TORNAR

Ple suport a Carretero per part dels coordinadors comarcals

Els tretze membres de Reagrupament que havien dimitit tornen a la Junta

politica
Dimarts, 2 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La crisi que va esclatar dissabte en el si del partit s’ha resolt aquesta nit, després d’una llarga reunió a Sant Boi de Llobregat amb la presència de totes les coordinadores territorials. Anoiadiari.cat ha parlat amb els dos representants de la zona, i han fet públic el seu ‘ple suport a Joan Carretero i a l’equip directiu de Reagrupament’.

Presentació de Reagrupament a Igualada

Jordi Tomàs, de la coordinadora de l’Anoia, ha explicat que les seccions territorials han redactat un comunicat de premsa, en què ‘refermen el seu compromís amb el projecte de Reagrupament i amb la lluita per la independència’. També fan palès ‘el seu ple suport a Joan Carretero i a tot l’equip directiu de Reagrupament’. Tomàs ha explicat que els quatre membres de la Junta que havien entrat en conflicte amb Carretero han dimitit ‘per un acte de responsabilitat política’, però que segueixen associats a Reagrupament i ‘amb moltes ganes de treballar’. Amb aquesta dimissió, reprenen el càrrec els tretze membres que l’havien deixat dissabte.

Sobre el fet que aquest episodi pugui repercutir negativament en la imatge del partit i en els resultats polítics, Jordi Tomàs pensa que no és així, sinó que fins i tot ‘poden sortir-ne més reforçats’. En relació amb el sistema que s’adoptarà per elegir els candidats, tema que va provocar la crisi dissabte, ha explicat que ‘no s’ha exigit res a la nova Junta, ells faran el que creguin més convenient’.

Molta feina per fer

Per la seva banda, Miquel Cribillers, coordinador de l’Alta Segarra, ha deixat clar que ‘el projecte és Catalunya i la regeneració democràtica, i que això ha de passar per davant de tot’. Afirma que els militants de base han fet saber a la direcció ‘que cal posar-se les piles de cara a les eleccions’. Tot i que opina que ‘potser les coses no s’han fet ben fetes’, diu que ara el que s’ha de fer és ‘treballar amb il·lusió’. Sobre la possible incorporació de Joan Laporta, Cribillers diu que en aquesta reunió la prioritat era aclarir altres temes. Diu que ‘a tots els agradaria que s’afegís a Reagrupament, ja que es tracta d’un personatge molt mediàtic, encara que això pot portar vots però també treure’n’.

Conflicte tancat, doncs. De fet, a partir de les 23.00 h del dilluns ja va desaparèixer del web de Reagrupament el text que va penjar-se dissabte, en què s’explicava els motius de la discussió. Al seu lloc s'hi va posar un article de Joan Carretero, del mes d’abril passat, en què el líder explica la filosofia del programa polític de l’entitat.


6 Comentaris

a

antoni

igualada

3 de febrer 2010.11:59h

Respondre

doncs a qui han de presentar els de reagrupament?? jo no coneixo cap més polític actual que hagi arribat als 40 anys sense cobrar nòmina pública, si ens han de salvar els polítics-funcionaris... Llegir més actuals així anem, perquè no pot en Laporta o en Carretero liderar el país cap a la independència?

qui ho farà sinó??

M

Manel

Igualada

2 de febrer 2010.18:17h

Respondre

”fontdelferro”, pots estar ben tranquil, Reagrupament presentarà al Sr. Joan Laporta i Estruch com a cap de llista a la circumscripció de Barcelona. Caminem cap a la independència ?

f

fontdelferro

IGD

2 de febrer 2010.17:28h

Respondre

Reagrupament simbolitza l’esperança i la il·lusió que molts catalans i catalanes tenim per una Catalunya independent. Realment hi han moltes expectatives posades. Un cop passada la tormenta,... Llegir més torna la calma i per tant toca tornar a treballar tots pel retorn del patriotisme i de la dignitat al nostre poble.

Endavant REAGRUPAMENT!

J

Joan Cases

Igualada

2 de febrer 2010.11:11h

Respondre

Amics de l’Anoiadiari.cat el que faci o deixin de fer aquesta gent de Reagrupament ha de ser portada del diari 3 dies?. Són una associació que vol presentar-se a unes eleccions que s’ha... Llegir més barallat per unes quotes de poder que encara no tenen. Però, es que és un moviment molt marginal, sense representació institucional, que aconsegueix un sobre-dimensionat a la premsa perquè criden molt.Però ja n’hi ha prou que cridin, discuteixin, s’esbarallin i quan tinguin una cosa clara si la tenen que es presentin a les eleccions i si aconsegueixen representació ja en parlaran els diaris!!

P

Pere

Igualada

2 de febrer 2010.10:34h

Respondre

A mi em recorda el Núñez, ploro una mica i torno, i de passada m’he tret de sobre els què em feien nosa, un crac aquest Carretero.

r

raul

vilanova

2 de febrer 2010.09:51h

Respondre

Aquet Carretero es pensa que es Deu, Aquet era el que cobrava com a director de l´hospital de la Cerdenya mes de 30000 euros, i encara no estava construit, i ara agafat de la mà de l´altre que fà... Llegir més sempre el ridicul i que es pensa que Catalunya es per ell ”el Laporta”, tot es vergonyos...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.