TORNAR
PUBLICITAT

Joan Torras (ERC) manifesta la voluntat de tornar a encapçalar la llista per Igualada

El partit decidirà després de l'estiu qui pot representar l'Anoia al Parlament

politica
Divendres, 11 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El regidor d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada, Joan Torras, ha explicat que la seva intenció és la de tornar a encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals i que, de fet, així ho va manifestar a l'executiva local. De totes maneres recorda que l'última paraula la té la militància, i que el tema no es plantejarà fins després de l'estiu.

Joan Torras (ERC)

Joan Torras explica que des del principi va plantejar la seva disponibilitat com a cap de llista per a tres legislatures; actualment en porta dues, per la qual cosa si el partit i la militància ho creuen oportú pot tornar a encapçalar-la, amb la voluntat d'iniciar el traspàs cap a la persona que hagi d'assumir el seu lloc de cara al futur.

Sobre les informacions aparegudes que apuntaven a una candidatura encapçalada per Toni Claramunt, Joan Torras afirma que és fals, i que aquesta opció mai s'ha plantejat en el si del partit. També lamenta que s'hagi barrejat Marina Llansana amb aquest assumpte.

Precisament sobre Llansana, Joan Torras afirma que 'personalment em sap greu que no continuï al Parlament, perquè és una magnífica diputada i ha defensat els interessos de l'Anoia com mai ningú havia fet, ho ha donat tot'. De totes maneres, explica que la decisió de la diputada 'compta amb l'absolut respecte i suport per part del partit'. Sobre qui pot substituir-la, Joan Torras afirma que encara és aviat per avançar noms, però que es mirarà de trobar una persona 'que pugui ocupar el seu lloc i fer-ho tan bé com ella'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.