TORNAR

Vich reclama explicacions a Palacios

Palacios hauria de substituir Vich a l'alcaldia d'aquí 2 anys

societat
Dimecres, 26 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'alcalde Joan Vich assegura que està seguint amb preocupació la repercussió pública que està tenint el cas del seu soci de govern, Francesc Palacios, després que s'hagi conegut que un grup de pares hagi denunciat possibles irregularitats en la gestió del club que l'actual regidor presidia. Vich considera que els pares i mares afectades han de portar el tema, en primer lloc, a les instàncies que considerin oportunes i adients i emprendre si cal accions legals, cosa que segons afirma l'alcalde, no està clar que hagin fet de moment.

Fins que això no es produeixi i es puguin aclarir els fets, l'alcalde vilanoví defensa la presumpció d'innocència de Francesc Palacios, actualment primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vilanova del Camí. En aquest sentit, afirma que ara per ara té la confiança de l'equip de govern. El que sí li ha demanat al soci de govern és una compareixença pública perquè doni explicacions sobre la seva gestió davant el Club Bàsquet Vilanova i perquè acabi amb l'espiral de comentaris. És una exigència i un requisit imprescindible, diu l'alcalde, davant la ciutadania.

Vich ha reprovat fermament l'actitud de l'oposició, concretament d'Independents per Vilanova i del seu portaveu Juan Manuel Cividanes, que directament ha criminalitzat Palacios, i ha demanat als grups polítics, tal i com també han fet els pares, que no es faci una utilització política ni partidista sobre aquest tema.

Per últim, l'alcalde ha expressat als pares afectats, i al club de bàsquet en particular, que compten amb el suport de l'Ajuntament.


2 Comentaris

m

miguel

vilanova del cami

26 d'octubre 2011.12:28h

Respondre

Senyor Vich, vostè ja sabia que el seu soci, va dimitir essent regidor del PSC fa 12 anys (era el seu company). Va haver de patir un problema d’unes llicències d’obres del seu tiet sense pagar... Llegir més per més de 5 milions ptas on ell també tenia una casa. A més vostè també sabia fa anys que el CB Vilanova no estava registrat a Hisenda, ni tenia número de compte bancari de l’entitat, com va pactar amb el seu soci sense exigir-li abans explicacions respecte aquest i altres temes que vindran. Perquè si ho sabia fa anys no va prendre accions legals contra un senyor que fa 12 anys que no viu a Vilanova i estava al capdavant d’una entitat esportiva de Vilanova. Ha fet mal a Vilanova i molt, i als pares i nens afectats. Sr. Vich està perden el temps i la reputació política recolzen el seu soci i antic membre del PSC. Sr. Vich ha de moure fitxa ja. Desprès de 32 anys exemplars per aguantar 1 any més l’Alcaldia no mereix la pena, per vostè i per Vilanova.

J

Jofre

Vilanova del Camí

26 d'octubre 2011.08:22h

Respondre

Senyor Vich, tothom és innocent fins que no es demostri el contrari. Malgrat tot, sembla evident que uns pares no farien una denúncia pública contra algú sense tenir proves. Aquest afer, tant si... Llegir més es demostra que Palacios és culpable com si no, deixa tocat de mort al partit Vilanova Alternativa i al PSC de rebot li fa mal, ja que tothom a Vilanova pensa que el VA era la marca blanca del PSC. Jo crec que ara la clau de volta la té el VA, que ha de demanar i exigir explicacions públiques i fonamentades al senyor F. Palacios. Si aquestes no es produeixen, crec que el PSC hauria de buscar-se un nou aliat. De totes maneres, la raó em diu que el més normal és que plegui en Palacios de Vilanova Alternativa. La polèmica està servida i, com sempre, passa a Vilanova.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.