TORNAR

Marc Hervàs dirigirà un espectacle al Petit Liceu i un altre al Teatre Nacional de Catalunya

És el director de l’anoienca ‘La companyia del príncep Totilau’

cultura
Dilluns, 19 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El director de teatre Marc Hervàs dirigirà la propera temporada dues noves produccions adreçades a un públic familiar en dos dels principals teatres del país. En primer lloc, tal com es va informar en la presentació de la nova temporada del Teatre Nacional de Catalunya el passat 13 de juliol, l’espectacle ‘A l’arca a les vuit’, dirigit per Hervàs, es podrà veure a la Sala Petita del TNC entre el 18 i el 30 de novembre del 2010.

Una imatge de ‘A l’arca a les vuit’

Es tracta d’una coproducció de la Fundació Xarxa i del Temporada Alta, festival de tardor de Catalunya, que es va estrenar el passat mes de novembre en aquest festival. ‘A l’arca a les vuit’, del dramaturg alemany Ulrich Hub, explica la història de tres pingüins que es veuen sorpresos pel diluvi universal. De cop i volta se’ls apareix un colom blanc que els ofereix la possibilitat de salvar-se tot pujant a l’arca de Noè, però és clar, només existeixen dos bitllets, i ells són tres... ‘A l’arca a les vuit’ ja es va poder veure a Igualada dins la darrera edició de ‘La Mostra’.

També al Liceu

D’altra banda, Marc Hervàs serà també el director escènic d’una de les noves produccions del Gran Teatre del Liceu dirigida a un públic familiar: el ballet ‘Petruixka’, d’Ígor Stravinsky. Es tracta d’un espectacle que combinarà la dansa i els titelles i que comptarà amb la coreografia de Catherine Allard i la interpretació de la companyia IT Dansa. ‘Petruixka’ s’estrenarà a la Sala Principal del Liceu el maig del 2011, i se’n realitzaran un total de 16 funcions.

Marc Hervàs compta ja amb una llarga trajectòria com a director i dramaturg d’espectacles per a públic familiar. Actualment centra la seva activitat en la direcció de ‘La companyia del príncep Totilau’, una companyia de teatre amb seu a Sant Martí de Tous creada l’any 2007. Amb aquesta companyia ha estrenat ja els espectacles ‘Sis Joans’ i ‘La tempesta’, i està previst que la propera tardor hi estreni ‘Cavallet de cartró’, un espectacle de poesia adreçat als infants més petits.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.