TORNAR

Menys de 100 dies per les eleccions i Aymamí no revela si encapçalarà el PSC

El mapa electoral presenta molts canvis respecte el 2007

politica
Dilluns, 14 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Falten menys de 100 dies per a les eleccions municipals del 22 de maig i el panorama igualadí ja comença a prendre forma. Excepte el PSC, que encara no ha anunciat qui serà el seu candidat a l’alcaldia, la resta de partits ja tenen decidit el seu alcaldable. El mapa electoral es preveu diferent als anteriors comicis, sense l’Entesa per Igualada, amb la incorporació de, com a mínim, un nou partit i amb un recent canvi a la Generalitat de Catalunya.

Plaça de l'Ajuntament

Marc Castells (CIU) ha estat el darrer nom a fer-se oficial, precedit per Montserrat Mateu (ICV) i Joan Torras (ERC). Per la seva banda, anoiadiari·cat ja va avançar dijous de fonts del partit que Pere Calbó serà qui encapçalarà la llista del PP, per bé que Calbó encara no s’ha pronunciat oficialment. D’entre els partits que actualment compten amb regidors a l’Ajuntament d’Igualada, només el PSC encara no ha anunciat qui serà el candidat a l’alcaldia.

Nous partits en el mapa electoral

La desfeta de l’Entesa anunciada el passat mes de juny amplia, per una banda, el nombre de partits de l’escena igualadina. El fet que els dos partits de l’Entesa es presentin per separat després de 12 anys de camí junts, els posa les coses més difícils. Tradicionalment, el PSC i ICV per separat mai havien aconseguit uns resultats tan bons com els aconseguits durant el període de l’Entesa, sobretot a causa de la llei d’Hondt, que tendeix a premiar les formacions majoritàries.

CiU, al seu torn, espera beneficiar-se de l’oposició feta durant els últims quatre anys i de la folgada victòria que va aconseguir a Igualada el 28-N. Mentrestant, el PP confia en què la projecció nacional que ha aconseguit Calbó arran de ser diputat li reporti algun vot més dels que tradicionalment ha aconseguit.

Per altra banda, Rober Hernando ja ha anunciat que encapçalarà la candidatura igualadina de Plataforma per Catalunya (PxC). Per primera vegada els igualadins es trobaran amb la butlleta del partit liderat per Anglada en unes municipals. Això sí, en la cita electoral de les catalanes, PxC va obtenir un total de 478 vots i es va situar com a 7a. força més votada amb un 2,71% dels vots. Però per entrar al consistori, haurà de superar la barrera del 5% dels vots, doblant la quantitat de paperetes aconseguides.

Tot i que ‘Gent Nostra’, el partit encapçalat per l’exdirigent d’UDC Quim Romero, va presentar-se a les passades eleccions al Parlament amb l’objectiu de donar-se a conèixer de cara les eleccions municipals, de moment Romero apunta que no s’ha fet cap pas de cara les eleccions del mes de maig. Fet i fet, al 28-N només va aconseguir 56 vots a Igualada.

La incògnita independentista

Solidaritat Catalana encara no ha anunciat si es presentarà a les eleccions municipals. Segons Antoni Castells, secretari d’imatge i comunicació de la Regió Penedès, fins que no se celebri el congrés comarcal de SI Anoia, que tindrà lloc el proper dissabte, no es formarà l’executiva legitimada per prendre la decisió de si presentar-se o no a les municipals.

Reagrupament afirma que no té intenció de presentar-se ni d’arribar a cap acord amb altres partits tal com s’ha fet en altres ciutats del país. Joan Torras (ERC) expressa el seu desig personal d’apropament: ‘Hem de demostrar a la ciutadania que estem d’acord en els temes bàsics’. I afirma que: ‘Estic convençut que junts serem més forts, ens vam separar més per un tema d’àmbit nacional que no pas de mirada local’. Tot i així apunta que de moment no hi ha hagut cap atansament entre els dos partits.

Una altra incògnita que s’haurà de desvetllar aviat és si acabarà cristal·litzant una hipotètica llista independentista que es podria situar en l’òrbita de la CUP.

