TORNAR

Alguns membres de Vilanova Alternativa retiren el suport a Francisco Palacios

El regidor va ser acusat de dur a terme accions fraudulentes durant la seva presidència del CB Vilanova

societat
Dijous, 10 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que s’hagin fet publiques presumptes irregularitats en la gestió del CB Vilanova durant la presidència de l’actual regidor de l’Ajuntament de Vilanova, Francisco Palacios, alguns membres del seu partit han emès un comunicat als mitjans de comunicació informant que retiren el seu suport a l’actual regidor i en demanen la seva dimissió.

Francisco Palacios

Un grup de pares del CB Vilanova va informar el passat 24 d’octubre que havia engegat accions legals contra el regidor de VA per irregularitats en la gestió del club esportiu durant la seva presidència. Palacios va negar haver-se embutxacat diners del club i va concloure que els motius de la denúncia eren, possiblement, provocats per una venjança política.

Francisco Palacios ja no compta amb el suport d’alguns dels membres del seu partit. Un grup de 10 persones que formaven part de la llista de Vilanova Alternativa en les eleccions del passat mes de maig han demanat la dimissió de l’actual regidor. Ricard Macarro, el número 6, és el signant que tenia la posició més privilegiada a les llistes, és a dir, és el segon que es va quedar fora d’entrar com a regidor al consistori. D’aquesta manera, cap dels actuals regidors de l’Ajuntament ha signat aquest comunicat.

Els companys de partit de Palacios afirmen que els motius que els han dut a retirar-li el suport són la manipulació de documents, ocultació d’informació i afany de govern. A més a més, afirmen que Palacios no ha estat honest, sincer ni transparent –valors que s’havien promulgat duran la campanya- i asseguren no compartir la manera d’actuar del regidor.


9 Comentaris

R

Ricard

Vilanova del Camí

14 de novembre 2011.00:12h

Respondre

Rafael, por suerte yo no soy el Sr.Palacios, ni me dedico a la política, visto lo visto esto de dedicarse al pueblo no está nada reconocido, al contrario. Evidentemente voté a VA, quería que... Llegir més entrara gente nueva y joven al ayuntamiento. Conozco a muchos de los componentes y excomponentes de VA así como otras formaciones políticas de Vilanova. Y si tuviera que volver a votar, volvería a hacerlo. De momento nadie me ha demostrado que el Sr. Palacios no haya cumplido sus promesas, ya que quedan tres años y pico para que, si lo dejan y no lo entretienen con tonterías, pueda hacer algo por el pueblo, que falta hace. Mientras tanto, los otros, que sigan con su ”política” de criticar e intentar quemar al ”contrario”. Que sí, de esa manera, ahí seguirán estando. E informese bien. Hable con las dos partes, no sólo con la que le interesa oir. Porque yo tengo entendido que quien dió información ”errónea” fueron otras personas. Y enséñeme un sólo documento que demuestre lo que han condenado ya públicamente al Sr.Palacios. Mientras se hable, hable y hable, y no se demuestre nada, VA seguirá teniendo mi confianza. Esta manera de proceder e intentar destruir al contrario ya me la conozco y no funcionó en el pasado, qué le hace pensar que funcionará ahora? Por cierto, ninguno de los cabezas de lista de cada partido no estarían ahí si no fuera por la gente que les apoya en su lista. No es mérito de una persona sola.

R

Rafael

Vilanova del Cami

13 de novembre 2011.12:17h

Respondre

Sr. Ricard, parece que usted habla en nombre de todo el VA, como si fuera usted el Sr. Palacios. El VA lo han formado hasta el jueves muchas personas, i de momento son 10 las que an marchado.... Llegir més Palacios, esta inclumpliendo todas sus promesas, esas promesas que ilusionaron a sus compañeros i al pueblo gracias a que las personas de la lista trabajaron para que Palacios ganara 4 regidores. Si el se hubiera presentado solo, no habria salido. Estos meses an serbido para que los 10 se dieran quenta de quien es Palacios. El primer engaño las negociacione dando información erronea, para influir en la decisión, todo por su ansia de poder. I aora el basket sin enseñar papeles ni a sus compañeros. Si el tiempo pone a todos en su sitio. Usted esta ya en su sitio.

