TORNAR

L’Igualada aconsegueix endur-se tres punts importants de Les Comes

CF IGUALADA 2 – 1 CF BLANES

esports
Diumenge, 5 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Igualada ha jugat un partit força avorrit, en què no s’ha acabat de sentir còmode dins el terreny de joc, però que l’ha sabut treure endavant i endur-se la victòria i uns tres punts molt necessaris per a l’equip de José Luis Ruiz, que té una altre compromís el proper dimecres.

Durant els minuts inicials, l’Igualada va donar molt bones sensacions, ja que tot just al primer minut de joc, Isma va enviar una centrada enverinada per Epitié que acabava en córner. Fruit d’aquest servei de cantonada arribava el primer gol anoienc, dels peus del mateix Epitié. Els blaus però es van relaxar i, tot i que el Blanes no va mostrar un joc fluid, els anoiencs no aconseguien augmentar la diferència al marcador. Així, al minut 25, l’àrbitre del partit senyalava un penal molt rigorós a favor de l’equip de la Costa Brava, que Bochy transformava per igualar el marcador.

Amb aquest resultat s’arribava a la fi del primer temps, recordant el partit amb el Tàrrega, en què l’Igualada va viure la mateixa situació. Aquesta vegada però, tot just iniciar-se la segona part el Blanes veia com li expulsaven un jugador i havia de jugar amb un home menys. Això ho van aprofitar els homes de José Luis Ruiz per fer el segon i definitiu gol, de la mà de Pedro, després d’una gran passada de Barnada, al minut 63. El partit va continuar amb forces disputes arbitrals i José Luis Ruiz era expulsat de la zona de banquetes, per protestar. Tot i això, l’Igualada va saber mantenir el marcador i es va poder endur uns tres punts de Les Comes molt importants.

El proper partit serà dimecres 8 de desembre contra la Rapitenca, a les 12h, un partit endarrerit que es va anular per causa del temporal.

CF Igualada: Jaume, Oriol, Baraldés, Torres, Pedro, Gumà (81' David), Epitié (70' Mili), Isma (83' Ribalta), Edu, Marc i Barnada.

CF Blanes: Sergi, Gorka, Marc (46' Cusso), Ros, Aleix, Alberto, Chema, Mario (65' Chava), Toure (69' Marcelo), Bochy i Victoria.

Àrbitre: Anna Zardaín


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.