Independents a les llistes

Durant aquests dies, la majoria dels partits amb representació al consistori ja estan mirant de confeccionar unes llistes que els ajudin a transmetre una certa sensació de rejoveniment. És per aquest motiu que més d’un partit ja està sondejant independents que estiguin disposats a anar a les seves llistes, per bé que encara no s’hauria concretat cap ‘fitxatge estrella’.

Les darreres eleccions municipals

Així, doncs, el panorama electoral encara no està dibuixat del tot però es preveu força diferent respecte els comicis anteriors. En els resultats del 2007, Entesa va obtenir un total de 6.288 vots que li van permetre obtenir 10 regidors, CIU, amb 3.698 vots va obtenir 6 regidors, ERC 2.288 vots i 3 regidors i el PP 1.331 vots i 2 regidors. Els vots en blanc –l’opció defensada llavors per Quim Romero-, van arribar a ser-ne 971, el 6.60% del total.


31 Comentaris

j

josep m. torras payerol

Igualada

19 de febrer 2011.11:25h

Respondre

Igualadi,
Només per mencions, és molt interessant saber que els demés han d’explicar la ciutat que els hi agradaria i tu et permets el luxe de dir aquesta vull, aquesta no vull. Tu tens criteri... Llegir més propi i model propi o esperes que els demés ho facin per tu?
Perquè si et vols mirar els braus (perdó els correbous) des de la barrera i no aportar res, doncs això! D’espectador fas molt goig, però aportes res i per aquest viatge no fa falta motxilla.
Que tinguis un bon dia.

I

Igualadí

18 de febrer 2011.22:59h

Respondre

Jo, almenys, ja sé quina Igualada no vull: ni la d’en Joel ni la d’en Torras.

P

Pau

Igualada

18 de febrer 2011.21:29h

Respondre

Segons en Joel ”La ciutat s’ha convertit en un referent comercial”; ja ja ja, no puc parar de riure !
CIU va fer molt poc en 23 anys i el Tripartit, tot i que semblava difícil, encara ha fet... Llegir més menys. Amb CIU teníem un carrilet vergonyós que trigava 1 hora i mitja per arribar a BCN, amb el Tripartit aquest carrilet va passar de vergonyós a pèssim, ara triguem 1 HORA I 3 QUARTS !
Amb gent com en Joel anem ben arreglats, és el típic que es pregunta ”què ha fet Igualada per mi”. Doncs noi, potser que també et preguntis ”què he fet jo per Igualada”.
Salut !

j

josep m. torras payerol

Igualada

17 de febrer 2011.13:20h

Respondre

Sorry,
Aquest era el post de la ciutat dels meus somnis:
http://aqualata.wordpress.com/2009/01/23/una-model-de-ciutat-des-de-les-arrels-o-he-tingut-un-somni/

