El CB Igualada no pot mantenir la ratxa positiva

CB Sta. Coloma A 83 - C.B. Igualada 75

Diumenge, 17 gener 2010. 01:00. Redacció AnoiaDiari.
El Club Bàsquet Igualada no ha pogut repetir la victòria de la setmana passada i ha perdut a casa del CB Santa Coloma per 83-75. Tot i que gran part del partit han anat per darrera el marcador, els blaus han lluitat fins el final, empatant a 73 quan quedaven poc més de 2 minuts per acabar. Una major efectivitat del Santa Coloma en els instants finals, però, ha estat clau per a la derrota igualadina. Amb aquest resultat negatiu s'ha trencat una ratxa de cinc victòries consecutives, però els jugadors de Joan Isart mantenen la confiança per seguir dalt de tot de la classificació.

Imatge d'arxiu / anoiadiari·cat

C.B. SANTA COLOMA A 83 - C.B. IGUALADA 75

Els blaus van començar bé el partit, amb un 17-15 al final del 1er quart, però a partir del 2on quart els locals van dominar el marcador (39-32). Al tercer temps el joc es va igualar, acabant amb 60-51, però l’Igualada no aconseguia escurçar distàncies.

Tot i això, els igualadins aconseguien empatar el matx a 73 quan faltaven poc més de 2 minuts per acabar, i van disputar uns instants finals amb molta emoció. Dos triples de Valentí Holgado no van voler entrar, i la major efectivitat del Santa Coloma va acabar determinant el resultat final de 83-75. Així, es trenca una ratxa positiva de cinc victòries, tot i que els blaus continuen mantenint les seves aspiracions de promoció. La 16a jornada el St. Andreu de Natzaret, un dels cuers, visitarà les Comes.

SÈNIOR FEMENÍ COPA CATALUNYA

C.B. IGUALADA “A” 66 - C.B. OLESA “B” 52

Van jugar pel C.B.Igualada : V. Julvez (3), R. Marin (9). N. Minguet (19), E. Bueno (11), E. Vives (9) – cinc inicial – C. Bargalló, A. Mor, M. Amatllé, L. Icart (9), X. Freixas (6).

Partit molt important aquest cap de setmana el que disputava el Sènior Femení aquest cap de setmana contra un rival directe per accedir a les primeres places del grup. El partit no comença gens bé per cap dels dos equips, ja que un cúmul d’errades per part de tots dos equips fa que hi hagi molt pocs bàsquets, a la meitat del primer quart el resultat era 3-4. Tot i això a partir d’aquí les jugadores igualadines agafen la iniciativa en el marcador, gràcies a una millor defensa que va permetre recuperar moltes pilotes i finalitzar contraatacs fàcils. 11-8 al finals del primer quart. En el segon quart tot va continuar igual, el C.B.Igualada manant en el marcador, però en cap moment no va poder trencar el partit, a la mitja part s’arriba amb 26-22.

En el tercer quart una bona sortida igualadina amb un parcial de 11-2 amb tres triples consecutius obren la primera gran escletxa en el marcador, a partir d’aquí l’avantatge igualadina es va anar movent entre els 8 i 12 punts, 39-32 al tercer quart. En un últim quart molt ben jugat per part de les igualadines va fer possible que les jugadores de l’Olesa no tinguessin cap opció a remuntar el resultat arribant al final del partit amb 66-52 favorable.

SÈNIOR MASCULÍ SEGONA CATALANA

CB GRANOLLERS B 74 - CB IGUALADA B 49

Àrbitres: Martinez i Rojas

Parcials: 19-16, 38-28, 53-35, 74-49

CB Granollers: Serrataco 19, Martí 4, Vila 12, Hernandez 2, Requena 10 –cinc inicial- Clos 1, Baulenas 4, Morte 4, Martinez 8, Baldrich, Porqueras 9.

CB Igualada: Benito 4, Saez, Padros M. 15, Karim 10, Domenech 5 –cinc inicial- Custodi, Padros J. 2, Roca 13, Heiron.

