TORNAR

Inscripcions obertes als tallers de cuina reciclada' de Vallbona

Els cursos ja s'estan portant a terme en diversos municipis

societat
Dilluns, 3 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
S'estan preparant uns tallers de cuina de reciclatge a Vallbona  d'Anoia. Els tallers es faran els dimarts 11,18 i 25 de gener de 2011,  i l'horari serà de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al Casal d'Avis  (C/ Nou s/n) de Vallbona. Tothom que estigui interessat d'inscriure-se'n als tallers de cuina a de trucar al 93.711.80.02, enviar un e-mail a reciclatalacuina@anoia.cat o adreçant-se personalment a l'Ajuntament (C/ Major, 110). Els tallers de cuina són gratuïts, però les places són limitades (s'apuntarà per estricte ordre d'inscripció).

Aquesta és una campanya impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia, que té per objectiu inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica, que contribueixi a la prevenció de residus a la cuina i fomenti la recollida selectiva dels residus domèstics a les llars de la comarca. Des de finals de novembre fins al febrer de 2011 s’inicia un procés de participació obert a tota la ciutadania de la comarca amb l’objectiu d’elaborar els continguts d’un llibre de cuina de l’Anoia. Els canals per participar-hi són molt variats: es poden portar les receptes a l'Ajuntament respectiu, o bé enviar-les per correu electrònic (reciclatalacuina@anoia.cat).

El llibre pretén recopilar les receptes i bones pràctiques a la cuina que s’impartiran als cursos i les receptes i comentaris que la gent vagi enviant o deixi al bloc de la campanya fins al mes de febrer. El llibre de receptes arribarà per la Diada de Sant Jordi als ajuntaments i a les llibreries, parades de llibres, etc. que organitzin a cada municipi el dissabte 23 d’abril de 2011. També es trobarà disponible en versió digital al web de la campanya: www.reciclatalacuina.cat. La millor recepta serà premiada amb un lot de productes de la terra valorat en 200 eurps de l'Agrobotiga de la Cooperativa Agro Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.