j

josep m. torras payerol

Igualada

17 de febrer 2011.12:50h

Respondre

Joel,
Estic acostumat que les “persones” que es dirigeixen a mi ho fan donant la cara amb noms i cognoms, veig que aquest tampoc és el cas, a casa meva em van ensenyar que els “homes” donen... Llegir més la cara i que si no es fa així es senyal de covardia.
La primera pregunta que em faig és si la teva intel·ligència es individual o col·lectiva, perquè en un post “dedicat completament al senyor Payerol” estàs parlant en plural, no en singular i la intel·ligència per sort o per desgràcia es quelcom que depèn de cadascun. Ara si tu necessites de d’intel·ligència dels demés per sentir-te més valent, això diu molt poc de tu mateix.
M’atorgues el ser representant de la Igualada més rància, retrograda i troglodítica. Boniques paraules sense gens de contingut. Soc un avi 2.0 i m’entenc perfectament amb els nets, amb el joves i amb altres avis, faig servir l’ultima tecnologia des de fa molt de temps, tan amb internet com en sotware, fotografia, vídeo etc., parlo cinc idiomes, he voltat per molts països del mon i tinc amics des de jueus, àrabs, blancs, negres, rossos, etc. En tots els recons del mon. En la meva feina treballo amb els països mes avançats i amb els més pobres i no faig distinció de races ni de religió. Tinc empatia fins i tot amb el meu gos i ara bens tu, que ni tan sols se i et conec i intentes definir-me, no creus que m’hauries de conèixer abans, o aquesta es la manera en la que fas tu les coses. Donant-ho tot per suposat?
Mai he dit que no s’hagin fet coses ben fetes, simplement critico les mal fetes i si vols, argumenta pel que dic, no pel que no dic.
Parlant d’estat de benestar, és viu millor a Igualada ara, o es vivia millor abans? Hi han més llocs de treball ara o en hi havien més abans? Hi han més botigues ara o abans? Es guanyaven millor la vida a Igualada abans o ara? I ha més fàbriques ara o abans? etc. I les comunicacions eren millors abans o ara? Fins i tot el carrilet anava més ràpid abans? De quin referent del comerç parles?
L’única iniciativa referent i innovadora ha sigut el REC.0 i aquí els de l’Ajuntament no hi tenen res que veure.
L’estat del benestar, amb els diners de tots gastats sense mida, ja veiem on ens porta i ens portarà. I quan ja no hi hagin diners a dedicar-hi, qui els hi posarà?
Es curiós que diguis que tu ets d’aquells que prefereixen treballar a Barcelona i després dius que Igualada no es una ciutat dormitori. Amb gent com tu no es fa Igualada. Jo a Igualada m’hi guanyo molt be la vida, perquè al ram on estic, els que han sobreviscut i innovat, ara estan treballant per les millors marques Europees i mundials i em refereixo al ram dels adobers. A Igualada per si algú encara no ho sap, venen quasi cada setmana representants de Louis Vuitton, Coach, Loewe etc. I de tantes altres maques de primera línia mundial, que compren la seva matèria prima a les adoberies d’Igualada. I tu parles de Globalització?
Em pregunto de que estàs parlant tu d’anar a treballar a Barcelona, perquè no se quins empresaris d’Igualada et volen explotar i a Barcelona no. Que et penses (o ens vols fer creure), que els empresaris de Barcelona són germanetes de la caritat?
Que t’empatolles de reduir les distancies a Igualada, la distancia de les Comes al Rec sempre ha sigut la mateixa o et penses que la ciutat es de goma?
Finalment i en vista de la teva incoherència, t’haig de dir i repeteixo, que jo parlo per mi, i el que facin o no certs partits o la generalitat, ni ho era, ni és cosa meva i si algun dia ho fos ja en parlaríem. Aleshores i per favor, si escrius quelcom dirigit a mi, no barregis emissores perquè a demés de ser incoherent, deixes de ser creïble.
Finalment la Igualada que jo vull és un somni i un dia en vaig fer un esbós:
http://aqualata.wordpress.com/2009/01/23/igualada-es-la-ciutat-dels-meus-somnis/
Que tinguis un bon dia Joel, sense nom de pare i sense nom de mare.

