TORNAR

Els Moixiganguers comencen la nova temporada amb una junta renovada

El primer assaig, aquest dimecres 12 a Cal Tabola

cultura
Dimarts, 11 gener 2011. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els Moixiganguers iniciaran aquesta setmana els assajos de la temporada 2011. Concretament aquest dimecres 12 a les 8 del vespre, hi haurà el primer assaig, mentre que els assajos tradicionals del divendres començaran el dia 14 a partir de les 10 del vespre, al local social de Can Tabola (Sant Antoni de Baix 106-108 – Igualada).

El local moixiganguer, Can Tabola, el dia de la seva inauguració (juliol de 2009)

La colla castellera igualadina inicia la temporada amb canvis importants a la seva junta. Concretament, a la presidència s’incorpora Jaume Planas, en substitució d’Adela Majoral, que ho havia estat els darrers tres anys. En la mateixa junta hi figuraran com a vicepresidents Martí Senserrich i Bernat Segura. Jordi Farrés exercirà les funcions de tresorer i Josep Malavé les de secretari. La junta també compta amb diferents vocals i altres membres col·laboradors.

A més a més, en l’apartat tècnic, Joan Vilaseca assumeix el càrrec de cap de colla, en substitució de Miquel Bernadí, que havia ostentat aquesta representació les darreres quatre temporades, precisament l’època on s’han assolit les màximes fites a nivell casteller de la colla igualadina. En la direcció tècnica acompanyaran Vilaseca, Marc Marcet com a sots-cap de colla, Jordi Moreno com a responsable de canalla, Jordi Còdol com a cap de pinyes i Toni Guix com a responsable de l’equip del baix, entre altres ajudants.

Els nous capdavanters de l’entitat s’han proposat treballar a fons per tal de que tant a nivell social com tècnic es puguin superar els bons moments viscuts en les darreres temporades, on la colla ha adquirit els galons de vuit pisos, conjuntament amb l’estrena del nou local de Can Tabola. D’aquesta manera, una de les principals missions de la nova junta serà incidir en el fet que Can Tabola sigui un espai de trobada per a tots els moixiganguers i simpatitzants, per tal d’assolir un òptim ambient social que ajudi a poder seguir assolint noves fites tècniques.

Actuació primerenca i altres activitats

Enguany els assajos comencen una mica més aviat de l’habitual, tota vegada que els de la camisa morada tindran la seva primera actuació el proper diumenge dia 30 de gener, a Valls, ciutat que enguany celebra les Festes Decennals dedicades a la Mare de Déu de la Candela. I és que a la capital de l’Alt Camp, aquestes festes revesteixen una major solemnitat i importància cada deu anys, concretament en els anys acabats en u. Serà doncs aquest dia, en què hi haurà una trobada de tot el món casteller, molt difícil de veure en altres ocasions.

Tot i els dos mesos d’inactivitat a nivell d’assaig, el cert és que els Moixiganguers han realitzat diferents activitats durant aquest parèntesi d’hivern. Concretament un altre any van ser presents al Saló de la Infància, on van realitzar una petita exhibició el diumenge 2 de gener. A més, tres dies després, la nit màgica de Reis, el Patge Faruk va fer acte de presència al local de Can Tabola, on va fer entrega de diferents obsequis dirigits als més menuts de la colla.

Jordi Segura - Moixiganguers d'Igualada


1 Comentaris

I

Igualadí

12 de gener 2011.08:32h

Respondre

Molts d’ànims Moixiganguers, a continuar treballant per aconseguir noves fites, avera si aquest any treballeu força i a la nostra ciutat i a fora podeu portar construccions tan maques com es el... Llegir més 4d8.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.