TORNAR

ERC i Àngels Viladoms, indignats per la informació d'El Mundo sobre el presumpte desviament de fons

El responsable del Parc Motor afirma que es tracta de 'guerra bruta'

politica
Dimarts, 14 setembre 2010. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, ha afirmat aquest matí que 'tot el que s'afirma és fals', i que vist el panorama electoralista actual 'és el moment idoni per fer aquests titulars'. Pruna responia així a la informació publicada pel diari El Mundo, en què s'afirmava que la Fiscalia Superior de Catalunya investigava el possible desviament de fons públics a comptes d'Esquerra, a través de subvencions atorgades al Parc Motor de Castellolí.

El director de la Fundació Catalana de l'Esport del Motor —propietària del complex de Parc Motor—, Àngels Viladoms, ha declarat a anoiadiari·cat que 'tot és fals, som una fundació i els comptes són públics' i que 'el que volen és que llenci la tovallola. Això és guerra bruta'. Viladoms s'ha mostrat indignat i sorprès per l'aparició d'aquesta informació als mitjans de comunicació.

D'altra banda, ERC i la direcció del Parc Motor han dit que no tenen cap constància de la investigació. Anna Pruna ha afirmat que la Fiscalia no s'havia posat en contacte amb ells.


2 Comentaris

a

anonim

igualada

16 de setembre 2010.18:28h

Respondre

Senyors de l’anoiadiari, heu publicat la noticia de que la fiscalia ha arxivat el cas? es que no l’he vist.
Les noticies que es publiquen si posteriorment es modifiquen, també s’han de... Llegir més publicar. En cas de que ja ho hagiu fet, demano disculpes.

M

Marc

Barcelona

15 de setembre 2010.10:34h

Respondre

Pues la tal Anna Pruna (Secretaria de l’Esport de la Generalitat) acaba de subvencionar al CN Barcelona de su querido convergente Sebastià Millans con 600.000 euros, contraviniendo el propio... Llegir més Decreto Pruna que ella aprobó, por el que sólo tienen derecho a subvenciones las entidades deportivas que cumplan la paridad de género en sus directivas. Y en el CNB sólo hay una directiva florero entre más de 10 directivos.
Y eso que el CNB està denunciado en Hacienda por presunto desvío irregular y millonario de fondos de su Fundación (de la que han desaparecido numerosas obras de arte), y por presunto fraude por el IVA.
http://www.moncenebista.es

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.