J

Joel

Barri de Les Flors

17 de febrer 2011.09:02h

Respondre

Aquest comentari va completament dirigit al senyor Payerol. Penso, sincerament, que amb els seus comentaris radicals i sempre contraris a l’equip de govern de l’Entesa no li fan cap favor a CiU.... Llegir més Ans al contrari, la gent intel·ligent ja sap si un alcalde fa les coses bé o malament. Amb les seves parrafades està insultant la nostra intel·ligència senyor Torras Payerol. Un altre tema: tots els seus comentaris em sonen a la Igualada més rància, retrògrada i troglodítica. No es pot dir que tot el que ha fet l’Aymamí ha estat mal fet. Vostè sap com jo que en els últims 15 anys Igualada s’ha transformat com a ciutat amb valentia, segurament amb errors, però almenys s’ha posat Igualada en el mapa i s’ha uniformitzat la ciutat. No hi ha guettos. La Llei de Barris ha esponjat una part del nucli antic d’Igualada, s’han fet boulevards, llocs agradables per als vianants, s’han reduït les distàncies...De Les Comes al Rec es pot anar caminant en 20 minuts... La ciutat s’ha convertit en un referent comercial...Els contraris sempre diran que Igualada és la ciutat de l’atur i bàsicament una ciutat dormitori. D’acord, però amb persones formades, seguint les bases de l’Estat del Benestar, sempre tindrem oportunitats, no pas amb mà d’obra poc qualificada i fàcilment explotable, com molts dels suposats ”empresaris” igualadins voldrien. Prefereixo treballar a Barcelona guanyant 1.500-2000 euros al mes i dormint a Igualada que no pas treballant a Igualada per 800-1000 euros. Aquest és el debat de fons, senyor Payerol, vostès defensen les formes de fer de tota la vida i això, en un món globalitzat no té futur. Si volen fer negoci, s’ha d’innovar, i en política també han d’aportar gent i idees noves. I pel que veig, amb gent com vostè, CiU ho té molt negre. I li recordo que si no tenim inversió exterior és en part per les pèssimes comunicacions que hi ha en aquesta comarca. Posaré un exemple: aquesta vergonya de Carrilet és, bàsicament pels vint-i-tants anys de govern convergent absolutament inoperant. El tripartit ha invertit molt més per habitant a l’Anoia que CiU. Espero que el seu partit es posi les piles a la Generalitat i deixi discursos victimistes. Està en les seves mans aixecar el país i han començat només fent retallades. Espero que a Igualada no passi el mateix. Jo, almenys, ja sé quina Igualada no vull: la que vol vostè.

j

josep m. torras payerol

Igualada

16 de febrer 2011.17:39h

Respondre

Anònim,
Primer que t’haig de dir que parlo del que vull i no del que tu vols, faltaria més. I majorment ho faig d’Igualada, que és la meva ciutat i on vaig néixer, d’altres llocs ja hi ha... Llegir més altre gent que se’n cuida o que li interessa, entre altres tu.
El nepotisme no m’agrada el faci qui el faci, però no és el tema del que parlem en aquest post.
Jo firmo lo que dic i soc responsable del que dic, ni convergència, ni el Barça, ni el club d’escacs d’Igualada, ni el Foment, ni el Caprabo, que em sembla que la dona en te el carnet, són responsables del que dic.
Tu pel que es veu no ets responsable de les teves pròpies paraules; perquè un anònim mai ho ha sigut, més aviat un irresponsable.
El que dius és fruit de la teva pròpia covardia, ets incapaç de argumentar i t’amagues darrera l’anonimat per criticar. Però intentar matar al missatger, mai treu validesa al missatge.
Jo no voldria gent com en cap lloc i això que jo també vull canvis, però els covards simplement em causen rebuig.
I perdona, en Carles es mil vegades més valent que tu, ell dona la cara.
En quant a càrrec de confiança no aspiro a res, però tampoc renuncio a res, fins ara em guanyo i m’he guanyat la molt be vida, com per esperar que la política me la solucioni.
Quan vulguis parlar com ho fan els homes, cara a cara estàs convidat a fer-ho, mentrestant guardat la teva bilis per tu mateix.
Bon vent.

a

anonim

igualada

16 de febrer 2011.16:44h

Respondre

home josep m. torras , no diguis que no fas demagogia... pq posats a informar, que informis només del alcalde sociata i no diguis res per exemple del Recoder... o del que lo primer q ha fet... Llegir més conseller Felip Puig ha estat posar al seu germà de jefe del servei meteorologic... pues clar...
No se torras, vas de opinador independent pero el carnet de CiU que tens et pessa massa.
Se’t veu el plumero.
(i q consti q jo no vull q l’alcalde que hi ha ara segueixi, vull canvis, pero que no tingui un personatge com el torras de carrec de confiança ni imitant el carles)

