TORNAR

El CPP Igualada acaba l'any amb una remuntada de les que fan història

Els equips de tercera regional, preferent i 2a 'B' perden pistonada

esports
Dilluns, 20 desembre 2010. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
CTT Vilanova i la Geltrú 3 – CPP Igualada 4
L’equip de 1a nacional del CPP Igualada va protagonitzar dissabte passat una remuntada d’aquelles que es recorden a la pista del CTT Vilanova i la Geltrú. El conjunt igualadí va ser capaç de donar la volta a un marcador que va arribar a indicar un 3-0 favorable als locals, fet que demostra el bon moment de forma pel qual passa actualment l’equip.

1a nacional

Els locals van endur-se el primer punt del partit per mitjà de la victòria de Jaume Budesca sobre Daniel Luco per 2-3. El vilanoví havia començat guanyant per 2-0, Luco va poder empatar a dos jocs però va acabar cedint en el cinquè joc. El segon punt va ser tan disputat com el primer; Julio Andrade, recentment recuperat d’una llarga lesió, va derrotar a Lluís Graells també per 2-3. Seguidament, Rafael Monzó posava el partit a l’abast del Vilanova vencent per 0-3 a Jordi Satorras.

Si a la primera ronda d’individuals tot havia anat de cara pels locals, en la segona es va invertir la tendència gràcies a l’afany de remuntada dels igualadins. En primera instància, Lluís Graells va superar per 3-2 a Jaume Budesca. A continuació, Daniel Luco va obtenir el mateix resultat davant de Rafael Monzó, guanyant el cinquè joc després de veure com el palista local li empatava l’avantatge de dos jocs que havia aconseguit inicialment. L’empat a tres al marcador global va arribar de les mans de Jordi Satorras, que va imposar-se per 3-1 a Julio Andrade. Així, el CPP Igualada va encarar el definitiu punt de dobles amb empenta, fet que va permetre a la parella igualadina Satorras – Luco superar a la local Monzó – Budesca per 3-1 i culminar la remuntada.

L’equip de 3a nacional perd pistonada

CPP Igualada 2 –2 Gimnàstic Tarragona 4

Dissabte passat, l’equip de 3a nacional del CPP Igualada va disputar a Les Comes el partit de lliga que l’enfrontava al Gimnàstic de Tarragona. Els tarragonins arribaven com a quarts classificats, amb una victòria menys que els locals, que partien com a tercers. El Gimnàstic, però, va acabar fent-se amb la victòria per 2-4, que deixa als igualadins una mica més allunyats de les places d’ascens.

El rival va arribar tard i va sortir fred al partit, i el CPP Igualada ho va aprofitar per adjudicar-se els dos primers punts. El primer va ser obra de Josep Maria Alonso, que va guanyar per 3-0 a Romar Balbas. El mateix resultat el va aconseguir Roger Domingo davant de Gerard Rull per fer el segon. Els tarragonins van estrenar el seu marcador en la següent partida, quan Álvaro Barreneche va vèncer a Ricard Alert per 1-3. Els dobles van confirmar la reacció dels visitants, ja definitivament posats al partit. La parella Barreneche – Rull va vèncer a la igualadina Alonso – Alert per 1-3.

Amb l’empat a dos global, Josep Maria Alonso no va poder evitar que Gerard Rull el guanyés per 0-3 i avancés al Gimnàstic. Finalment, el punt definitiu va arribar amb la victòria del sud-americà Romar Balbas sobre Ricard Alert per 1-3.

Oportunitat perduda a Preferent

CTT Falcons Sabadell 4 – CPP Igualada 2

El partit d’aquest diumenge suposava una bona oportunitat d’estrenar-se per l’equip de Preferent. El conjunt igualadí visitava la pista dels Falcons, el penúltim classificat de Preferent i primer objectiu del CPP Igualada, amb l’esperança d’assolir un bon resultat que els catapultés cap amunt un cop passada la fase més complicada del calendari. Malauradament, l’equip anoienc va perdre per 4-2 i haurà acabat l’any sense estrenar-se.

Joan Moriana va estar a punt d’avançar els igualadins d’inici però, quan guanyava el cinquè joc per 10-9 davant de Dídac Serraïma, va patir una estrebada que va ajudar que el palista sabadellenc s’acabés imposant per 2-3. El segon punt també va caure de la banda local, ja que Nil Espert va superar per un ajustat 1-3 a Joan Masip. Més clara va ser la victòria de Xavier Serraïma davant de Bernat Bisbal, a qui va derrotar per 0-3, tot posant el partit coll amunt als igualadins.

A continuació, Joan Moriana va imposar-se per 3-2 a Nil Espert, però l’esperit de remuntada es va trencar quan Dídac Serraïma va superar per 0-3 a Bernat Bisbal per fer el 4-1 global. En el darrer punt, Joan Masip va guanyar a Xavier Serraïma per 3-1 per establir el 4-2 definitiu.

Nova punxada a Segona B

CTT Badalona 4 – CPP Igualada 2

Sembla que la bona ratxa que duia l’equip de Segona B del CPP Igualada s’ha trencat, ja que el conjunt igualadí va encaixar diumenge passat la segona derrota consecutiva. El CTT Badalona va fer-se fort a la seva pista per superar a l’equip de l’Anoia per 4-2.

El CPP Igualada va començar el partit amb força quan Albert Kenji Matsuoka va derrotar el base local Víctor Pané per 2-3. Seguidament, però, els badalonins van empatar per mitjà de la victòria de Jordi Pané davant de Gerard Fuentes. El palista igualadí va estar a punt de remuntar els dos jocs d’avantatge aconseguits inicialment per Pané, però va acabar cedint per 2-3. A continuació, Javier Tejedor va posar per davant al Badalona vencent a Ferran Sallent per 0-3.

Els locals van aprofitar la inèrcia positiva per fer el tercer punt; aquest cop Víctor Pané va derrotar per 1-3 a Gerard Fuentes. De seguida Albert Kenji Matsuoka va sortir al rescat dels igualadins imposant-se per 3-0 a Javier Tejedor, però la reacció igualadina es va veure truncada amb la victòria de Jordi Pané per 1-3 davant de Ferran Sallent, que suposava el 4-2 final.

Els joves del CPP Igualada progressen al Circuit Promeses

El cap de setmana passat es va disputar una nova fase del Circuit Promeses. Al nivell A hi van prendre part els palistes alevins del CPP Igualada Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka. Joan Masip va arribar als quarts de final de la competició, on va perdre davant de Dídac Serraïma (Falcons). Albert Kenji Matsuoka, per la seva banda, va assolir els vuitens de final, on es va veure superat per ben poc per Jorge Cordero (Ateneu 1882).

Al nivell F, Miquel Moriana es va plantar als quarts de final del torneig, mentre que Gerard Vélez al nivell G no va poder estrenar el seu compte personal en aquesta ocasió.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.