TORNAR

L'outlet, a Òdena

La Comissió d'Equipaments Comercials hi ha donat a migdia el vistiplau

economia
Dijous, 26 març 2009. 15:05. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Comissió d'Equipaments Comercials de la Generalitat de Catalunya s'ha reunit aquest migdia i ha donat llum verd a l'outlet d'Òdena, amb el nom comercial Anoia Outlet, amb una superfície de venda de 8.050,55 m2, consistent en cinc plantes amb accés a peu pla des de dos nivells diferents. Feia gairebé un mes que l'expedient odenenc havia completat el procés requerit per la conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa i avui finalment s'ha aprovat. Els fabricants de gènere de punt igualadins donaven suport actiu al projecte odenenc.

La Direcció General de Comerç ha donat el vistiplau per a l’atorgament de la llicència comercial sol·licitada per a la implantació del centre comercial de fabricants amb el nom comercial Anoia Outlet a Òdena, amb una superfície de venda de 8.050,55 m2. El projecte presentat s’adequa al Pla Territorial Sectorial d’Equipaments Comercials de Catalunya (PTSEC 2006-2009), que preveu unes determinacions específiques per als centres de fabricants, segons les quals es podran autoritzar implantacions de centres comercials de fabricants sempre que no se superi la dotació de 5m2 de superfície de venda per cada 1.000 habitants de l’àrea d’influència de l’establiment projectat i la implantació no superi els 10.000 m2 de superfície de venda.

D’acord amb el projecte presentat per la societat ITER METROPOLITÀ,SL, per a la implantació del centre comercial de fabricants a Òdena, es localitza al quilòmetre 556 de la Carretera Nacional N-IIa al terme municipal d’Òdena. El projecte presentat consisteix en cinc plantes amb accés a peu pla des de dos nivells diferents. Disposa d’un total de 483 places d’aparcament, de les quals 141 es destinen a aparcament cobert i es localitzen a la planta soterrània -1, i la resta, 342, són places d’aparcament descobert. L’oferta comercial -8.050,55 m2 de superfície de venda- es distribueix entre les plantes baixa, primera i segona, i la planta tercera es destina majoritàriament a usos d’oci i restauració.

Un dels locals de la primera planta es destinarà a viver d’empreses, per tal de potenciar la renovació d’empreses i facilitar la seva implantació en l’espai comercial ordinari de l’outlet.

Suport igualadí

Els fabricants igualadins, després de 5 anys insistint que calia un centre de fabricants del sector per dinamitzar-lo, van considerar que el d'Òdena era l'únic existent en aquells moments. La proposta igualadina va aparèixer temps després, quan el compromís dels fabricants ja s'havia fet ferm.


19 Comentaris

l

lagallina

Igualada

30 de març 2009.10:14h

Respondre

Enhorabona a tot l’equip de govern d’Òdena per la bona feina!!

:-D

V

Visca Òdena!

Òdena

27 de març 2009.10:34h

Respondre

Felicitats a l’equip de govern d’Òdena! Per fi aquest projecte serà una realitat, i tots els anoiencs hi sortim guanyant!

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

27 de març 2009.08:27h

Respondre

Estic totalment cofoi per la decisió de la Generalitat. Es torna a veure quins alcaldes lideren l’Anoia (Romero, Guisado, Broch, Palau, Boquete i d’altres) i els que en són un fre des de fa... Llegir més molts anys, entre els quals hi ha l’alcalde d’Igualada. Que l’outlet es faci i s’ubiqui a Òdena demostra un cop més que Igualada va ”a rebufu” de tot el que demana el territori.Posa pals a les rodes, i acaba entrebancan-se... Penso que el millor projecte possible és el que ha sortit guanyador i que suposarà una important injecció econòmica per a la nostra comarca. Felicito al govern de la Generalitat. Volíem fets, no paraules, i aquesta és una magnífica decisió.
Ara segur que sortiran els ”xafa-raons” de sempre dient que si l’outlet és com a contrapartida al Pla Director, o dient que el govern no en fa prou. Senyors, en 25 anys de govern de CiU no es va fer absolutament res per al progrés econòmic de l’Anoia. Res de res. Deixadesa, desídia. L’Anoia era un territori fantasma durant els anys del president Pujol. Ha fet molt més el tripartit per l’Anoia en sis anys que CiU en més de 20...I això no treu que els polítics de CiU siguin molt més vàlids, segons la meva opinió, ara mateix, que no pas els que van vendre el territori a la inacció durant 20 anys...

O

Odenenca

Òdena

27 de març 2009.00:45h

Respondre

La feina ben feta sempre té la seva recompensa!! Si senyor! Aquest equip de govern està treballant de valent i amb projectes com l’outlet, la llei de barris i tot el que ja està en dansa... Com... Llegir més m’agrada Òdena!!! El meu petit-gran poble!!! Enhorabona!! :))

E

Emili Castells

La Torre de Claramunt

26 de març 2009.23:51h

Respondre

”Amb l’outlet i guanyem tots”
Aquest es un projecte mol important que esdevindrà un motor econòmic per la comarca. En aquests moments que l’atur a l’Anoia supera el 20% i que les... Llegir més previsions no son optimistes, alguns fan la feina ben feta i continuen treballant sense defallí, malgrat les dificultats... i ho fan amb el cap alt, per tenir una visió llunyana i global.
Hem de felicitar-nos tots plegats per aquest projecte i demanar que aquest equipament sigui una realitat el mes aviat possible.

l

lola

Igualada

26 de març 2009.23:11h

Respondre

Més valdria que tornessim als d’Òdena el troç que els vàrem pendre (de passeig en amunt). Segur que en treurien més profit que nosaltres!

