TORNAR

Trànsit adverteix que els radars de la C-1214 ja sancionen

Els dispositius fa mesos que estan instal·lats

societat
Divendres, 22 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara sembla que ja és definitiu: al web del Servei Català de Trànsit ja hi figuren com a ‘actius’ els tres nous radars de la C-1412 (a l’alçada de Copons, dels Prats de Rei i de Calaf). Segons Trànsit, els radars no només han entrat en funcionament, sinó que ja sancionen els conductors que sobrepassen els límits de velocitat.

Radar a la C-1412, a l'alçada de Copons

Va ser al mes de maig quan es van acabar d'instal·lar els tres radars fixos, però la posada en marxa s’ha allargat fins aquest octubre. També hi ha hagut algunes accions vandàliques, que han obligat a retardar l’entrada en funcionament. Ara, però, el Servei Català de Trànsit ha confirmat que els tres dispositius ja estan activats i que, un cop apareixen al web, són susceptibles de sancionar.

Sortint de Calaf i amb direcció a Igualada, el primer dels radars es troba a l’alçada del trencall de la depuradora: segons la senyalització vertical existent, per als conductors que van cap a la capital de l’Anoia la velocitat màxima permesa és de 60 km/h, mentre que pels que es dirigeixen a Calaf el tram marca 90 km/h. El segon radar es troba a l’alçada de Prats Jardí, als Prats de Rei: 90 km/h per als vehicles que circulen en direcció a Calaf i 80 km/h pels que baixen cap a Igualada. Finalment, el tercer radar es troba a Copons, en un tram de 90 km/h per a ambdós sentits.


4 Comentaris

A

Albert III

Igualada

22 d'octubre 2010.21:14h

Respondre

Quan van posar el radar que hi ha tocant a Calaf, van posar la senyal de 60 km/h anant direcció Calaf. Al cap de pocs dies la senyal va desapareixer i no queda clar la velocitat tal com ho diu... Llegir més l’Albert de Calaf.

a

albert

calaf

22 d'octubre 2010.15:54h

Respondre

Hola esteu segurs del que publiqueu, referent a les velocitats que especifiqueu, només dir-vos que ja fa molts dies que veiem aquests radars i sota la meva humil visió crec que més mal... Llegir més senyalitzats no poden estar. si aneu a la web del servei catala de transit i busqueu les coordenades ha on estan ubicats els radars no es refereixen a les velocitats de la mateixa manera que vosaltres,ningú aqui a la zona no tenim clar que el mateix radar pugui sancionar a una velocitat en una direcció i que el mateix radar sancioni a una altra velocitat en el sentit contrari, agrairiem que si teniu canals vàlids per poder informar-vos ho fessiu i ho publiquessiu a la vostra publicació, gracies una salutació a tothom.

A

Albert

Conca d'Òdena

22 d'octubre 2010.13:41h

Respondre

I el que està situat darrera mateix d’una corba (entre Prats de Rei i Calaf) no és amb afany recaptatori, oi ?

r

ricard

anoia

22 d'octubre 2010.08:17h

Respondre

recaptem, recaptem... que la caixeta omplirem!.
Trobo a faltar un radar al passadis de casa, no fós cas...
A vegades vaig molt ràpid per no fer tard a la feina.
Tots els excessos son dolents,... Llegir més també el de radars i sancions, senyors de tràfic.
...però, caixa, noi!.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.