TORNAR

Carme ja té a punt el Saló de la Infància, que obrirà portes aquest diumenge

Estarà obert fins el dimarts 4 de gener

societat
Dijous, 30 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El diumenge 2 de gener al toc de les 5 de la tarda es donarà inici al VI Saló de la infància de Carme. Estarà obert durant tres dies; així doncs s’allargarà fins el dimarts 4 de gener en horari de 5 a 2/4 de 9 del vespre. Se situa en els locals del Casal i del Teatre.

L'any passat els Reis de Carme van visitar l'Ajuntament

Al Saló hi haurà activitats per a nens i nenes entre 2 i 14 anys: tallers de plàstica, cuina, maquillatge, inflables, piscines de pilotes, escalèxtric, pista de volei i molt més. El Saló de la infància de Carme és organitzat per mares i pares voluntaris i rep el finançament de l’Ajuntament de Carme.

Un emissari dels Reis Mags a TV Carme

Aquest any un emissari dels Reis Mags es dirigirà als nens i nenes de Carme per la TV local (per cable) comentant les impressions que han tingut del seu comportament i les cartes que han rebut on demanen els seus regals. Hi ha programades dues emissions: El dijous 30 de desembre a partir de les 8 del vespre i el diumenge 2 de gener a partir de la 1 del migdia.

Els Reis Mags arribaran el dia 5 de gener als volts de les 6 de la tarda a Orpí i a les 7 a Carme. Recorreran els cèntrics carrers d’aquestes poblacions amb les seves carrosses fins a dirigir-se a la parròquia de Sant Martí on parlen un a un amb tots els nens i nenes que els van a saludar. Després es reparteixen per totes les cases els regals recent arribats de l’Orient.

Documents adjunts

6è Saló de la Infància



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.