TORNAR
PUBLICITAT

Un grup de pares emprèn accions legals contra Francisco Palacios

Acusen l’actual regidor d’estafar el club de Bàsquet del municipi

societat
Dimarts, 25 octubre 2011. 03:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els pares i mares del Club Bàsquet de Vilanova han reconegut que han emprès accions legals contra l’actual regidor de Vilanova Francesc Palacios i expresident del club per possibles irregularitats en la gestió del club. Palacions no ha volgut fer declaracions al respecte i ha afirmat que emetria un comunicat. Per la seva banda, alguns membres de l’oposició del consistori ja han demanat la dimissió del regidor.

Els afectats en roda de premsa

Segons van explicar els afectats, ara fa uns quatre mesos, quan alguns pares es van voler fer càrrec del Club Bàsquet Vilanova del Camí van trobar una sèrie d'irregularitats en la gestió, perquè no quadraven els comptes. Després de demanar explicacions als antics gestors sense obtenir resultat van decidir iniciar els passos per aclarir aquesta situació.

El cas és particular, no només perquè Palacios ha d’ocupar l’alcaldia de Vilanova l’any 2014, sinó perquè entre els demandants s’hi troba José Leno, que va formar part de les llistes de Vilanova Alternativa a les eleccions municipals.

L'oposició demana responsabilitats

Juan Manuel Cividanes, de Independents per Vilanova, ha demanat al govern un posicionament al respecte d'aquest assumpte i a Vilanova Alternativa que expulsi al regidor de la formació. Cividanes també ha avançat que si cap de les dues formacions no pren accions al respecte, a més de donar suport als afectats, demanaran la dimissió del regidor.

El regidor de Plataforma per Catalunya, Sergi Balcells, que a l'igual que Cividanes estava entre el públic a la convocatòria de divendres, diu que donaran suport als pares afectats si així els ho demanen. Pel que fa al regidor Francesc Palacios, respecten la presumpció d'innocència, tot i que assenyalen que si un cop s'aclareixi el cas ho determinés una resolució judicial hauria de dimitir.


2 Comentaris

G

Gerard

Igualada

25 d'octubre 2011.14:43h

Respondre

És un tema prou delicat com per fer-hi conya. Respectant la presumpció d’innocència del senyor Palacios, està clar que la seva imatge com a polític queda molt deteriorada per aquestes... Llegir més acusacions i per comentaris que han fet persones que anaven amb ell a les eleccions. I el Joan Vich hauria de prendre decisions, que és qui té un acord de govern amb el partit d’aquest senyor.

m

miguel

vilanova del cami

25 d'octubre 2011.13:13h

Respondre

vi-VA.... hem sento decepcionat, per quatre vegades, la primera al votar pel VA amb el seu misatge ”mai pactarem amb el PSC”, per segona vegada quant van presentar un informe comptable en lloc... Llegir més del seu compromis ”farem una auditoria comptable”, per tercera vegada quant els pares del basquet han informat de la més que presunta estafa, i per quarta vegada al veure que els integrants del VA no han apartat al seu company de la política. On son aquelles paraules de transperència, veritat, humiltat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.