TORNAR

Dos palistes del CPP Igualada aconsegueixen el passaport pel torneig subestatal

Joan i Francesc Masip superen el torneig classificatori a Bàscara

esports
Dijous, 9 desembre 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aprofitant el pont d’aquesta setmana, s’ha celebrat a Bàscara el torneig classificatori pel campionat estatal de tennis taula. En aquest torneig hi prenen part els palistes més ben classificats de cada zona del territori espanyol, que es disputen les places que donen accés al torneig subestatal. Les comunitats de Catalunya, Balears, Aragó i Navarra (que s’ha intercanviat aquest any per València) formen una de les zones.

Joan Masip

Joan Masip, 3r en el torneig classificatori

És en aquest torneig on han participat els tres palistes alevins del CPP Igualada, tots tres amb clares opcions d’aconseguir el bitllet pel torneig subestatal. Finalment, però, només dos d’ells, els cosins Joan i Francesc Masip, van poder-ho aconseguir.

Albert Kenji Matsuoka no va poder superar la fase de grups quan un triple empat es va resoldre en contra seva. Cal destacar que el sorteig li va deparar un grup especialment difícil al palista igualadí, que segurament hagués obtingut un millor resultat si hagués quedat enquadrat en un altre grup.

Després d’aquesta primera decepció, però, van arribar les alegries. Tant Joan Masip com Francesc Masip van quedar primers del seu grup i van passar la primera ronda eliminatòria. A continuació, als vuitens de final, Adrián García (Balears) va derrotar a Francesc Masip, que es va haver de guanyar la classificació imposant-se en dues de les tres partides que va disputar posteriorment. Això li va permetre acabar en desena posició, obtenint així una de les onze places que donaven accés al torneig subestatal.

Per la seva banda, Joan Masip es va venjar pel seu company als quarts de final guanyant a Adrián García (Balears), però no va poder assolir la final en perdre davant d’Adrià Úbeda (Catalunya). Finalment, l’anoienc va superar a Enric Casadó (Catalunya) per pujar al tercer graó del podi i completar així un molt bon torneig.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.