TORNAR

El CPP Igualada es manté viu a Tercera nacional

CPP Igualada 4 – TT Prat 3

esports
Diumenge, 20 febrer 2011. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La victòria que va aconseguir dissabte a Les Comes l’equip de 3a nacional del CPP Igualada va ser clau per mantenir les opcions de disputar la fase d’ascens quan s’acabi la fase regular de la lliga. Després de la derrota a la pista de l’Impuls de la jornada anterior, els igualadins estaven obligats a guanyar al TT Prat si no volien despenjar-se del grup capdavanter de la lliga, i ho van aconseguir per un ajustat 4-3.

3a nacional. D'esquerra a dreta: Joan Bertran, Josep Ma Alonso, Ricard Alert i Roger Domingo.

El conjunt barceloní no va posar les coses fàcils en cap moment i, de fet, va començar per davant gràcies a la victòria d’Amador Ruiz davant de Josep Maria Alonso. El jugador d’El Prat va superar a l’igualadí per 1-3 amb un joc molt segur i regular. La segona partida va ser la més brillant de l’encontre, i és que Roger Domingo va superar al xilè del TT Prat Rubén Villagrán per 3-1 exhibint un joc espectacular. Seguidament, el CPP Igualada es va posar per davant aprofitant la victòria per 3-0 de Joan Bertran davant d’Armando Martín.

Els dobles van caure clarament de la banda dels igualadins; la parella local Bertran – Domingo no va patir per imposar-se per 3-0 a la visitant Villagrán – Martín. Rubén Villagrán, però, va evitar que els igualadins tanquessin el partit guanyant a l’igualadí Josep Maria Alonso per 0-3. A continuació, Joan Bertran tampoc va poder davant d’Amador Ruiz, contra qui va caure per 1-3, fet que va forçar que el partit es decidís en el darrer punt.

Amb l’empat a tres al marcador global, Roger Domingo va derrotar per 3-0 a Armando Martín, aconseguint així que la victòria es quedés a Igualada. Amb aquest resultat, els dos equips queden empatats a la classificació, malgrat que els barcelonins mantenen l’average particular al seu favor gràcies al 4-2 que van aconseguir a la seva pista a la primera volta de la lliga.

Victòria autoritària de l’equip de Segona B

CPP Igualada 6 – CC Sant Andreu 0

L’equip de Segona B del CPP Igualada va llançat i la victòria d’aquesta jornada confirma la bona tònica que manté l’equip des de fa unes quantes jornades. La victòria davant del CC Sant Andreu per 6-0 ho demostra, tenint en compte que el conjunt barceloní ocupa una posició a la meitat de la taula classificatòria.

El primer punt va ser obra de Francesc Masip, que va superar a Toni Bravo per 3-0 malgrat que els parcials van ser molt ajustats. El segon punt el va fer Albert Kenji Matsuoka derrotant a Francisco Javier Sanz per 3-1, mentre que el tercer va anar a càrrec del veterà Francesc Alcoberro, que va imposar-se per també per 3-1 a Jordi Martínez.

A la segona ronda d’individuals el CPP Igualada no va aixecar el peu de l’accelerador i ben aviat va tenir el partit enllestit amb la victòria d’Albert Kenji Matsuoka per 3-0 davant de Toni Bravo. Posteriorment, Francesc Masip va aconseguir el mateix resultat davant de Jordi Martínez, i Francesc Alcoberro només va haver d’arrodonir el marcador en el darrer punt, on va derrotar per 3-1 a Francisco Javier Sanz.

El Circuit Promeses arriba a Igualada

La quarta fase del Circuit Promeses per equips es va celebrar dissabte passat a Igualada, on el CPP Igualada es va encarregar de l’organització. Els palistes igualadins, a més, hi van completar bona actuació.

Al nivell A, l’equip format per Albert Kenji Matsuoka i Joan i Francesc Masip va quedar a la segona posició d’un grup difícil, fet que els permetrà competir per les vuit primeres posicions d’entre un total de 40 equips a la cinquena fase del circuit. Per aconseguir-ho van derrotar al CTT Badalona B i a l’Ateneu Flor de Maig A per 3-0 mentre que es va veure superats per 1-2 pel CTT Bagà.

Al nivell C, el CPP Igualada estava representat per l’equip format per Miquel Moriana, Gerard Vélez i Bernat Luco. Aquí, els igualadins van quedar tercers de grup després de guanyar per 2-1 als Falcons Sabadell E i caure per 1-2 tant davant del CTT Badalona D com del CTT Badalona F.

CPP Igualada - Ricard Alert


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.