TORNAR

Aina Iglesias, Cristina Camacho i Gemma Villorvina, primeres al III Trofeu de la Sal

El patinatge igualadí obté uns magnífics resultats

esports
Dimarts, 15 juny 2010. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat cap de setmana, 12 i 13 de juny, nou patinadores igualadines prenien part al III Trofeu de la Sal de Cardona, amb més de 190 participants. Magnífics els resultats del patinatge  igualadí, dons 5 patinadores aconseguiren pujar al podi i la resta quedaren entre les set primeres classificades, mostrant una vegada més el seu bon nivell i el bon treball tècnic de la seva entrenadora, Esther Tello.

Aina Iglesias i Marta Bossa al podi

Dissabte al matí competien les de categoria iniciació C petits, on brillantment de les més petites, aconseguien destacar entre les 27 participants, amb l’Aina Iglesias, primera, i Marta Bossa, segona, i Carla Moreno, cinquena i Nekane Fernandez, setena. A continuació era la categoria B petits, amb Maria Carmona, quarta i Judit Perez, setena. En iniciació B grans, Cristina Camacho s’imposava amb claredat a la resta, aconseguint la primera posició. A la tarda, competia la representant igualadina, Gemma Villorvina, en iniciació A, superant amb claredat a les seves rivals, obtenint el primer lloc. Diumenge a la tarda, l’última representant igualadina era Èlia Folch, en categoria juvenil, amb una segura actuació, que la va fer quedar com a segona classificada.

La propera competició serà diumenge 11 de juliol, a Vilassar de Dalt, a les finals d’Interclubs, en la que hi participa l’igualadina Cristina Camacho.

Patinatge IHC


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.