TORNAR

Taller 'Com explicar contes als nostres fills' a la Biblioteca de Montbui

Les sessions coincideixen amb el proper 'Fem escola'

societat
Dimecres, 19 gener 2011. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Per tercer any consecutiu la Biblioteca de Montbui ha organitzat el taller 'Com explicar contes als nostres fills' coincidint amb la realització del proper 'Fem més escola'. Una trentena de persones ja hi han participant en les edicions anteriors.

Mònica Torra

Aquest taller, conduït per la narradora de contes Mònica Torra, està adreçat a tots els pares, avis, educadors, monitors i altres persones que vulguin aprendre diferents tècniques per explicar contes als nens de manera divertida i encisadora. Només amb la veu i el cos es pot aconseguir fer viure situacions i històries increïbles. Les sessions constaran de dues parts. En la primera es treballaran dinàmiques narratives de forma participativa i en la segona part s’introduiran temes específics amb relació als contes. El taller, que és gratuït, tindrà lloc a la Biblioteca de Montbui els dies 1, 3 i 4 de febrer, de 15 a 17 h. Tots els interessats cal que s’inscriguin a la biblioteca (Tel: 93 805 26 66). Les places són limitades. Dins el marc del 'Fem més escola', el dia 3 de febrer, també tindrà lloc, a la mateixa biblioteca, la sessió de contes 'L’escombreta aventurera', a càrrec de Glòria Arrufat, adreçada a infants a partir de 3 anys.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.