j

josep m. torras payerol

Igualada

16 de febrer 2011.16:18h

Respondre

Lluis,
El gat el deus pentinar tu, jo tinc un gos i gracies a Deu tinc feina i molta, no se si tu també en tens, però és quelcom que no m’interessa.
La demagògia es teva, jo em limito a... Llegir més informar de quelcom en que tenia curiositat. Simplement dic el que dic, ni més ni menys, si la informació es errònia m’ho dius i en que, però d’aquí a considerar-ho demagògia, és no tenir ni idea del que significa aquesta paraula ni la paraula populisme. Si consideres que els ciutadans no tenen per que ser informats de certes coses també m’ho dius. Que per quelcom serà? I si et plau no donis interpretacions a coses que no he dit. Lo de que no impliquen cap benefici econòmic, ho dius tu, no jo.
Si et molesta que la gent sàpiga quins càrrecs te l’Alcalde, ens hauries d’explicar el perquè o tu ets d’aquells que els hi agrada matar al missatger o tapar la boca dels que diuen coses que no t’agraden? Saps diuen en Castellà “a quien le pica ajos come”. Au bon vent i barca nova.
Albert,
Igualada en acció, es l’empresa que agrupa el grup d’empreses Municipals, el gerent ens en Carles Gausachs i el sou que cobra, si vol que te’l expliqui el Lluis, que sembla que pel com parla ho deu saber i t’asseguro-ho que no és gens demagògic, sinó molt real.
Que tinguis una bona tarde.

P

Pau

Igualada

16 de febrer 2011.15:42h

Respondre

Lluís, populisme convergent ? Segons tu, tots al mateix sac. Això teu també és pur populisme.

A

Albert

IGD

16 de febrer 2011.14:47h

Respondre

Què és ”Igualada en acció” ? Ningú ens explica res, per alguna cosa deu ser.

L

Lluís

Igualada

16 de febrer 2011.14:43h

Respondre

Visca la demagògia!! Si són càrrecs que van amb el fet de ser alcalde i no impliquen cap benefici econòmic, a què ve fer aquesta llista? Pur populisme convergent.

Qui no té feina, el gat... Llegir més pentina...

j

josep m. torras payerol

Igualada

16 de febrer 2011.08:43h

Respondre

Pau,
Aprofitant l’avinentesa et faig avinent fer una fe d’errors en la llista. Hi ha dues vegades el càrrec de President Agencia del Medi i Salut i Caixa de Catalunya es diu ara Catalunya Caixa... Llegir més no Unim (Unnim).
En quant al teu comentari, simplement he posat la llista per que crec que deu ser difícil de deixar de ser tantes coses, simplement per orgull personal. Sé i he indicat que són càrrecs que van adjunts al fet de ser Alcalde i que hagi qui hi hagi, hi seran. Però va be que la gent ho sàpiga, perquè a mi m’ha costat molt esbrinar-ho i no hi ha cap lloc en el que hi constin tots. Si l’Alcalde fos d’un altre color doncs, recomanaria que estudies molt curosament que se’n ha de fer d’algunes empreses Municipals i professionalitzar la seva gestió, fer-ne un us acurat, evitant que siguin una font de col·locació d’amics i parents.
Per explicar-te una relació diguem-ne incestuosa entre les empreses amb les que te relació o presideix n’Aymami et diré el següent:
El CHC (Consorci Hospitalari de Catalunya) que és una empresa mixta, és el que porta la comptabilitat de l’Hospital (mitjà propi o no?), el concurs només si van presentar ells!? la Gerent de CSA Sra. Pané és un antic càrrec de CHC, el Sr. Gausacs avui gerent d’Igualada en Acció, va ser abans respectivament, Gerent del CSA i abans càrrec del CHC, per cert el síndic de comptes li va fer tornar uns € 18.000 per pagament improcedent quan era Gerent de l’Hospital (CSA). De mostres en hi han moltes més i amb temps si vols t’ho explico més detalladament. Una espècie de vasos comunicants.
Que tinguis un bon dia.

