TORNAR

Els radars de la C-1412 començaran a funcionar de forma 'imminent'

Ja s'han col·locat els cartells que n'adverteixen els conductors

societat
Dissabte, 29 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El tram de la C-1412 entre Calaf i Jorba tindrà, ben aviat, els tres nous radars en funcionament. Els conductors han vist com aquesta setmana s’instal·laven els rètols que adverteixen de la presència de radars en aquest tram.

Es tracta de tres radars fixos que, de fet, ja es van instal·lar fa setmanes, però que és previst que entrin aviat en funcionament. Segons el Servei Català de Trànsit, un cop es col·loquen els cartells l’activació és ‘imminent’, i s’informarà de la seva entrada en funcionament al web del Servei Català de Trànsit. Venint de Calaf, el primer radar es troba a l'alçada del camí de la depuradora, el segon a Prats Jardí i el tercer, passat Copons.


4 Comentaris

X

Xavier

castellolí

31 de maig 2010.16:57h

Respondre

Com tenim el tema del radar al túnel del Bruc ?

J

Jordi

IGD

31 de maig 2010.15:20h

Respondre

Òscar, per desgràcia, tens raó. Sainz, com es nota que no circules per la zona. El radar està situat després del revolt a la dreta (un dels revolts amb un radi de gir més petit de tota la zona)... Llegir més hi quan ja han transcorregut 300 metres (o més) de la recta (la indicació de radar que es veu a la foto està a més de 500 m. del radar). En la mateixa carretera, en revolts força perilloses, el límit de velocitat és de 70 km/h, el que passa és que en aquestes altres zones no hi ha instal·lat cap radar.

s

sainz

igualada

31 de maig 2010.13:29h

Respondre

jo hi veig una gir a la dreta... potser el 60 km/h és per a la gent que com tu no veu els girs.

Ò

Òscar

Calaf

30 de maig 2010.21:52h

Respondre

El que indiqueu a la foto, de 60 km/h en plena recta, serà una autèntica cacera. Visca la recaptació ! i la seguretat ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.