TORNAR

Cròniques dels equips del CPP Igualada

Victòria de l'equip amateur per seguir mirant amunt

esports
Dilluns, 13 desembre 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
CPP Igualada 4 – CTT Sa Pobla 2
El CPP Igualada tenia aquest cap de setmana a Les Comes un compromís complicat amb el CTT Sa Pobla. Els igualadins van fer valer el factor camp per derrotar als mallorquins per 4-2, sumant així una nova victòria de mèrit que els manté a la part alta de la classificació.

En la primera partida, Lluís Graells va avançar els igualadins en superar per 3-1 a Francisco Bauzà. La segona partida va suposar el segon punt dels locals, ja que Daniel Luco va vèncer Edward Fritts per 3-0. A continuació, els balears van estrenar el marcador per mitjà de David Soler, que es imposar a Jordi Satorras per 2-3.

El CPP Igualada, però, no va perdre pistonada i tot seguit va fer el tercer punt, obra de Daniel Luco davant de Francisco Bauzà, a qui va derrotar per 3-0. El partit però, lluny de quedar resolt, es va tornar a posar emocionant quan el català que milita a les files del Sa Pobla David Soler va fer el seu segon punt en el partit guanyant per 0-3 a Lluís Graells. Amb el 3-2 global al marcador, Jordi Satorras va encarregar-se d’amarrar la victòria igualadina en vèncer per 3-1 a Edward Fritts.

L’Esparreguera referma el liderat a Les Comes

CPP Igualada 2 – CETT Esparreguera 4

Dissabte passat a Les Comes s’enfrontaven el primer i el tercer classificats de la lliga de la tercera divisió estatal. L’Esparreguera visitava Les Comes com a líder invicte i indiscutible, ja que havia encaixat un sol set en les sis jornades de lliga disputades fins al moment. Malgrat els intents del conjunt igualadí, els del Baix Llobregat van demostrar la seva superioritat i van acabar enduent-se el partit per 2-4.

Els visitants van avançar-se ja d’inici amb la victòria d’Oriol Abante per 1-3 davant de Josep Maria Alonso, en un duel de jugadors amb goma de pics al revés. El segon punt també va ser per l’Esparreguera, ja que Miquel Ramos va superar per 0-3 a Ricard Alert. La reacció igualadina va arribar de la mà de Joan Bertran, que es va desfer d’Enric Manzano per un lluitat 3-0.

Els dobles van ser possiblement la partida més lluïda de l’encontre, ja que són un dels punts forts d’ambdós equips. La parella igualadina Bertran – Alert va superar per 3-2 a la visitant Ramos – Ruben Quesada. Cal destacar que ambdues parelles formaven amb un jugador dretà i un d’esquerrà.

Amb l’empat a dos al marcador el CPP Igualada semblava capacitat per donar la sorpresa, però primer Miquel Ramos i després Oriol Abante amb sengles victòries per 0-3 davant de Josep Maria Alonso i Joan Bertran respectivament, van ofegar les expectatives dels locals. Amb el 2-4 final, l’Esparreguera va consolidar-se com a dominador absolut de la categoria, però en la seva visita a Igualada va encaixar més sets que els que havia encaixat fins ara a la lliga.

Derrota clara davant d’un poderós Vilafranca

CPP Igualada 1 – CTT Vilafranca 5

Diumenge al matí, l’equip de Preferent del CPP Igualada va rebre la visita a Les Comes del CTT Vilafranca, un dels equips capdavanters de la categoria. Els visitants no van patir en cap moment per aconseguir la victòria, que finalment va ser per 1-5.

El partit va tenir poca història des de bon principi. El primer punt l’aconseguia Guillem Fructuoso davant de l’igualadí Joan Moriana, a qui va superar per 0-3. El segon fou obra de Manel Menal, que va guanyar a Joan Masip també per 0-3. El mateix resultat el va aconseguir Carles Mesegué davant de Juan Carlos Ortiz, i seguidament Joan Moriana encaixava un nou 0-3 davant de Manel Menal. El cinquè punt del Vilafranca li va correspondre a Guillem Fructuoso, que va derrotar a Juan Carlos Ortiz per un altre 0-3.

Quan tot feia pensar que el partit acabaria amb un 0-6 global i un 0-18 en el marcador de jocs, el jove igualadí Joan Masip va fer un gran partit davant de Carles Mesegué i va aconseguir el punt de l’honor dels igualadins derrotant al seu rival per 3-1.

El CPP Igualada fa un pas enrere a Segona B

CPP Igualada 2 – CTT Vilanova i la Geltrú 4

Després dels bon resultats obtinguts en les darreres jornades per part de l’equip de Segona B territorial del CPP Igualada, el conjunt igualadí afrontava un partit complicat diumenge passat a Les Comes. La visita del CTT Vilanova i la Geltrú suposava un enfrontament amb un rival directe a les places capdavanteres de la lliga. Malauradament, els igualadins van cedir i la victòria va ser pel conjunt visitant per 2-4.

El primer punt va caure de la banda local, amb la victòria de Francesc Masip davant de Roger Blanco per 3-1. De seguida, però, els vilanovins van empatar el partit per mitjà de Fèlix Ávila, que va superar a Gerard Fuentes per 0-3. Pere Blanco va fer el segon punt dels visitants en derrotar per 0-3 a l’igualadí Ferran Sallent.

El CTT Vilanova continuava en ratxa i Fèlix Ávila va guanyar per 0-3 a Francesc Masip per fer pujar el 1-3 al marcador global. Seguidament, Ferran Sallent va escurçar distàncies imposant-se a Roger Blanco per 3-0, però en la partida següent Gerard Fuentes no va poder evitar que Pere Blanco el superés per 0-3 i sentenciés el partit amb el 2-4 final.

Igualada acull part del Circuit Promeses

Dissabte passat, la pista del CPP Igualada a Les Comes va ser la seu en la qual es van disputar dos grups de la segona fase del Circuit Promeses per equips. El primer dels dos grups era un dels quatre del nivell A i el segon era un dels altres quatre que conté el nivell C del circuit. En cadascun dels grups es disputa una lligueta d’equips, en la qual cada partit es juga en format de Copa Davis.

En el grup del nivell A, l’equip del CPP Igualada integrat per Joan i Francesc Masip i Albert Kenji Matsuoka es va imposar als seus tres rivals. Contra els Lluïsos de Gràcia B i el Premià B, els igualadins van aconseguir un 3-0, i davant dels Falcons de Sabadell B, el marcador final va ser de 2-1. Al nivell C, la representació del CPP Igualada la formava l’equip integrat per Miquel Moriana, Bernat Luco i Gerard Vélez. En aquesta ocasió, els igualadins no van poder guanyar ni davant del Vic, amb qui van perdre per 1-2 amb un punt de Miquel Moriana, ni davant dels Lluïsos d’Artà, contra qui van encaixar un 0-3.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.