Nova derrota i contundent davant d’un dels rivals directes.

Tot i així els igualadins van començar molt bé, donat mostres de voler guanyar el partit, però potser buscant més el joc individual que el col•lectiu, minut 6 (5-14) i al final del primer quart 19 a 16. En el segon quart es va mantenir la igualtat fins el minut 18 (31-28), però el desencert en l’atac i la defensa, va fer que el Granollers aconseguís la primera diferència al meitat del partit (38-28).

A la represa els igualadins van ajustar més la defensa, minut 25 (44-35), però a partir d’aquest minut l’atac era pràcticament nul, on la precipitació i el poc encert en el tir, a més a més la mala defensa, van fer que els locals a mida que anaven passant els minuts, anessin agafant més diferència, minut 30 (53-35) i minut 38 (64-44) fins el resultat final esmentat.

JÚNIOR MASCULÍ INTERTERRITORIAL

AESE 38 - CB IGUALADA A 52

Partit poc brillant i sense massa història per part cap dels dos equips, amb un Igualada molt erràtic en atac que vivia de les seves bones accions defensives, i feia inoperant l'atac local, només 13 punts en 20 minuts.

L'inici de la segona meitat fos pels locals que amb més ganes i orgull van fer un parcial de 10-0 que es va apropar a tant sols 2 punts (23-25), però la defensa igualadina va reaparèixer en el darrer període per donar algunes opcions més en atac i treure avantatge del joc interior on els nostres jugadors eren superiors marcant la diferència fins al final del partit.

Van Jugar: B. Marimon (4), F. Vives (7), Q. Padrós (13), D. Tarrida, A. Gual (2), O. Ribera (4), M. Custodi (6), G. Estany (14) i C. Solé (2).

JÚNIOR MASCULÍ NIVELL A

DOTS SANT QUIRZE BC “A” 68 - CB IGUALADA B 65

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT

C.B. IGUALADA 'A' 47 - FEMENÍ SANT ADRIÀ 67

Van jugar: C.Carner (13); I.Lorente (2); G.Marimon; C.Gonzàlez (12; M.Quintana; V.Torras (4); A.Solà; C.Tarrida; G.Masramon; A.Solà S(2), P.Jorba (6), A.Acevedo (9)

L'Igualada va perdre contra el Sant Adrià en el primer partit de la segona fase a casa. El partit va començar amb un parcial de les del Besós de 0 a 9. Posteriorment, les igualadines van reaccionar i es van col•locar 10 a 13. La gran diferència estava en que les visitants sabien treure profit dels contraatacs i les igualadines no els sabien finalitzar. En el segon període, l'avantatge es va incrementar degut a la poca capacitat de les defenses d'ajudes. Les visitants aconseguien superar les seves defensores i anotar amb facilitat degut a què les ajudes no sortien.

Al descans s'arribava amb un 26 a 34. En el tercer període les coses es van començar a decidir, les locals eren incapaces de manar, estaven perdudes en el joc ofensiu, això ho aprofitava el Sant Adrià per anar incrementant la diferència. Les igualadines no podien i no sabien atacar la zona, fet que no permetia anotar. En defensa mancava comunicació, ja que per petites indecisions, les visitants aconseguien sortir en avantatge i anotar. Al final del partit 47 a 67 a favor del Sant Adrià. Tot i això bona lluita i bona entrega. A seguir treballant i aprenent de la categoria.

14-17, 12-17, 9-18, 12-15

MARTÍNEZ,E; DAMÍN, A

CADET MASCULÍ NIVELL A2

C.B. ESPARREGUERA 60 - C.B.IGUALADA “A” 56

Partit molt igualat i emocionant, el jugat el passat dissabte a la pista del Casal d’Esparreguera, amb un arbitratge nefas, que cal dir que no va ser determinant en el resultat final i on el Igualada malgrat jugar millor no va saber guanyar.

