TORNAR
PUBLICITAT

Toni Bou aconsegueix el seu quart títol estatal de trial per la porta gran

El pilot pierenc continua fent història

esports
Diumenge, 15 novembre 2009. 22:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Toni Bou ha demostrat un cop més que va camí de fer història i, dos mesos després de guanyar el ser tercer campionat del món, aquest cap de setmana s'ha adjudicat el seu quart títol estatal de trial a l'aire lliure. No hi han hagut sorpreses, i el pilot pierenc s'ha proclamat campió al circuit de Cal Rosal (Olvan, Berguedà), després d'obtenir un zero final a l'última prova de la temporada 2009. El de Montesa-Honda va brillar en cada una de les zones de les dues voltes que componien el recorregut, imposant-se per un ampli marge als seus rivals. Bou se centrarà ara a revalidar el campionat estatal de Trial Indoor, que té ben a prop després de guanyar a Girona fa 15 dies. El pierenc podria tancar així un any perfecte, com explica Manel Burón en l'article 'Camí del repóker de títols'.

Bou ha fet una gran actuació a Cal Rosal (Berguedà) / RFME

L'absència d'Adam Raga per lesió i el gran estat de forma de Toni Bou han fet que la consecució del títol de 2009 per al de Montesa estigués en totes les apostes, ja que només havia de puntuar, però el pilot pierenc ha volgut acabar el campionat d'una manera brillant.

Així, Bou s'ha imposat per un ampli marge de 10 punts a Albert Cabestany (Sherco) i, en tercer lloc, amb 17 punts en la suma de les dues voltes, pujava al podi Jeroni Fajardo (Beta).

Toni Bou ha afirmat que 'desitjava tancar la temporada a l'aire lliure amb el millor resultat possible i

he aconseguit complir l'objectiu. Per a mi era molt important recuperar aquest títol, ja que era l'únic que em quedava pendent d'aconseguir com a pilot de Montesa. Ara només ens queda rematar en el Campionat d'Espanya Indoor per tancar un any perfecte i, òbviament, no fàcil de repetir '.

D'altra banda, en la categoria TR2 s'imposava Francesc Moret (Gas Gas), seguit d'una espectacular Laia Sanz (Montesa-Honda) i de Pere Borrellas (Gas Gas). Moret es proclama, d'aquesta manera, Campió d'Espanya de TR2. Finalment, en Júnior, Pol Tarrés (Gas Gas) guanyava i es proclamava Campió d'Espanya de la categoria. Segon era Carlos Rivero (Beta) i tercer Marcos Méndez (Sherco).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.