TORNAR

La primera Fira de Nadal de Rubió registra una bona afluència de públic

Productes de tota mena relacionats amb el Nadal

societat
Dimarts, 14 desembre 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat 12 de desembre va tenir lloc la Fira de Nadal d'artesans al Pla de Rubió, organitzada pel Local Social de Rubió i que comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubió i de Carns Gual.

La fira va reunir una forta afluència de públic, tenint en compte que era la primera que s'organitzava en aquest municipi. Hi va haver degustació gratuïta de polvorons artesans per a tots els assistents. Es va poder gaudir d'una vintena de parades amb una gran varietat de productes tals com embotits, pastissets i torrons artesanals, espelmes i aromateràpia, sabons artesans, joies, bijuteria, bosses fetes a mà, complements en pell, decoupage i guarniments de nadal, horts urbans, pintura i mandales, obres en fotografia digital, exposició de maquetes de casetes fetes a mà, jardineria i tions. Els nens també van poder participar en un taller de manualitats.

Fira de Nadal de Rubió


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.