TORNAR

Gran èxit de la Cantata de Nadal de l'escola Castell d'Òdena

L'acte va tenir lloc al nou poliesportiu municipal Mestre Vila Vell

Dissabte, 25 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest passat dimecres 22 de desembre va ser el darrer dia de classe de l’alumnat del CEIP Castell d’Òdena i com cada any ho celebraren amb una Cantata. Aquesta vegada es realitzà en un escenari especial, el Poliesportiu Municipal Mestre Vila Vell.

El poliesportiu estava ple de gom a gom

L’acte començà a les 7 de la tarda i l’alcalde Francisco Guisado donà la benvinguda i desitjà unes molt Bones Festes tot parlant de les instal·lacions noves i de l’esforç fet per tothom per adequar l’espai per l’ocasió. Després la presidenta de l’AMPA Taïs Busqué també dedicà unes paraules al gran públic.

Van cantar el total de 191 alumnes de P3 fins a 6è curs i també, en alguna ocasió, el professorat. En cert moment l’eix central va ser el conte 'El nen trapella', d’en Daniel Coma i en Lluís Vidal. L’escenificació va anar a càrrec de l’exalumne Albert Sayavera, de l’Elisabeth Farrés, en Pep Farrés i d’en Pere Jorba. El conte fou alternat amb cançons dels infants que eren compaginades amb la música de la Neus Peris (pianista), l’Albert Puig (baix), la Marina Porta (flauta), l’Albert Torras (bateria) i sota la direcció musical del també professor de música de l’escola odenenca Ramon Casanova.

A la mitja part se sortejà un pernil que tocà al número 623. La Cantata durà una hora i mitja amb un gran caliu i gran qualitat de les actuacions que també van incloure poemes recitats de diferents poetes reconeguts. Al final de la Cantata també es va projectar el 'lip-dub' fet per tota l'escola per a felicitar les festes de Nadal. El vídeo es pot veure al facebook de l'AMPA Castell d'Òdena i en el següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=bRfn8sGzow8.


1 Comentaris

D

Dora

Igualada

25 de desembre 2010.10:52h

Respondre

FELICITATS!!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.