La igualtat en el primer quart va ser màxima, amb una forta defensa per part d’ambdós equips, fet que va quedar palès en el marcador amb un 10 a 9. El segon quart, va seguir amb la igualtat, els dos equips van fallar molt i el parcial va ser de 15 a 13 favorable al Esparreguera

No més a la represa del partit, va ser quan l’Esparreguera va poder amb el Igualada que amb un parcial de nou a un va posar el marcador en clara avantatge per els locals amb un 34 a 23, però les jugadors del Igualada a força de coratge van igualar el partit per acabar el tercer quart amb un ajustat 37 a 41. L’últim quart va ser el més emocionant, amb diverses alternances en el marcador i només l’eliminació de jugadors del Igualada per faltes personals va permetre la victòria dels locals

Parcials: 10 a 9, 15 a 13, 16 a 15 i 19 a 19

Van jugar: V. Lagen (12),R. Linares (8) X. Domingo, P. Sole (5), M, Romero (8), X. Gabarró (9), P. Ortinez , N. Jorba (5) M. Font (6) i C Calleja (3)

CADET MASCULÍ DE PRIMER ANY

C.B.IGUALADA “B” 59 - COSENTINO-SANTFELIUENC “A” 85

Espectaculars 30 minuts dels cadets igualadins amb parcials de 23 a 17 en el primer quart, 15 a 18 en el segon i 14 a 20 en el tercer període davant el cinquè classificat.

L'equip acaba el tercer quart 52 a 55 en el marcador demostrant i complint l'objectiu de competir en tots els partits del 2010. Els nens però, ja fa estona que estan descentrats, no juguen a bàsquet que és el que els agrada sinó que estan pendents d'altres coses. Es capfiquen en si em toquen o em deixen de tocar, en si l'àrbitre em xiula o no xiula la falta. Estem gairebé empatats en l'electrònic, som molt bons i ens oblidem del treball i sacrifici que hem realitzat durant tot el partit per arribar en aquest punt. Oblidem la intensitat, les moltes mans que posen els equips contraris i el contacte físic de la categoria. El parcial de 7 a 30 és el resultat de totes aquestes tonteries.

Resultat molt injust pel treball de tot l'equip durant tres parts, però merescut per fer-nos tocar de peus a terra i reflexionar dels errors greus de concentració i saber estar a la pista.

Van jugar: Carles Ferrer, Ivan Alsina (9), Xavi Àlvarez (12), Carles Rojas (3), Enric Verdaguer (2), Àlex Navarro (17), Marc Cuevas (2), Andreu Esquerra (2), Bernat Torrents, Jaume Lorente (12), David Camacho.

CADET MASCULÍ – NIVELL C1

C.B. ESPERREGUERA “B” 51 - C.B IGUALADA "C"38

La mala concentració dels igualadins va permetre al equip local començar amb un parcial de 7 a 0 aturat per un temps mort demanat per l'entrenador dels igualadins. Els igualadins van saber reaccionar i van poder parar l'atac rival arribant al final del 1r amb un resultat de 9 a 4.

El 2n quart semblava que passaria igual però els igualadins van estar mes concentrats aconseguint així un parcial de 0 a 8 que els permetia anar per davant del marcador, 11 a 12, però Esparreguera va saber reaccionar i el 2n quart va acabar amb un resultat de 24 a 14 favorable al equip local.

El 3r quart va ser un desastre pels igualadins que només van aconseguir fer 5 punts contra els 15 del equip local, 19 a 39.

L’últim quart van aconseguir reduir una mica la distancia aconseguint 19 punts en un quart, els mateixos que el 1r,2n i 3r quarts junts, contra els 12 de esparreguera arribant així al resultat final de 51 a 38.

A l'igualada van jugar:

Alex Sendra (6), Roc Grados (0), Carles Ferrer (0), Josep Prat (0) ,Joan Sabido (0), Bernat Sanchez (2), Marc Cuevas (7), Jorda Piera (4), Dani Jove (0), Jaume Lorente (12) , David Camacho (7)

CADET FEMENÍ

C.B. OLESA 71 - C.B IGUALADA "A"48

Les cadets "A" del C.B.I no van començar la segona fase amb gaire bon peu i van perdre clarament davant del C.B. Olesa. Les blaves van fer una primera part molt correcta, defensant amb intensitat i acabant amb encert situacions ràpides de joc. Tot i així, a la segona part van fer una baixada notable de concentració i els parcials de 26-13 al tercer període i 16-8 en el quart període van decantar el partit cap a la banda de les locals.

