TORNAR

L’Anoia dóna la benvinguda a Miguel Indurain

El mite del ciclisme apadrina les rutes amb BTT per la comarca

esports
Dissabte, 29 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Miguel Indurain, un mite en el món del ciclisme, guanyador de cinc tours de França consecutius, ha estat aquest divendres a Igualada per presentar el projecte Anoia Bike Tour. A les vuit del vespre, amb la seu del Consell Comarcal plena d’aficionats del ciclisme i curiosos per veure Indurain, el ciclista de Navarra ha presentat el projecte que pretén impulsar el turisme a la comarca i ha fet broma amb els membres del Consell sobre l’excursió que faran aquest dissabte.

Indurain al Consell Comarcal

Marc Castells, president del Consell Comarcal de l’Anoia, ha presentat l’acte i ha qualificat Indurain com un ‘mite vivent’. Castells ha atorgat el mèrit corresponent a la creació de la idea al Consorci de l’Alta Anoia, representat en l’acte per Pere Masana, i ha agraït la feina de Jordi Mercader en la promoció activa del turisme a la comarca. Finalment, i amb un to distès, Castells ha demanat a Indurain que demà no el deixi gaire en ridícul en l’excursió prevista per un tram de la ruta.

Tots els assistents en l’acte han coincidit a remarcar que és un orgull per a la comarca tenir una persona com Miguel Indurain en una campanya com aquesta. Indurain ha dit que havia passat diverses vegades per la zona en diferents competicions però que mai havia tingut l'oportunitat de gaudir tranquil·lament del paisatge com podrà fer en aquesta ocasió. Indurain afirma que des que va deixar el ciclisme vol tornar a aquest esport i als seus aficionats tot el que el ciclisme li va donar a ell, i per això es dedica a promocionar-lo arreu.

Finalment, tots els assistents van poder fer un brindis amb cava, demanar autògrafs i fer-se fotos amb Indurain. Aquest dissabte Indurain recorrerà amb bici una part de la ruta, que té 80 km.


2 Comentaris

j

japt

igualada

30 de maig 2010.15:02h

Respondre

....l’idea de promocio,informacio, etc...de l’Anoia amb bici,gastronomia,etc....es molt bona i crec que aqui es el fotur de la comarca....ara cal el dia a dia ...si obrim una pagina... Llegir més l’imformacio cal possarla al dia...miran aquesta noticia he visitat la pagina L’ANOIA EN VIU...molt interessant ,pro sorpresa miro apartat de Botigues de fabrica...total 29 Botigues....quasi la meitat , 13/15 ja no son obertes i mes d’una fa 5-ANYS QUE ES TANCADA....cal actualisar els continguts una mica crec jo......

r

r.d.

igualada

29 de maig 2010.10:14h

Respondre

molt bona idea de promoció de les rutes per l’Anoia i gràcies a Miguel Indurain per voler apadrinar-les, tot un gest.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.