FAGEPI, ells coneixen el teixit empresarial i les fàbriques de la zona'. Així, en la trobada es va parlar de possibles marques complementàries que podrien acompanyar les d'aquí, per exemple de sabates o de roba masculina.

Oferta d'oci

D'altra banda, el projecte inclou també sales de cinema, una bolera i establiments de restauració i, possiblement, un petit supermercat fora de l'Outlet en si; tot plegat, amb la idea que complementin l'oferta i siguin un plus de cara als possibles clients. Segons Fuertes, el fet que l'Anoia Outlet sigui un edifici cobert, 'com un centre comercial, però outlet', li permetrà diferenciar-se d'altres centres de referència i renom, com el de La Roca Village. Tampoc preocupa el possible projecte d'outlet de la Jonquera, del qual Fuertes afirma que encara no està del tot clar.

El centre, que s'ubicarà als terrenys de l'antiga discoteca Scorpia (a la N-II), acollirà una trentena de botigues, encara que Juan Fuertes explica que 'potser seran menys, dependrà de la superfície que les marques ens diguin que necessiten'.


9 Comentaris

J

Jaume

Alguire

18 de gener 2011.02:41h

Respondre

Scorpiaaaaaaaa foreverrrrrrrrrr!!!! la central del sonido la millor discotecaaa de Catalunyaaaaa!!!

X

Xavier

Igualada

30 de desembre 2010.17:12h

Respondre

Estic d’acord amb els diversos comentaris. Si aquesta gent no te diners per fer el projecte que deixin la llicencia perque es pugui executar per unaltre empresa o equip. La idea del REC es perfecte... Llegir més es un emplaçament que te moltes possibilitats i ajudaria a reconvertir la zona ademès te una història i una temàtica que atrau als compradors. Es responsabilitat dels representats polítics d’Odena,d’Igualada i resta de la comarca que aquesta inversió tiri endevant, si us plau que treballin en favor de la població de forma unitaria i no mirant pels seus interessos.

p

pere

St Pere

22 de desembre 2010.12:40h

Respondre

”Iter-Metropolita vol engegar les obres de l’Anoia Outlet el mes de febrer” i jo vull, a més de viure de renda, que en un futur outlet hi pugui comprar tots els productes que es fan a la... Llegir més Comarca, cinemà en català i restaurants amb dieta mediterrànea a un preu mòdic raonable.

p

peke

igualada

22 de desembre 2010.12:06h

Respondre

Haurien de fer l’outlet al REC, un lloc autèntic i històric, perquè no es fa allà???? cla aprofitar el patrimoni que té Igualada!!!!!!!!

f

francisco

igualada

22 de desembre 2010.12:04h

Respondre

la discoteca es deuria treure pq estava plena de quillos, skins, navajeros... ens arrivava chusma fins hi tot desde esparraguera avall...
soposo q algo deuria tenir a veure això.

J

Josep

Vilanova

22 de desembre 2010.12:01h

Respondre

Vaja, que no tenen res i com que se’ls hi acaba la llicència (2 anys després!) fan veure que faran algo pera que els hi renovin... Això acabarà en no res, ja veureu.

j

jesus

Igualada

22 de desembre 2010.11:16h

Respondre

Fins al 2011... res de res... i perquè tanta pressa amb treure la discoteca Scorpia anys enrera?
Entre l’ajuntament d’Òdena i el d’Igualada, deixeu taaaaaaaaaant a desitjar...

N

Nuria

Montbui

22 de desembre 2010.11:07h

Respondre

A veura si es veritat perquè ja s’ha dit tantes vegades que es montaran centres comercials i tot queda al aire i a l’anoia necessitem que es montin tot tipos d’empresa perque sino aviat aurem... Llegir més de anar a robar per poder manjar

r

raul

vilanova

22 de desembre 2010.10:18h

Respondre

ja era hora que es fes algo a la comarca i que el jovent per veure una pelicula o jugar a bitlles no s´hagi de jugar la vida a la carretera!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.