TORNAR

L'Igualada HC no supera El Vendrell a casa

Igualada HC 1- El Vendrell 3

esports
Dissabte, 18 desembre 2010. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Vendrell arribava aquesta tarda a les comes com a 'equip revelació' de la temporada però els igualadins, que venien de vèncer el Voltregà, no esperaven ser derrotats a casa. El primer gol dels visitants ha arribat molt aviat, al minut 9 de partit, i malgrat que l'empat ha estat imminent, els arlequinats no han pogut endur-se els tres punts que els haurien col·locat a només un punt del Barça i del Vic.

Ton Baliu aportava l'esperança als arlequinats tot marcant el primer gol de l'Igualada que significava l'empat a un. Baliu ha xutat des de mitja pista un minut després que El Vendrell estrenés el marcador però la igualtat ha durat poc al pavelló de les Comes i al minut 11 Òscar Ruiz ha signat el 2-1.

Amb aquest resultat, l'Igualada ha arribat a la segona part del partit durant la qual els jugadors d'Ivan Sanz s'han mostrat cansats tant físicament com psicològica i no han aconseguit capgirar el marcador. El partit s'ha convertit en un passadís d'anades i vingudes d'un equip i de l'altre i en un contra atac al minut 46, el Vendrell ha aconseguit el 1-3 definitiu de la mà de Jordi Esteve. L'Igualada ha tingut la seva darrera oportunitat dos minuts més tard quan Formatjé ha llençat una falta directe que ha pogut aturar Carles Grau, porter del Vendrell.


3 Comentaris

m

marti

igualada

20 de desembre 2010.06:46h

Respondre

Es nota que feia temps que no anaves a les Comes. El partit va ser dolent pel resultat, però l’quip va lluitar fins l’últim segon de partit amb la mala sort que la bola no va entrar.... Llegir més
L’entrenador sap el que es fa, el resultats i la classificació ho demostren. Els jugadors hi van al 100% i hi ha bon ambient entre ells, cosa que no passava els últims anys.
Ah ... i avui -dilluns- es presenta un nou patrocinador. Són moments difícils, però crec que s’està treballant bé.

A

Albert

19 de desembre 2010.21:48h

Respondre

Com quines, Marc ? La crítica, si és constructiva, sempre és bona.

M

Marc Farré

Igualada

19 de desembre 2010.18:37h

Respondre

Quin partit més dolent. De veritat feia temps que no anava a Les Comes, pensava que les coses havien canviat a millor i va ser decebedor. Només se salva el Jaumet Llaverola de la mediocritat... Llegir més general. Aquest any no tenim ni patrocinador, ni equip en condicions. I què hi fa la directiva ? S’han de prendre solucions.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.