TORNAR

L’organista Joan Paradell oferirà el Concert d’Any Nou a Santa Maria

Aquest diumenge 2 de gener, a les 6 de la tarda

cultura
Dijous, 30 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Bach, Rutter o Panone seran alguns dels compositors que es podran escoltar en una nova edició del Concert d’Any Nou d’Igualada, aquest diumenge 2 de gener. Una cita cultural per donar la benvinguda al 2011, amb l’organista Joan Paradell com a intèrpret. El concert substitueix l’anunciat per al dia 1 de gener, ja que durant la nit de Cap d’Any l'organista igualadí romandrà a Roma, ja que ofereix un concert davant el Papa Benet XVI.

L'organista Joan Paradell

El concert es farà a les 6 de la tarda a la Basílica de Santa Maria d’Igualada, i comptarà amb la presentació i els comentaris d’Antoni Miranda, i amb Anna Miranda com a registrant. El programa inclou diverses peces de Bach, però també d’altres compositors com P.E. Fletcher, J. Rutter, S. Bertuletti, L. Refice i C. Panone. L’entrada és gratuïta.

L’igualadí Joan Paradell és organista titular de la Basílica de Santa Maria la Major de Roma, i catedràtic d’Orgue i Cant Gregorià al Conservatori estatal de Música Italià de Benevento. A més, Paradell és el director artístic del Festival Internacional d’Orgue d’Igualada.

Com a concertista d'orgue ha fet recitals en gairebé tots els països d'Europa i a Amèrica del Sud, participant en festivals nacionals i internacionals. Ha ofert recitals a Barcelona, León, Sevilla, Màlaga, Sant Sebastià, Palma de Mallorca, Torreciudad... El seu ampli repertori comprèn música antiga i contemporània, amb particular interès per la música simfònica-organística i la música espanyola de tots els temps. Ha interpretat en primera audició obres d'importants autors contemporanis i ha realitzat enregistraments radiofònics per a cadenes de ràdio i televisió a Itàlia i Espanya i per la Deutschalndradio de Berlín i Radio Sao Paulo (Brasil)



2 Comentaris

A

Ada

Igualada

4 de gener 2011.11:14h

Respondre

Concert d’Any Nou també és correcte, no és pas cap barbarisme. Els catalans som més rics de vocabulari i ho podem dir de les dues maneres

J

Josep Castelltort

Montbui

30 de desembre 2010.09:00h

Respondre

Només una petita correcció. Any Nou és un barbarisme -”Año Nuevo”- crec que el correcte és Cap d’Any.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.