TORNAR

Derrota d’infart del CPP Igualada

CPP Igualada 3 – CTT Vilanova i la Geltrú 4

esports
Dilluns, 31 gener 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat a Les Comes es va viure un dels partits més disputats de la present temporada. La visita del Vilanova es preveia complicada i ajustada ja d’entrada, i és que en el partit de la primera volta el CPP Igualada es va imposar a la pista vilanovina per 3-4 després de remuntar un 3-0 favorable als locals i salvar quatre pilotes de partit per encaixar el 4-0. Així doncs, el CTT Vilanova va venir amb ànims de revenja i aquest cop el 3-4 els va ser favorable.

Benjamins: Gerard Vélez i Bernat Luco

Els igualadins van ser els primers a colpejar amb la victòria de Jordi Satorras davant de Julio Andrade per 3-1. Seguidament, els visitants van empatar gràcies a Rafael Monzó, que va superar a Daniel Luco per 1-3. Lluís Graells no va poder evitar que els del Garraf s’avancessin, ja que va cedir per 1-3 davant de Jaume Budesca.

La situació va empitjorar pels igualadins en la següent partida; Rafael Monzó va derrotar a Jordi Satorras per 1-3 per fer pujar el 1-3 global al marcador, que deixava el CTT Vilanova a una sola partida de la victòria. El conjunt local, però, no va donar el braç a tòrcer i va intentar la remuntada com ho havien fet en el partit de la primera volta. En primer lloc Lluís Graells va vèncer per 3-0 a Julio Andrade, i posteriorment Daniel Luco va imposar-se per 3-1 a Jaume Budesca, aconseguint així empatar a 3 el partit.

El partit s’havia de resoldre als dobles i el Vilanova temia que el CPP Igualada aconseguís de nou capgirar-li un marcador clarament favorable. Malauradament pels interessos igualadins, la parella visitant (ambdós esquerrans) Monzó – Andrade va superar a la local Satorras – Luco per 2-3, fent així el 3-4 definitiu.

L’equip de tercera nacional resol un partit fluix

CPP Igualada 4 – CTT La Selva 2

L’equip de 3a nacional del CPP Igualada va aconseguir dissabte passat a Les Comes una nova victòria. El rival no semblava haver de donar grans problemes als igualadins, que van guanyar per 4-2 en una actuació més que discreta.

En la primera partida, el consistent palista del CTT La Selva del Camp Carles Yeste va derrotar a Ricard Alert per 1-3. Tot seguit, Josep Maria Alonso no va tenir problemes per imposar-se per 3-0 a Francesc Molas, i Joan Bertran va aconseguir el mateix resultat davant de Josep Maria Serret. Els dobles, però, se’ls va endur la parella visitant Yeste – Serret en guanyar per 3-2 a la parella local Bertran – Alert. La parella de la Selva va aconseguir la victòria simplement fent de paret davant dels atacs gens precisos dels igualadins.

La segona ronda d’individuals va començar amb la victòria de Josep Maria Alonso davant de Carles Yeste per 3-1, donant l’avantatge de nou al CPP Igualada. Finalment, Ricard Alert va certificar la victòria per 4-2 dels de l’Anoia derrotant per 3-0 a Josep Maria Serret.

La reacció s’esvaeix

CPP Igualada 2 – TT Els 8 de la Garriga 4

La reacció que havia iniciat l’equip de Preferent del CPP Igualada fa unes jornades sembla estar-se esvaint en les darreres. Diumenge passat a Les Comes els igualadins no van poder amb el TT Els 8 de la Garriga, contra qui van perdre per 2-4.

En la primera partida Miguel Ángel López va guanyar a l’igualadí Joan Masip per 0-3. A continuació, els visitants van ampliar l’avantatge mitjançant Francisco Nicolás, que va imposar-se per 1-3 a Joan Moriana. Seguidament, Jaume Gamisans es va encarregar d’escurçar la diferència derrotant per 3-1 a Agustín Caparrós.

La remuntada, però, no va tenir continuïtat i Miguel Ángel López no va cedir davant de Joan Moriana, a qui va vèncer per 0-3, fent així el 1-3 global. La sentència va arribar de la mà d’Agustín Caparrós, que va superar també per 0-3 a Joan Masip. Per últim, Jaume Gamisans només va ser a temps de maquillar el resultat guanyant per 3-2 a Francisco Nicolás, tot establint el 2-4 final.

Victòria còmoda a Segona B

CTT Collbató 1 – CPP Igualada 5

Diumenge passat, l’equip de 2a B territorial del CPP Igualada va visitar la pista del CTT Collbató, d’on es va endur una clara victòria per 1-5. La victòria dels igualadins no va perillar en cap moment i serveix als igualadins per seguir enganxats al grup capdavanter de la lliga.

El primer punt va arribar de la mà de Francesc Masip, que va derrotar a Ingmar Schuurman per 3-0. En el següent punt hi va haver la sorpresa quan Daniel Rojas va guanyar per 1-3 a Gerard Fuentes, però a continuació el veterà Francesc Alcoberro va avançar de nou els igualadins imposant-se per 3-2 a Yeray Santos.

En la segona ronda d’individuals Gerard Fuentes va deixar el partit encarrilat quan va fer el 1-3 global vencent a Ingmar Schuurman per 3-1. En la següent partida, Francesc Masip va confirmar la victòria imposant-se per 3-0 a Yeray Santos i, finalment, Francesc Alcoberro va signar el 1-5 final superant també per 3-0 a Daniel Rojas.

Bons resultats al Circuit Promeses

El cap de setmana passat es va celebrar una nova fase del Circuit Promeses per equips. Per part del CPP Igualada hi van participar dues formacions. Al nivell A, l’equip format per Albert Kenji Matsuoka, Joan Masip i Francesc Masip va aconseguir dues victòries, 3-0 davant el Premià i 2-1 davant de l’Hospitalet, i una sola derrota (1-2 davant del Vilanova).

Al nivell C hi va prendre part l’equip format per Miquel Moriana i Gerard Vélez, que va saldar la seva actuació amb dues victòries, 3-0 tant davant el Calella com el Ripollet. A més, aquest bon resultat els dóna l’ascens al nivell B de cara a la propera fase.

Per últim cal destacar que el palista aleví del CPP Igualada Joan Masip ha estat seleccionat per formar part de l’equip aleví de la selecció catalana que participarà al Torneig Internacional de Catalunya que es disputarà el proper cap de setmana a Calella.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.