TORNAR

El diari 'El Mundo' rectifica la informació sobre el Parc Motor i ERC

En l'edició digital, diu que fonts judicials afirmen que no hi ha cap investigació en marxa

politica
Divendres, 17 setembre 2010. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El diari 'El Mundo' publicava aquest dimarts una notícia sobre una presumpta investigació de la Fiscalia  Superior de Catalunya 'pel possible desviament de fons públics a comptes d'Esquerra', a través de subvencions atorgades al Parc Motor de Castellolí. El mateix dia a la tarda, en la seva edició digital, el diari rectificava aquesta informació, desmentint la suposada investigació a la qual havien fet referència.

Així, anunciaven que la Fiscalia havia 'arxivat la denúncia de Manuel Rodríguez contra el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Àngel Viladoms', perquè segons el diari la llei preveu que el fiscal deixa d'actuar quan ja hi ha un procediment judicial pels mateixos fets —fa referència a una denúncia al Jutjat d'Igualada que ja va ser arxivada el passat 14 d'abril. El diari també va reconèixer que 'fonts judicials van explicar que en cap cas s'ha investigat la formació independentista tot i que en la denúncia particular s'esmentava ERC'.

Dimarts mateix tant el director de la Fundació Catalana de l'Esport del Motor —propietària del complex de Parc Motor—, Àngels Viladoms, com la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, desmentien totalment aquesta notícia i es mostraven indignats per la seva publicació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.