TORNAR
PUBLICITAT

Toni Bou tanca un any impecable guanyant l'estatal 'indoor' de trial

El pilot pierenc continua fent història

esports
Dilluns, 28 desembre 2009. 01:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tot i que l'any 2009 serà recordat per les sis copes del Barça, en l'apartat individual hi un esportista anoienc que ha estat capaç de seguir l'estela de Josep Guardiola i els seus homes. El pierenc Toni Bou s'ha proclamat aquest diumenge campió estatal de trial 'indoor', aconseguint així el repóker de títols que tot esportista somia. En el seu cas, ser campió del món i campió de l'estat, tan en categoria 'indoor' com a l'aire lliure, en una mateixa temporada. El jove pilot continua fent història.

Podi final de l'indoor estatal, amb Cabestany i Fajardo (dreta) / todotrial.com

El pilot pierenc tanca una temporada de somni / todotrial.com

Toni Bou ha tancat aquest diumenge a La Corunya una temporada impecable proclamant-se campió estatal de trial 'indoor'. El pilot pierenc aconsegueix així un repóker de títols guanyant-ho tot: els campionats del món a l'aire lliure i sota coberta, i els estatals de les mateixes modalitats. Una fita històrica que emula la que ha aconseguit enguany el Barça de futbol.

El pilot de Montesa ha guanyat de nou la quarta i última prova del campionat d'Espanya 'indoor', imposant-se a la Corunya a Albert Cabestany (Sherco), que ha finalitzat segon, i a Jeroni Fajardo (Beta), que ha completat el podi en tercera posició.

La prova ha destacat per la dificultat de les zones, i no ha estat fins a la carrera final que Bou ha pogut guanyar Cabestany. Després de reaparèixer a causa d'una lesió, Adam Raga (Gas Gas), no ha pogut fer el mateix amb Fajardo.

L'ordre del podi de La Corunya ha estat finalment el mateix que el de la classificació final del campionat estatal, que ha finalitzat amb la següent puntuació:

1. Toni Bou (Montesa) 40 punts

2. Albert Cabestany (Sherco) 32 punts

3. Jeroni Fajardo (Beta) 22 punts

'No es pot demanar més'

Bou s'ha fet així amb el seu tercer títol consecutiu en aquest campionat, poques setmanes després d'aconseguir el quart seguit a l'aire lliure i el tercer mundial a l'aire lliure.

'No es pot demanar més', ha confessat l'exultant pilot anoienc, que ha volgut fer extensiva la victòria al seu equip. 'Sense cap mena de dubte aquesta és la millor manera d'afrontar el programa esportiu del 2010', ha afegit el pierenc.


1 Comentaris

J

Jordi

Barcelona

4 de gener 2010.17:30h

Respondre

Felicitats Toni !”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.