Igualada a tocat fons!

(o no...)

o

odenenc

Òdena

26 de març 2009.20:21h

Respondre

Aquest és el resultat de la feina ben feta i d’un projecte en el que l’equip de govern ha cregut des de el primer dia.
Felicitats Òdena!!

E

Ester

Igualada

26 de març 2009.19:57h

Respondre

Felicitats a Òdena i a tots els que han treballat en aquest projecte guanyador!

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

26 de març 2009.19:32h

Respondre

Simplement felicitar-nos tots! És una gran noticia per la Conca d’Òdena.
Una pregunta: Ara que ja sabem on va l’Outlet i que la Generalitat només en concedeix un a la Conca, es tirarà enrera... Llegir més la requalificació, feta amb tota precipitació i urgència per l’Ajuntament d’Igualada dels terrenys de can Roca amb l’excusa d’encabir-hi un Outlet o ”Santa Rita, Santa Rita, lo que no se da no se quita”?
Per més informació llegir el seguent post:
http://www.igualadi.com/2008/07/requalifiqueu-que-fa-fort-o-quan-es.html
Albert,
Per informació sobre el WTC llegeig el seguent post i després parlem:
http://www.igualadi.com/2008/02/wtc-igualada-shan-begut-lenteniment-o.html

j

josep

igualada

26 de març 2009.17:32h

Respondre

Em pensava que anavem cap a la conca d’òdena.

Per què penseu que igualada ha perdut l’outlet?. Per què només felicitem a l’alcalde d’Òdena i al seu poble? Que no hi guanyem tots els de... Llegir més la Conca?. Està més aprop aquest outlet del centre que el que proposava el consistori igualadí. Algú s’ho creu això de la Conca?.

Senyor Aymamí, si manresa hauria de sentir el corporatiu com a seu, igualada hauria de sentir aquest oulet com a seu. Feliciti-se’n. Encara que estigui al terme municipal d’Òdena, no es preocupin que l’ambicionada capitalitat de l’Anoia no depèn d’això (igualada té zones blaves i òdena no, ho veuen com igualada és vertaderament la capital).

Això d’anar junts (conca) i separats (municipis) és tan subjectiu, depèn tan dels interessos de cada moment que fa vergonya, i en la boca dels polítics ja ha perdut el significat.

L’Outlet és .... per....... tatxin-tatxan .....per .......Tothom!.

A

Albert Rossell

Igualada

26 de març 2009.17:12h

Respondre

Quina alegria! Com a igualadí m’hagués agradat més que l’Outlet hagués anat a parar a Igualada, però crec sincerament que el fet que hagi anat a parar a Òdena és una excel·lent notícia... Llegir més també. Ja havia dit en alguna ocasió que el meu gran temor era que la Generalitat ens enviés a fregir espàrregs per la incapacitat de la Conca d’Òdena de posar-se d’acord.

A veure si es concreta també aeroport corporatiu... Llàstima que siguin projectes que hagin de trigar tant en fer-se realitat, ja que la realitat de l’Anoia necessita solucions urgents.

A Igualada ara li cal posar fil a l’agulla per al World Trade Center.

Ò

Òscar

igd

26 de març 2009.16:48h

Respondre

Amics igualadins aneu votant Entesa (socialista), ja veieu com anem.
En canvi a Òdena i Montbui, també amb ajuntaments socialistes la cosa és ben diferent, aquí es veu qui sap gestionar i qui... Llegir més més val que plegui: menys càrrecs de confiança, menys xupar de la mamella i millors gestors (dels que avui en dia, a l’Ajuntament d’Igualada, ex-”Molt Il·lustre Ajuntament d’Igualada” no en tenim cap).

m

montse

odena

26 de març 2009.16:38h

Respondre

Haurem de felicitar al nostre alcalde per una vegada. Una cosa que fa ben feta pel poble s’ha de reconeixer, i el mèrit mes important es haver passat com vulgarment es diu la ma per la cara a... Llegir més l’Ajuntament d’Igualada. Felicitats.

J

Joan

Igualada

26 de març 2009.16:31h

Respondre

Aeroport, Outlet, Circuit, World Trade Centre (?)... buf!

Llàstima que tot plegat arribi 10 anys tard i ja no es farà res o servirà de ben poc.

O sigui, el més calent a l’aiguera (o aigüera,... Llegir més en igualadí)

J

Joan Sala

Igualada

26 de març 2009.16:15h

Respondre

Igualada deixa passar un altre tren, i van uns quants, sort que aquest cop, com a mínim, hi ha pujat Òdena, felicitats Sr. Aymamí.
Igualada perd el tren, el lema de l’entesa

m

marc.

igualada

26 de març 2009.16:12h

Respondre

Apa, ja hem perdut també l’Outlet. Amics de l’Entesa com tenim el World Trade Center ?

p

pau

vilanova del camí

26 de març 2009.16:04h

Respondre

Sr. Riba ho sento per vostè i el seu sogre. Felicitats als odenencs que s’ho han ben guanyat, treballant-ho des de fa temps.

P

Pere

Igualada

26 de març 2009.16:01h

Respondre

Enhorabona per Odena.!! Ara cal que hi posin les piles i que sigui una realitat l’abans possible, doncs al pas que anem si tardem gaire potser ja no quedaran fabricants que se’n puguin... Llegir més beneficiar.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

26 de març 2009.15:51h

Respondre

Les meves més sinceres felicitacions a l’Alcalde Guisado, al seu equip de Govern i als grups que hi van donar suport.
Feina ben feta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.