P

Pau

Igualada

15 de febrer 2011.23:57h

Respondre

Els ocupa com a Jordi Aymamí o com a Alcalde d’Igualada ? Llavors, si l’alcalde és un altre, què direm ?

j

josep m. torras payerol

Igualada

15 de febrer 2011.18:00h

Respondre

Perdó Apoderat de SIMA, no de PIMHA.

j

josep m. torras payerol

Igualada

15 de febrer 2011.16:19h

Respondre

A títol informatiu càrrecs que ocupa o ha ocupat pel sol fet de ser Alcalde d’Igualada en Jordi Aymamí i Roca

Membre Diputació Barcelona
Membre Consell Nacional de la... Llegir més Federació Catalana de Municipis
President Aigua De Rigat Sa
Conseller Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
President Consorci Sanitari de l’Anoia
President Agencia del Medi i Salut
Vicepresid. Consorci Hospitalari de Catalunya
Conseller Caixa de Catalunya (ara Unim)
Vocal ABS La Roca del Vallés
President Agència del Medi i Salut
President Consorci de Gestió Aeròdrom General Vives d’Igualada-Òdena
President Consorci per a la gestió de la televisió digital local pública de la demarcació d’Igualada
President Consorci Sociosanitari d’Igualada
President Ajuntament d’Igualada
Alcalde Ajuntament d’Igualada
President Igualada en Acció
President Institut Municipal de Cultura
President Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena
President Mancomunitat per a l’atenció dels minusvàlids psíquics de la Comarca de l’Anoia
President Organisme Autònom Municipal d’Ensenyaments Artístics d’Igualada
President Patronat Municipal d’Esports d’Igualada
President Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges, SL (PIMHA)
Apoderat Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges, SL (PIMHA)
President Societat Igualadina Municipal d’Aparcaments, SL

P

Pau

Igualada

15 de febrer 2011.14:40h

Respondre

A la llista de l’Aymamí hi haurà gent destacada. Ai!, pobre Igualada, si els que hi posarà són tan ”destacats” com els d’ara.

P

Pep

Andorra

15 de febrer 2011.08:39h

Respondre

Joan,
M’he mirat el vídeo, apart de les dues fotografies del Passeig i de la Plaça de cal Font, les demés no tenen res a veure amb Igualada, per tant són una burda manipulació demagògica. No... Llegir més he vis mai cap burka a Igualada, ni cues d’immigrants, ni la Mezquita de la foto, mes aviat tenen un local molt simple, com tenen els evangelistes i altres. Hi han molts llocs de treball que els locals no volen acceptar, que són ocupats per aquesta gent, i que treballadors locals rebutgen. El Corte Ingles també i tants altres hípers i supers, o gasolineres, fan molt més mal al petit i mitjà comerciant i ningú protesta pels seus horaris, (gasolineres 24 sobre 24 hores). Tot és pura demagògia i et recordo que el primer que va portar “moros” a Espanya que van matar Espanyols va ser en Franco i en Anglada com has pogut veure en els vídeos era un lleial servidor seu i no el vaig veure protestar contra els “moros” aleshores. Jo ja vaig viure l’època del Franco i se qui eren “els gerrilleros de Cristo Rei” i el seu líder en Blas Piñar i el seu deixeble n’Anglada i com “estimaven” als Catalans i qui no recorda el passat està obligat a repetir-ho. I em reafirmo si t’agrada aquesta gent, fes t’ho mirar, perquè és quelcom preocupant. Tenim altres problemes com per que ens poguem que amb els facistes manant es solucionaran. Per cert el nivell molt ínfim. I respecte al Hernando (dime con quien andas i te diré quien eres).

R

Rafel

Igualada

15 de febrer 2011.08:25h

Respondre

Tota la gent que conec m’assegura que l’Aymamí es presentarà i que ho farà públic en els propers dies. Em sembla, amics d’Anoiadiari, que el ”factor sorpresa” que pretenia Aymamí... Llegir més s’ha esvaït. Es presentarà i espero que algú recordi aquest post meu d’aquí a uns dies...I pel que sé, a la llista hi haurà gent destacada. Tinc ganes de veure què fan els més rancis de CiU, -va per tu, Josep Maria- perquè no ho tindran tan fàcil com es pensaven. Ah, i per cert, lamentable aquests de PxC que es passen tot el dia escrivint als fòrums d’Internet per anar intoxicant. Jo ho tinc clar, qualsevol partit és vàlid, menys els pseudofeixistes, i gent com l’Anglada no aporta res positiu a la nostra societat.

P

Pau

15 de febrer 2011.00:18h

Respondre

Joan, quin carrer d’Igualada és aquest en que surt al vídeo (enllaç youtube) la dona amb burka ?