R

Ricard

Vilanova del Camí

12 de novembre 2011.11:09h

Respondre

Rosario, el comunicat l’ha enviat una persona, i t’ho dic perquè una d’aquestes 10 persones de les que diu el comunicat i que en la notícia surt sense ”noms ni cara”, me la vaig trobar... Llegir més l’altre dia pel carrer i vam estar parlant. Aquesta persona no ha deixat VA i es va quedar de pedra. Ell no ha signat cap escrit ni document. Com se li diu a això? Què et fa pensar? No sóc jo el que ha de donar noms, ja se sabrà tot. Si s’ha fet alguna cosa mal feta, que es demostri i que s’atengui a les consecuències, Que jo sàpiga no hi ha cap denúncia enlloc, per què? El Sr.Palacios i, malauradament, la seva família, a la qual conec, ja han patit les conseqüències sense que s’hagi demostrat res de res. Ambició, molta ambició de poder. Tacar un nom d’aquesta manera no hauria de ser gratuït, però ho és. Una pena. El Sr.Palacios a part de ser primer tinent d’alcalde, té un treball i una família. Així que demanaria a la gent que parla sense saber una mica de respecte per tot plegat. I ojalà pugui dedicar el màxim de temps a les seves regiduries, que és el que interessa a tots i que als plens s’aportin idees perquè Vilanova vagi millor.
.

R

Rosario

vilanova

11 de novembre 2011.20:14h

Respondre

David en la web de radio nova (que no tiene nada de sospechosa), publican la noticia de la retirada de soporte al Palacios, la gente da la cara son diez con nombres y apellidos aquí no se caza a... Llegir més nadie se explica lo que ha pasado y que cada uno aguante su vela pero hay velas que al acabarse pueden quemarte los dedos.

http://www.radionova.cat/2011/11/11/comunicat-d%e2%80%99alguns-membres-de-vilanova-alternativa/

R

Ricard

Vilanova del Camí

11 de novembre 2011.20:02h

Respondre

Què més voldrien alguns que el Sr. Palacios dimitís!! El que no s’aconsegueix a les urnes, ho sento molt, però s’ha d’aconseguir per mèrits polítics i no per infàmies.
Hi ha algún... Llegir més manipulador i no és el Sr.Palacios. Algú que ha fet creure coses que no són. Escriu en nom d’altres. De les persones que han deixat VA, alguns ho van fer abans de tot això i no pels motius que diuen tres o quatre als que no els va agradar el que va decidir LA MAJORIA. Si els hi pregunten a tots sabràn que tots van possar calers per pagar els cartells.
Sr. M.Angel i Pilar, no menyspreiïn a les persones, aquests 4 ”ignorants” i ”que no pinten res” que diuen vostés tenen més valors que tots vosaltres i els vostres amics junts.
Què fàcil és criticar i difamar... els diaris encantats de vendre més... i la gent té de què parlar. Quina pena que només siguem portada per aquestes coses... Presunte, presunte, presunte...Què fàcil és fer mal. Sense saber. Hi ha gent amb molta mala baba i vull creure que al final cadascú queda pel que és i que el temps possa a casdascú al seu lloc.
I senyors això de que Va és igual a PSC és argument d’un partit polític que tots sabem, que la va tenir contra el Vich i ara el ”enemigo público nº1” és el senyor Palacios (perquè serà?). Se’n recorden del PP que mantenia i mantenia que l’atentat de Madrid l’havia provocat ETA i no baixaven del ”burro”. Doncs el mateix.
El temps possa a cadascú al seu lloc.