Per part del C.B.I van jugar: Fuertes (20), Soler (7), Salanova, C. Compte (4), Sellares (4), Albiol, E. Compte (5), Torras (5), Carmona (2).

INFANTIL MASCULÍ GROC

C.B. IGUALADA GROC 73 - CES BOSCO ROCAFORT 36

Nova victòria del CBI GROC davant el BOSCO ROCAFORT per 37 punts de diferència. Un altre partit on els Infantils van estar amunt en tot moment i mitjançant bones accions en atac i una defensa intensa van ser capaços d'agafar avantatge en el marcador des de bon principi i que van saber mantenir en tot moment fins al final del partit.

Van jugar pel CBI: Raja, Martí, Biosca, Lopez, Tarrida, Mensa, Mangues, Bacardit, Cuadros.

PREINFANTIL MASCULÍ

CB IGUALADA 42 - CB RIBES 52

Bon partit dels pre-infantils del C.B.I que van lluitar durant tot el moment davant d’un rival força complet, tan a nivell defensiu com ofensiu. Els Igualadins van aconseguir arribar a un bon nivell defensiu, però en atac, no hi va haver gens d’encert. A poc a poc els Igualadins s’han d’anar adaptant a la nova categoria. Així doncs a seguir treballant!

INFANTIL FEMENÍ

CB IGUALADA 65 - CB GRANOLLERS 51

L’infantil femení aconsegueix la seva segona victòria en la fase regular en un partit molt intens.

Les igualadines van sortir treballant fort amb defensa, i tot i alguns alts i baixos, van mantenir un ritme alt.

Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, A. Parcerisas, C. Albiol, J. Ràmia, M. Padró, L. Rius i A. Riba.

MINI MASCULÍ BLAU

CB IGUALADA BLAU 35 - PAIDOS SANT FRUITÓS 96

Derrota contundent dels minis davant un dels millors equips de la categoria, que a més ha estat molt encertat. Els igualadins han jugat una mica encongits i han fallat masses passes. Ànims!

Han jugat: Pau, Carles, Marc R,Salvador, Ferran G, Manel, Arnau, Ferran R, Enric i Marc C.

MINI MASCULÍ GROC

CB IGUALADA GROC 58 - CB TORELLÓ MIXTE 88

Els minis grocs del club van perdre a casa davant del Torelló per una diferència de 30 punts. En la primera part del partit els igualadins van desenvolupar un bon joc i van arribar a la mitja part amb un ajustat resultat de 34-36. A la represa del matx, els jugadors del CBI van baixar el ritme i van donar masses facilitats als visitants, les quals no van desaprofitar. Així, en els períodes de la segona meitat els del Torelló van anar aconseguint petites diferències, i es va arribar al final amb un marcador de 58-88.

Per part del CBI van jugar: Torrens. J, López. K, Soteras. G, Jorba. G, Muñoz. D, Merino. X, Díez. G, Domènech. R.

MINI FEMENÍ

C.B.IGUALADA 91- CLUB BÀSQUET SAMA 29

Victòria de les minis del club davant d'un rival força inferior. El parit va començar amb una defensa molt agressiva per part de les igualadines cosa que els hi va permetre robar moltes pilotes en camp ofensiu i distanciar-se ja, des d'un inici, del marcador. La tònica va seguir igual durant tot el partit, amb contraatacs però amb situacions també de joc estàtic i finament s'arribava al final amb el resultat de 91 a 29. Les jugadores seguiran treballant per millorar el seu joc i aprendre moltes més coses.

Per part del C.B.I van jugar: Per part del C.B.I van jugar: Clàudia Solé, Henar Álvarez, Laia Figueres, Laia Ferrer, Laia Solé, Mariona Roset, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Verdaguer i Paula Rodríguez.