TORNAR
PUBLICITAT

Més temps per al·legar al POUM

Ho demanen Fagepi, la Cambra, la Unió Empresarial i els Constructors

societat
Dissabte, 6 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Quatre agrupacions empresarials de la comarca han presentat una carta a l’Ajuntament, en què sol·liciten que s’allargui el període d’al·legacions del POUM. Les entitats consideren que es necessita més temps per analitzar el pla i comprendre les implicacions que comporta.

Així, demanen a l’Ajuntament igualadí que prorrogui el termini fins el període màxim previst per la llei. En el cas del POUM, l’Ajuntament va marcar un termini de 45 dies des de la seva publicació. Fagepi, la Cambra de Comerç, la Unió Empresarial i el Gremi de Constructors pensen que el pla és massa transcendent com per haver d’adoptar una postura en pocs dies; per a ells, el termini actual és massa curt per poder comprendre i reflexionar sobre el pla.

En el cas del Gremi de Constructors, Francesc Sabaté explica que es va aprovar en la recent Junta el fet de presentar aquesta sol·licitud, en que explícitament demanen que s’ampliï el termini fins a 60 dies després del dia en què finalitza l’exposició pública, que és el 9 de març. Per la seva banda, des del Gremi de Blanquers s'ha explicat que presentaran al·legacions al POUM, però aquesta entitat, en canvi, no ha decidit sol·licitar més temps per a preparar-les. Per la seva banda, també Amics del Rec té previst interposar al·legacions.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Igualada, Antoni Pàmies, ha declarat que ‘en principi no està previst allargar el termini per a al·legar’, però que s’estudiaran ‘els escrits presentats i els arguments que s’hi donen’.


6 Comentaris

d

donpimpoum

igualada

9 de febrer 2010.09:20h

Respondre

pau, això del passat remot que dius està molt bé... llastima que la llei convergent era, crec recordar, del 2002... en la darrera legistatura que van tenir els convergents, en la que molts dels... Llegir més que estan ara estaven llabors, començant pel canditat a presidir la generalitat, l’Artur.
Per tant, cal anar amb compte amb qui defensa qui i votar en conseqüencia.

P

Pau

Igualada

8 de febrer 2010.13:10h

Respondre

”donpimpoum”, suposo que en 20 anys la gent pot canviar d’opinió, o no ? I potser fins i tot ja no queda ningú d’aquella època. Si hem de fer servir el retrovisor per tot no avançarem mai.

d

donpimpoum

igualada

8 de febrer 2010.08:26h

Respondre

ara CiU sembla que te moltes ganes de allargar els temps de la consulta publica... pero demanera totalment electoralista ja q CiU no es un partit que li interessi gaire el tema de la participació... Llegir més ciutadana.
SI no, com s’explica que el temps de consulta publica de la llei d’urbanisme de CiU eren 30 dies? I que la llei d’urbanisme sociata el van ampliar a 45?
EM sembla super hipocrita que CiU faci una exigencia de aquest tipus.

E

Eduard

Igualada

6 de febrer 2010.18:57h

Respondre

Ramon, que no coneixes el PP igualadí ?

R

Ramon

Igualada

6 de febrer 2010.17:12h

Respondre

Segons vaig poder llegir ahir al setmanari La Veu de l’Anoia, a part de Fagepi, Cambra de Comerç, Unió Empresarial i Gremi de Constructor, també Convegència i Unió ha adreçat una carta a... Llegir més l’alcalde perquè allargui 60 dies més el termini de presentació d’al-legacions al POUM.
El Sr. Pamies diu que no esta previst fer-ho, però que es creu aquest senyor?, que es ell el que mana i dicideix el que s’ha de fer?. Es creu que els demés hem solament de callar i obeir?, donç no, el que governa ha de pensar també en el governat i ha de ser per sobre de tot just (el que no vulguis per tu, no ho vulguis tampoc pels altres).
En principi i m’he intentat assesorar sobre el tema, ara totes les entitats i partits avants esmentats han fet una sol-licitut a l’alcalde i aquest pot fer-ne cas o no fer-ne, però segons també m’han informat, els de CiU si l’alcalde no accedeix a donar els 60 dies més de plaç, pensen presentar al Ple de l’ajuntament una moció en aquest sentit i llavors serà posada a votació i si la majoria de regidors hi està d’acord (s’en necesiten 11 i l’Entesa en té solament 10), per més que vulguin el Sr. Pamies i el Sr. Aymamí, hauran de fer el que digui la majoria.
Donç escolteu posem-nos les piles i demanem a CiU, ERC i PP que si es necesari votin a favor d’aquesta proposta i així digui el que digui el Sr. Pamies i l’Entesa, hauran de fer-ho.
Aplicant la mateixa formula, aprofito per dir que si la majoria del Ple de l’ajuntament vota a favor de les alegacions que segurament es presentarant i en contra de l’aprovació provisional d’aquest Pla, aquest s’haura de retirar i tornar-ne a fer un altre de més coherent i sobretot més adaptat a la realitat actual.

J

Jordi

Igualada

6 de febrer 2010.10:53h

Respondre

Diu la noticia,,,,,Antoni Pàmies, ha declarat que ‘en principi no està previst allargar el termini per a al·legar’, però que s’estudiaran ‘els escrits presentats i els arguments que s´hi... Llegir més donen....

Però es que el Sr Pamies es creu tant poderós?? Es que la colla de amiguets del govern municipal tenen la saviesa de decidir la afectació de la vida de tanta gent, sense tenir en compte les preocupacions del poble i el nostre dret a intervenir en les questions que ens afecten??

En que es diferencia aquesta postura del ” mando y ordeno”?? Molt malament anem amb aquest POUM, que espero que els faci PAM a la cara

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.