TORNAR

31a cursa del Gall d'Indi a Capellades el dia de Nadal

També se celebrarà la travessa de la bassa capelladina

esports
Dilluns, 20 desembre 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest proper dissabte 25 de Desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades la XXXI edició d'una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, la Cursa del Gall Dindi, 21.è. Memorial Jaume Solé Quintana. Posteriorment també se celebrarà la prova de Natació de la 26a Travessa a la Bassa capelladina.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 h. del matí, se sortirà de davant del Museu Molí Paperer i comptarà amb un circuitt urbà tradicional de 4.600 m.. Les inscripcions, que són gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar a partir de les 9,45 h. al recinte del Polisportiu Municipal.

Enguany es durà a terme novament la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins, masc. i fem., sobre 1.000 m. amb sortida a les 10,45 h..

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada i dels Voluntaris capelladins, i amb el suport de la Diputació de Barcelona –Xarxa de Municipis -, i de l'entitat bancària Unnim.

Enguany es celebren també les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, que arriben a la seva 26a edició, i es duran a terme a les 12 del migdia, després de la cursa atlètica. Les inscripcions es podran efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa del Gall Dindi.

El repartiment de Premis d’ambdues competicions, es durà a terme al Polisportiu Municipal, després de la cursa atlètica i de la prova de natació.

Ignasi Costa -CA Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.