M

M. Angel

Vilanova del Camí

11 de novembre 2011.09:23h

Respondre

Es evident que Palacios no dimitirà perquè és un apèndix del PSC, el grup va ser promocionat pel Joan Vich i per aquest motiu serà el pròpi Joan qui determini quant i com marxarà Palacios.... Llegir més L’exemple és que ha estat el Psc qui va filtra la noticia, per controlar la situació. Ja veureu com els regidors que quedin pasaran al PSC durant aquests 4 anys (logicament no tots, perquè el Joan escollirà qui li interessa i qui no), i l’engany serà total. Primer pels nois sense cap experiència que van ser utilitzats per formar el VA, perquè no hi ha cap amb lideratge, no els interesava, és la formula perfecte per no tenir gent que pregunti durant la negociació amb els grupos, o per exemple, durant la votació de punts calents com fer o no fer la auditòria. Ull que potser encara algun d’aquests nois encara tornaria a caurà. Segon engany pels votants que van caure al parany de gent jove, il.lusionada, transparent, i bla bla... No és pot ser, tan innocent votant un grup de gent que es veia una hora lluny que sortien per aguantar al Vich a canvi de favors personals per Palacios i familia. Srs. del VA ja sabeu des de quina compta bancària és van pagar les despeses de campanya ? Perquè potser si algú de vosaltres, o millor dit, potser tots ja que tots formaveu l’agrupació d’electors, estarieu implicats en un delicte de frau per financiació il.legal de partit polític, i podrieu ser reclamats per la Junta Electoral Central i pel Tribunal de comptes Electoral, jugar a política és molt més seriós, que montar una festa o quedar per menjar pizza al magatzem de Palacios. Porta implicacions, responsabilitats, etc... En un grup polític (VA) no nomès respon el ”director de proyectos” també tots els seus socis (membres del VA). Exigir la documentació de la camapanya hauria de ser el vostre objectiu per evitar-vos problemes futurs.

D

David el guapo

vilanova

10 de novembre 2011.19:32h

Respondre

Pues jo penso que això és una cacería de bruixes. A més les presuntes irregularitats son en un ámbit totalment alié al ajuntament. quines ganes de fer fora el palacios tenen alguns a vilanova.... Llegir més Fins fa uns dies tenía els meus dubtes, pero veient les perles de firmants d aquest manifest...tot em queda més clar, vaya personajes..

p

pilar

vilanova del cami

10 de novembre 2011.10:00h

Respondre

La puntilla. Amb aquest personatge només li queda el recolzament de quatre ignorants, ”diganse” Camilo, Ortiz,... Per altra banda, gent del ex VA diu que estan fent mobbing a la Trullols per tal... Llegir més que deixi pas a la deixeble del Palacios. Sr. Vich, vostè que ha estat el principal impulsor d’aquesta agrupació en la foscor, i que ara, conjuntament amb l’Antonio Sánchez, s’han encarregat de destapar l’escàndol als mitjans, assumeixi la seva responsabilitat de govern i expulsi al Sr. Palacios del Govern, exigeixi la dimissió fulminant com a regidor. Si continua mantenint aquest ”element” en el govern sap que acabarà esquitxant-lo a vostè i més quan hi han proves que demostren que aquest senyor va rebre ”particularment” subvencions de l’Ajuntament... oi que m’entén? He tingut l’oportunitat de parlar amb la gent del VA i és indignant, llastimós, penós i trist de veure com aquest personatge ha manipulat, enganyat, mentit a tothom. Entenc la por de la població de pensar que hagués pogut ser l’alcalde ”miedo”. Ara bé, ”ya os vale” a tots els que vau caure de quatre potes i us vau deixar encisar per quatre xorrades i promeses impossibles.

G

Gregori

Vilanova del Camí

10 de novembre 2011.09:17h

Respondre

És poc menys que incomprensible que des del VA no s’hagi estat més contundent. Una sospita de corrupció és prou greu com per deixar passar el temps i fer la viu viu. Em sembla que ni el PSC pot... Llegir més seguir governant amb aquesta gent ni el VA té cap mena de sentit en el govern, desunit i completament allunyat del que havia predicat durant la campanya electoral. L’enganyifa ha estat total. Urgeixen dimissions o un canvi de govern senyor Vich. Vilanova no es mereix això.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.