TORNAR

Pòquer de victòries per al CPP Igualada

Els equips del club passen per un gran moment esportiu

esports
Dilluns, 17 gener 2011. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana tots els equips sènior del CPP Igualada s’han fet amb la victòria, fet que es produeix per primera vegada aquesta temporada.

Els alevins. D'esquerra a dreta, Albert Kenji Matsuoka, Joan Masip i Francesc Masip

CPP Igualada 4 – UE Sant Cugat 2

I és que el bon moment del primer equip del CPP Igualada sembla no tenir data de caducitat i dissabte passat a Les Comes va sumar una nova i important victòria per consolidar-se en el grup capdavanter de la classificació.

La regularitat i consistència dels igualadins va permetre superar per 4-2 a un rival com el Sant Cugat. El primer punt va arribar després que Lluís Graells remuntés dos jocs en contra per acabar guanyant al visitant Pau Mellado per 3-2. Seguidament, el Sant Cugat va empatar per mitjà de Josep Anton, que va vèncer a Daniel Luco per 1-3. Però Jordi Satorras va tornar a avançar als igualadins derrotant Enric Bosch per un ajustat 3-1.

La primera partida de la segona ronda d’individuals apuntava a una victòria clara de Daniel Luco quan aquest dominava per dos jocs a zero a Pau Mellado. El palista visitant, però, va posar la por al cos dels igualadins quan va empatar la partida a dos jocs, malgrat que després Daniel Luco s’acabés imposant per 3-2. Amb el 3-1 al marcador global, el Sant Cugat va retallar distàncies gràcies a la victòria d’Enric Bosch davant de Lluís Graells per un clar 0-3. Finalment però, en el darrer punt d’individuals, Jordi Satorras va poder resoldre pels de l’Anoia i evitar el desempat. El palista local va fer pujar el 4-2 definitiu al marcador superant per un rotund 3-0 a Josep Anton.

L’Igualada supera el Molins de Rei

CPP Igualada 4 – CTT Molins de Rei 1

L’equip de 3a nacional del CPP Igualada va tornar a guanyar a casa recuperant-se així de les dues derrotes consecutives encaixades abans de l’aturada nadalenca. Els igualadins van superar per 4-1 a un Molins de Rei que és cuer però que s’ha reforçat molt en les darreres setmanes.

La primera partida se la va endur el conjunt visitant, ja que el defensiu alemany Andreas Fuchs va derrotar per 0-3 a Ricard Alert. Joan Bertran, però, va fer l’empat pels locals guanyant a Jordi Benedito per 3-0. A continuació, Roger Domingo va superar Ignasi Duran per un ajustat 3-1, avançant així els igualadins.

Els dobles també van ser pel CPP Igualada: la parella Domingo – Alert va imposar-se per 3-2 als visitants Fuchs – Duran. Per últim, Joan Bertran va guanyar per 3-0 a Andreas Fuchs per fer el 4-1 definitiu que certificava la victòria igualadina.

Segona victòria consecutiva a Preferent

CETT Esparreguera 1 – CPP Igualada 5

L’equip de Preferent ha arrencat definitivament, i després de la primera victòria de la temporada aconseguida la setmana passada, diumenge passat va sumar la segona victòria consecutiva a la pista de l’Esparreguera. El partit es va saldar amb un 1-5 favorables als igualadins.

El primer punt va arribar de la mà de Joan Masip, que va saber guanyar el cinquè onze a Enric Gotsens (3-2) després que el palista d’Esparreguera aconseguís empatar els dos jocs d’avantatge aconseguits inicialment pel jove igualadí. Seguidament, Joan Moriana va fer el segon punt en superar sense problemes a David Viñals per 3-0. En la següent partida, Jaume Gamisans acostava encara més l’equip a la segona victòria vencent per 3-1 a Marc Pérez.

L’Igualada no volia patiments i a la primera opció que va tenir va sentenciar. La primera partida de la segona ronda va servir per què Joan Moriana fes el 0-4 global superant a Enric Gotsens per 3-1. A continuació, l’Esparreguera va fer el punt de l’honor amb la victòria per 2-3 del local Marc Pérez davant de Joan Masip. Finalment, Jaume Gamisans va arrodonir el marcador imposant-se per 3-2 a David Viñals.

L’equip de Segona B recupera el camí de la victòria

CTT L’Avenç 1 – CPP Igualada 5

El ple de victòries de la jornada el va aconseguir l’equip de Segona B territorial del CPP Igualada. Els anoiencs van endur-se els punts de la pista de l’Avenç, superant als locals per 1-5.

En la primera partida, Francesc Alcoberro, que reapareixia després d’una lesió al mà va superar a Antonio López per 3-2 per fer el primer punt dels igualadins. El segon va anar a càrrec de Francesc Masip, que va remuntar els dos jocs d’avantatge que tenia José Miguel Fuentes per acabar guanyant per 3-2. Ferrant Sallent va fer el punt de la tranquil•litat superant per 3-0 a Gerardo García.

Amb el 3-0 que indicava el marcador global, els locals van intentar la reacció per mitjà de la victòria de José Miguel Fuentes per 1-3 davant de Francesc Alcoberro. En la següent partida, però, Ferran Sallent no va deixar marge a l’error i va sentenciar amb un 3-0 davant de Antonio López. El 1-5 definitiu el va aconseguir Francesc Masip derrotant per 3-1 a Gerardo García.

Quarta fase del Circuit Promeses

El cap de setmana passat el planter del CPP Igualada van disputar la quarta fase del Circuit Promeses. Al nivell A hi van prendre part Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka. Joan Masip va passar com a tercer de grup i va acabar en segona posició després de perdre la final davant d’Adrià Úbeda (Olesa), precisament el seu botxí al torneig subestatal celebrat recentment. A les semifinals havia superat a Jesús Ribosa (Premià), contra qui havia perdut al grup. Per la seva banda, Albert Kenji Matsuoka va quedar sisè de grup. Francesc Masip es va proclamar campió del nivell B guanyant a Joan Díaz (Ateneu) a la final, resultat que li dóna l’ascens al nivell A de cara a la propera fase.

Al nivell F, Miquel Moriana va estar a punt d’assolir l’ascens però es va quedar a les semifinals, on va perdre amb qui després es proclamaria campió. Finalment, al nivell H hi van participar els més petits del club. Gerard Vélez es va classificar com a segon del seu grup i va superar els vuitens de final, caient eliminat als quarts. Bernat Luco va guanyar dos partits al seu grup però un triple empat va impedir que es classifiqués per les rondes eliminatòries.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.