TORNAR
PUBLICITAT

Indurain apadrina les rutes en BTT per l’Anoia

La comarca, un bon destí per a la pràctica d’aquest esport

esports
Divendres, 21 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb la voluntat de promoure el turisme a la comarca de l’Anoia, el Consell Comarcal impulsa ‘L’Anoia bike tour’, una iniciativa que promou rutes per fer en bicicleta per la nostra comarca i que compta amb el recolzament del cinc vegades campió del Tour de França; Miguel Indurain.Per l’ocasió el ciclista de Navarra es desplaçarà a la nostra comarca el pròxim cap de setmana.

Miguel Indurain apadrinarà les rutes per l'Anoia

El divendres 28 tindrà lloc la recepció institucional a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia i el dissabte Indurain pujarà a sobre de la bicicleta acompanyat de les entitats ciclistes i aficionats a la btt de la comarca que ho vulguin, per fer una de les rutes, concretament al terme municipal de Pujalt.

‘L’Anoia Bike Tour’ té l’objectiu de posicionar l’Anoia com un dels millors destins per la pràctica d’aquest esport i de difondre la qualitat de l’oferta turística de la comarca. I és que la geografia de la comarca de l’Anoia compta amb el privilegi de disposar d’un terreny atractiu pel turisme esportiu ja que ofereix un gran ventall de possibilitats per a tots els públics i nivells. Per això s’ha desenvolupat aquest projecte que compta amb la creació de la gran ruta Anoiabiketour, rutes a mida amb diferents nivells de dificultat i de quilometratge, rutes familiars amb possibilitat de fer a peu, amb bicicleta o a cavall, ruta del camí de St. Jaume, servei de lloguer de bicicletes, microrutes al voltant dels allotjaments, seguiment de les rutes via GPS... A la pàgina web www.anoiaenviu.cat, poden descarregar-se els mapes de les rutes, consultar els comentaris d’altres esportistes que ja han fet l’activitat i fins i tot poden descarregar-se els tracks pel GPS.

Anoia en ruta

El projecte ‘Anoia Bike Tour’ s’emmarca en la campanya ‘L’Anoia en ruta’ una iniciativa que difon l’oferta turística de la nostra comarca a través de diferents rutes, ja sigui a peu, a cavall o en BTT. Totes aquestes rutes permeten desenvolupar l’activitat turística de la comarca ja que ofereixen la possibilitat de difondre el patrimoni cultural de l’Anoia, des de la seva oferta d’allotjaments , la seva gastronomia així com les seves festes i activitat industrial. Amb 'L’Anoia en ruta' el Consell Comarcal de l’Anoia fa una decidida aposta per impulsar el turisme a la comarca i aconseguir que esdevingui un dels motors de la recuperació econòmica de la zona.

Miguel Indurain Larraya va ser guanyador del Tour de França durant cinc anys consecutius (de 1991 a 1995) i del Giro d'Itàlia en dues ocasions consecutives ( 1992 i 1993 ); va ser a més Campió del Món contrarellotge (1995), Campió Olímpic Contrarellotge ( 1996 ) i posseïdor del rècord de l'hora ( 1994 ) durant dos mesos. Està considerat com un dels millors ciclistes de la història (al costat de Eddy Merckx , Bernard Hinault, Lance Amstrong, Jacques Anquetil i Fausto Coppi).


2 Comentaris

j

japt

igualada

22 de maig 2010.19:08h

Respondre

...molt bona idea....i aixo que diu en jaume ”nomes siguem l’Anoia”.. ..aquet esperit negatiu cal allunyar....... i el potencial turistic i gastronomic de les comarques properes a les grants... Llegir més ciutats cal treuren el maxim profit..jo crec aqui es part del fotur....

J

Jaume

Igualada

22 de maig 2010.08:43h

Respondre

Molt bé, si fèssim sempre les codes aixi... Al maxim nivell possible, Tot I que ”nomes siguem L’Anoia”... Cal que ens treiem l’etiqueta de comarca deprimida, interor, tancada, no se com ho... Llegir més veieu.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.