TORNAR

Les corals d'Igualada donen la benviguda al Nadal

Amb una entranyable cantada, a la plaça de l'Ajuntament

cultura
Dissabte, 18 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un any més, com ja és habitual, diverses agrupacions corals igualadines van oferir, divendres al vespre, un bonic concert de nadales. Una bona manera de dir que les festes ja són aquí i que, tot i el fred, va comptar amb una bona assistència de públic.

L'acte, organitzat per l'Institut Municipal de Cultura i la Comissió de Festes, va comptar amb la participació de l'Agrupació Coral La Llàntia, el Cor de Cambra i Cor Infantil de l'Escola Municipal de Música, la Coral de Santa Maria, la Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran, la Coral Infantil Els Verdums, la Coral Infantil Gatzara, la Coral Juvenil Xalest, la Coral Merlet, la Coral Migto, la Coral Mixta, el Coral Exaudio, l'Schola Cantorum i la Capella de Santa Maria de la Tossa. Tots els cantaires, sota la direcció de Mercè Gabaldon i Elena Bové, i acompanyats al piano per Coni Torrents.

El públic assistent va poder sentir —i cantar— nadales com 'La pastora Caterina', 'El rabadà', 'Santa Nit', 'El noi de la mare' o 'Fum, fum, fum'. La cantada es va acabar amb la interpretació del famós Himne del Patge Faruk, com un petit acte d'homenatge més al Mestre Just, en el 50è aniversari de la seva mort.

Podeu veure més imatges de la cantada de Nadales a la fotogaleria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.