J

Joan

Igualada

14 de febrer 2011.22:49h

Respondre

Et recordo Pep que qui és presenta a Igualada no és Josep Anglada, i com vaig dir jo no vaig votar a PxC a les autonòmiques, però a nivell de poble/petita ciutat crec PxC és el que ens pot fer... Llegir més prosperar.
http://www.youtube.com/watch?v=TTk5Hhy246s
Se de bona mà qui és Robert Hernando i estic ben segur de que es pot confiar en ell. Davant de tot demano respecte, potser ets tu qui s’ ha de fer mirar alguna cosa.

F

Francesc

14 de febrer 2011.21:17h

Respondre

Potser sí que Igualada necessita algun fitxatge estrella, però els que saben llegir i escriure i sumar i restar no es volen estrellar. Voteu el Pere, perquè tant si mana convergència, com si... Llegir més manen els socialistes les decisions les pren ell.

A

Albert

Igualada

14 de febrer 2011.20:42h

Respondre

El PSC (ex-Entesa x Igualada) perdrà molts vots al barri de Fàtima, els quals aniran a parar a Plataforma per Catalunya (PXC).

P

Pep

Andorra

14 de febrer 2011.20:34h

Respondre

Joan,
Aquest és el tipus de personatge que ens vols vendre:
http://www.youtube.com/watch?v=4eV0SlCK88c
http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA
Si després de visualitza’ls encara penses el... Llegir més mateix, fes t’ho mirar.

J

Joan

Igualada

14 de febrer 2011.19:47h

Respondre

La sorpresa clara de les municipals serà l’ entrada de PxC a l’ ajuntament. La gent n’ està farta d’ aquesta ciutat i necessita un canvi fort i això influirà en que PSC i PP perdin molts... Llegir més vots.
Molt gent no va votar a PxC a les autonòmiques i ara ho farà igual que jo ja que a Igualada votarè per ells i per Hernando com a alcalde.
Estic segur que no només doblaràn els seus vots, també aconseguiràn més d’ un regidor al nostre ajuntament.

G

GENT VOSTRA

14 de febrer 2011.19:42h

Respondre

I que penseu amb els càrrecs de confiança??? els mantindran???

e

especulacions

Igualada

14 de febrer 2011.17:48h

Respondre

Pau, dons tens raó, el Xavi tambe podria ser un bon candidat, a veure si al final el Riba es quedarà amb les ganes.....

P

Pau

Igualada

14 de febrer 2011.14:45h

Respondre

Ai, pobret Riba, tan i tan esperar i al final hi posaran en Xavi.

R

Ricard (expert electoral)

Igualada

14 de febrer 2011.11:04h

Respondre

Home doncs jo com a gran expert electoral pronostico que el partit guanyador serà sense cap mena de dubte ”Gent Nostra” ja que aconseguirà multiplicar per 100 els seus últims resultats de les... Llegir més eleccions del parlament i aconseguirà treure uns 5600 vots a Igualada fet que la convertiran amb la formació política més votada.

e

especulacions

Igualada

14 de febrer 2011.09:19h

Respondre

Dons jo mes aviat crec que dins del PSC local hi ha un dilema; que fem? Presentem un Aymamí amb 15 anys ja d’alcalde i per tant cansat i amb la sensació d’haver fet tot el que podia fer o el... Llegir més substituïm pel Riba que fa temps que espera i frisa per ser el cap de llista.

L’enquesta que va realitzar un mitja de comunicació escrit de la ciutat deia que l’Aymamí trauria molt mes bons resultats que el Riba, però la decisió la deu haver de prendre el partit o potser no potser ha de ser el mateix Aymamí al que la possibilitat de poder perdre i sobretot la situació econòmica en que ell mateix a posat a l’ajuntament segurament fa que li costi molt prendre la decisió

P

Pol

Igualada

14 de febrer 2011.08:14h

Respondre

Basant-nos en les aparicions públiques -actes, televisions i ràdios...-, el candidat del PSC serà en Jordi Riba.

El desenllaç serà interessant.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.