TORNAR

Miguel Indurain en ruta per l’Anoia

El ciclista apadrina les rutes en BTT per l’Anoia

esports
Diumenge, 30 maig 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Miguel Indurain, ha estat aquest divendres i dissabte a l’Anoia per presentar “L’Anoia bike tour”, una iniciativa que promou rutes per fer en bicicleta per la comarca de l’Anoia i que compta amb el recolzament del cinc vegades campió del Tour de França.

Indurain al balcó

Indurain seguit per tots els anoiencs que han fet la ruta

Divendres va tenir lloc al Consell Comarcal de l’Anoia la recepció institucional on el president del l’ens comarcal, Marc Castells va agrair al Consorci de l’Alta Anoia que tingués l’idea i iniciés, amb la voluntat de promoure el turisme a la comarca de l’Anoia, Anoiabiketour. Castells també va voler agrair la presència altruista de Indurain i va afirmar que el turisme a l’Anoia és i ha de ser un dels motors dinamitzadors de la nostra comarca i que per això calen apostes com la de Anoiabiketour. Indurain per la seva part va manifestar que des que va deixar el ciclisme intenta donar suport a tot el que intenta promocionar aquest esport, d’aquest manera vol tornar simbòlicament el que el ciclisme li va donar.

Aquest Dissabte, prop de 200 aficionats i curiosos s’han desplaçat fins al municipi de Pujalt per realitzar, junt amb Indurain, una ruta que passa per alguns dels camins de la gran ruta Anoiabiketour.com, però que també busca trams d’enllaç amb la finalitat de recórrer 23km el més planers possibles, i que mostra la diversitat, vellesa, terreny,... de la comarca de l’Anoia.

Indurain, malgrat manifestar que ell li agrada més el ciclisme de carretera, ha elogiat la ruta feta en BTT. Indurain ha afirmat que ha estat un plaer recolzar aquesta iniciativa i que ha pogut gaudir d’una molt bona ruta. ‘La gent ha respòs molt bé i el paisatge i el què he pogut veure és preciós. Preciós per la diversitat de colors que tenen els camps i per la tranquil•litat de la ruta, ja que essent ciclisme de muntanya tot són camins i corriols, no es passa per carretera i no s’han trobat cotxes.’

'L’Anoia Bike Tour' té l’objectiu de posicionar l’Anoia com un dels millors destins per la pràctica d’aquest esport i de difondre la qualitat de l’oferta turística de la comarca. I és que la geografia de la comarca de l’Anoia compta amb el privilegi de disposar d’un terreny atractiu pel turisme esportiu ja que ofereix un gran ventall de possibilitats per a tots els públics i nivells. Per això s’ha desenvolupat aquest projecte que compta amb la creació de la gran ruta Anoiabiketour, rutes a mida amb diferents nivells de dificultat i de kilometratge, rutes familiars amb possibilitat de fer a peu, amb bicicleta o a cavall, ruta del camí de St.Jaume, servei de lloguer de bicicletes, microrutes al voltant dels allotjaments, seguiment de les rutes via GPS...

El projecte 'Anoia Bike Tour' s’emmarca en la campanya 'L’Anoia en ruta' una iniciativa que difon l’oferta turística de la nostra comarca a través de diferents rutes, ja sigui a peu, a cavall o en BTT. Totes aquestes rutes permeten desenvolupar l’activitat turística de la comarca ja que ofereixen la possibilitat de difondre el patrimoni cultural de l’Anoia, des de la seva oferta d’allotjaments , la seva gastronomia així com les seves festes i activitat industrial. Amb 'L’Anoia en ruta' el Consell Comarcal de l’Anoia fa una decidida aposta per impulsar el turisme a la comarca i aconseguir que esdevingui un dels motors de la recuperació econòmica de la zona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.