TORNAR

Òdena acollirà el curs 'Recicla't a la cuina, aprofitem-ho tot!'

La campanya està impulsada pel Consell Comarcal i és itinerant

societat
Divendres, 21 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dilluns 31 de gener, tindrà lloc a l'escola Castell d'Òdena una nova sessió del curs 'Recicla't a la cuina, aprofitem-ho tot!', organitzada pel Consell Comarcal, amb l'objectiu d'inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica.

Una de les sessions del taller a Montbui

Aquest curs ja ha passat per diversos municipis de la comarca, i la setmana vinent arribarà a Òdena, per tal de donar a conèixer als participants els efectes positius de la prevenció de residus a la cuina i per fomentar la recollida selectiva de residus domèstics a les llars de la comarca.

El taller es va iniciar a finals de novembre i es durà a terme fins al mes de febrer, en què s'iniciarà un procés de participació obert a tota la ciutadania amb l'objectiu d'elaborar els continguts d'un llibre de cuina de l'Anoia.

A Òdena, a banda de dilluns 31, el taller continuarà el 7 i el 14 de febrer, de les 19h a les 20:30h, a l'Escola Castell d'Òdena. Les inscripcions es poden fer al telèfon de l'Ajuntament o a l'adreça electrònica reciclatalacuina@anoia.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.