TORNAR

Maria Senserrich afronta els darrers dies de campanya

La candidata convergent, enfeinada amb la visita de Felip Puig

politica
Dilluns, 22 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Som en la recta final de la campanya electoral, a una setmana de les eleccions, i tots els partits polítics afronten els últims actes esperant el pròxim 28 de novembre. La candidata a les llistes per l’Anoia de Convergència i Unió, Maria Senserrich, va ser protagonista en l’acte central de campanya a Igualada, i anoiadiari.cat va voler seguir de prop els preparatius i el desenvolupament de la intensa jornada.

A la sortida del míting

Senserrich durant la seva intervenció en el míting a l'Ateneu

CiU ha demanat el vot als ciutadans al Mercat de la Masuca

Maria Senserrich i Marc Castells saludant Felip Puig a la seva arribada

Segurament poques dones en un estat avançat d'embaràs viuen una activitat tan frenètica com la de Maria Senserrich, en la 34a posició de les llistes de CiU per Barcelona al Parlament. La Maria ens comenta que no fa ‘la mateixa activitat durant la campanya que en anys anteriors’, però veient-la durant l’acte de CiU és difícil creure-s’ho.

Som dissabte a les onze del matí, davant del Mercat de la Masuca. Avui li espera un dia intens: campanya al mercat, míting de partit, dinar, visita a la Fundació Privada Àuria i un altre míting a la tarda. Mentre espera que arribi Felip Puig, Senserrich comparteix opinions amb d’altres membres del partit.

Campanya al mercat

Al cap de pocs minuts arriba Felip Puig, secretari general de CDC i número tres a les llistes per Barcelona, i comença el moviment. Salutacions a tota la gent del partit i atenció als mitjans de comunicació per part de Puig, Senserrich i Marc Castells. Comença, doncs, un matí d’aquells tan comuns dels dies previs a les eleccions: campanya electoral al mercat.

Maria Senserrich agafa uns quants clavells i juntament amb Felip Puig reparteixen paperetes i flors de CiU a compradors i paradistes. En un clima d’optimisme i entre el tumult de la gent, Senserrich demana la confiança dels ciutadans pel partit i departeix opinions entre la gent, als quals no els passa desapercebut l’estat d’embaràs de la regidora, pel qual li desitgen moltes alegries.

Míting de partit a l’Ateneu

Són quarts d’una del migdia i tota la comitiva es dirigeix camí de l’Ateneu, on tindrà lloc el míting principal. Durant el camí, Senserrich treu molt bones impressions de l’estona al mercat i ens comenta que la gent ‘també vol un canvi’. Un cop a l’Ateneu, l’ambient és més tranquil, encara queden uns minuts per començar i la Maria els aprofita per preparar-se el seu discurs.

Al voltant de la una es comença a omplir la sala de l’Ateneu i més d’un centenar de persones assisteixen al míting. Després de la presentació de Marc Castells intervé Maria Senserrich, i afirma que ‘ens toca a tots plegats fer un pas endavant’. Senserrich prepara l’ambient per la intervenció de Felip Puig, molt aplaudida pels assistents. Puig apel·la la dignitat de Catalunya per demanar el vot ciutadà i assegura que ‘necessitem recompondre la confiança del país’.

Encara queda feina

S’acaba el míting i comença el dinar, a peu dret al vestíbul de l’Ateneu; tot i això, el dia de Maria Senserrich continua: encara ha de visitar la Fundació Privada Àuria i haurà d'assistir al míting final a Vilanova del Camí. Tot i el cansament, la regidora no perd el somriure i afronta el últims dies de campanya amb esforç i entusiasme.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.