TORNAR
PUBLICITAT

Màrius Serra lliurarà el premi del I Certamen d’invenció de mots

258 persones s’inventen una paraula

cultura
Dissabte, 19 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’escriptor i enigmista Màrius Serra serà a la Biblioteca Central d’Igualada per participar en el lliurament de premis d’un concurs ben singular: el I Certamen d’invenció de mots de l’Anoia, que ha organitzat l’entitat igualadina Cavall de joguina.

Un total de 258 persones han presentat el seu mot inventat en aquest concurs i el dijous, 24 de febrer, a les 7 de la tarda, es donarà a conèixer el guanyador. El jurat està integrat per Jaume Farrés, Jesús Lladó i Roger Tarragó, que emetran el seu veredicte des d'una vessant filològica, ludolingüística i filosòfica respectivament.

L’objectiu d’aquesta original iniciativa ha estat, entre d’altres, el de reflexionar sobre la capacitat de democratitzar el llenguatge i, alhora, eixamplar la imaginació col•lectiva. En aquest certamen s’han establert dues categories: el premi Ramon Llull al millor mot inventat i el premi Amborse Bierce al millor significat.

Màrius Serra és molt conegut per la seva faceta d’autor de mots encreuats i, entre d’altres, ha escrit diversos llibres sobre els jocs de paraules, el més recent dels quals és ‘Verbàlia 2.0’. A més, és autor d’altres obres com ‘DiccioMàrius’, ‘Quiet’, ‘Farsa’, ‘De com s’escriu una novel·la’ o ‘Els 100 millors crucigrames’ de Màrius Serra i Pau Vidal.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.