TORNAR

Tot Circ, a la fira europea de Gijón

Els coponencs hi porten el seu espectacle, ‘Pista que vinc!’

cultura
Dijous, 18 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 21 al 26 de febrer, Gijón acollirà la ‘Fira europea de teatre per a nens i nenes FETEN 2010’, un important certamen que serveix de plataforma per poder fer gires per tot Espanya. La companyia anoienca Tot Circ ha estat una de les seleccionades de Catalunya, amb l’espectacle ‘Pista que vinc!’, que van estrenar amb èxit en la passada Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada.

Rodetes i Tastacirc

Tot Circ ha estat una de les 6 comapnyies catalanes que podran participar en aquesta important fira. Elisabet Tomàs, una de les fundadores, explica que ‘es tracta d’una molt bona oportunitat per lligar actuacions en diverses comunitats autònomes, ja que hi assisteixen molts programadors’. De fet, la companyia ja hi va participar l’any 2005 amb l’espectacle ‘Caravan’, i arran d’això els van contractar a diverses ciutats.

‘Pista que vinc!’ és una proposta que es va estrenar a la Mostra d’Igualada l’any 2009, i que consisteix en un divertit cotxe de pallassos, en ‘Rodetes’, acompanyat d’un gran pallasso, en ‘Tastacirc’, que recorren carrers i places portant alegria, humor i diversió. Els anoiencs actuaran els dies 21, 22, 23 i 24 a diversos indrets de Gijón.

10 anys de Circ a les Feixes

D’altra banda, el proper 5 de març començarà la temporada del Circ a les Feixes, amb activitats per a escoles i també per a famílies. Enguany estan de celebració, ja que es compleixen 10 anys des que es va posar en marxa aquesta iniciativa.


2 Comentaris

E

ELISABET TOMAS - TOT CIRC

COPONS

1 de maig 2010.17:28h

Respondre

Benvolguda Elena !!

Abans de tot em presentaré, soc l’Elisabet Tomàs responsable del Circ a les Feixes de Tot Circ, per les teves línies puc deduir que ets una mestre jove d’una escola... Llegir més publica, si es així, el teu sou el paguem entre tots i si treballes en una concertada el teu sou el paguen aquests pobres pares en atur dels que parles, deduint que tu no tens despeses et proposo que cedeixis una part del teu sou per ajudar a les famílies necessitades de la teva escola.

Canviant de tema et diré que al CIRC A LES FEIXES estem contents, molt contents, doncs, aquest any fem 10 ANYS!!!!, durant aquest 10 anys hem invertit en millores, moltes millores, les nostres instal·lacions, ho poden certificar les escoles que any darrera any ens venen a visitar.
Amb molt d’esforç i treball hem construït el camí per pujar els autocars, el bloc de lavabos, els ombracles, la carpa auxiliar en cas de mal temps..... fins i tot ara tenim un remolc-bar anomenat “La Vagoneta”, malgrat que després de 10 anys encara hem de seguir portant l’aigua potable en cubes, tot això perquè els nens/es, mestres i famílies que ens visiten (15 .0000 persones per temporada) puguin estar-hi el mes a gust possible.

La gent del Circ (10 persones) volem compartir aquesta alegria amb tu, per això et convido a la festa de portes obertes que celebrarem en motiu del desè aniversari, a tu, als teus alumnes , als pares en atur i a tothom que hi vulgui assistir. (ahh!!!, la data esta per concretar).

Us hi esperem!!!!

Elisabet Tomàs
TOT CIRC

e

elena

8 d'abril 2010.14:09h

Respondre

”El circ de les feixes”, més conegut com a Tot Circ, és un espectacle entretingut, adequat sobretot als nens i nenes d’educació infantil.
No entenc, però, que la quota sigui tant cara. Em... Llegir més sembla excessiva!. A l’escola on treballo no hi hem anat perquè entre l’autocar i el preu per cada alumne era molt alt. Tenim molts pares a l’atur i ho hem reconsiderat.No podem apretar tant a les famílies. Hem de ser responsables i seleccionarem molt les excursions tenint en compte la relació qualitat- preu.
No és que no cregui adient el muntatge de Tot Circ ni molt menys, però es passen en el preu. Sincerament tenen ben poques despeses per haver d’apretar tant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.