TORNAR
PUBLICITAT

El Supermercat d'Art de l'Anoia escalfa motors

Ester Besolí, Albert Vendrell, Montse Català, Àngels Meler i Dseda + ens expliquen com veuen l'art

cultura
Dimecres, 1 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 17 de desembre al 5 de gener, el vestíbul de l’Ateneu tornarà a convertir-se en un 'supermercat d'art'. El SARTC’10 posarà a l’abast dels visitants més de 600 obres creades expressament per a l’ocasió per una trentena d’artistes. Al llarg d'aquestes setmanes, a anoiadiari·cat us anirem oferint breus entrevistes amb els diversos creadors, amb l'objectiu d'acostar-nos una mica més a la seva obra.

Obra de DSEDA +

Obra d'Àngels Meler

Obra de Montse Català

Obra d'Albert Vendrell

Obra d'Ester Besolí

ESTER BESOLÍ

La meva obra... que presento al SARTC es una sèrie de dibuixos de la col·lecció 'Deserts paisatges de la pell', fet amb tècnica mixta i amb un punt de collage.

A través de l'art puc... expressar els estats d’ànim, de les persones, sobretot de la dona, que sol ser l’eix central de la meva pintura. Les barreres i traves que troba al seu entorn, l’actitud davant d’això. La meva pintura sempre té un punt de queixa social.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... l’entorn, a la natura d'on trec textures que uso per al fons dels dibuixos en forma de collage, i en les persones, en la seva actitud, les seves reaccions que és realment la font d’inspiració. Això ho pots trobar al bar, al forn de pa, al teu entorn més quotidià, nomes cal obrir els ulls, mirar i qüestionar-te el perquè de tot.

ALBERT VENDRELL

La meva obra és... un 'trompe l'oeil' d'un paquetet en forma d’obra d’art que conté una bestioleta peluda i tremolosa per les venes de la qual circulen acudits de colors.

A través de l'art puc... evadir-me. Treure el cap i riure'm de tot.

L'art en la vida quotidiana el trobo... engarjolat als museus i les galeries d’art. 'Art' ha esdevingut el nom d’una marca. S’hauria de trobar un altre mot com amb el cas del xampagne, el cava o el vino espumoso.

MONTSE CATALÀ

La meva obra és... Pop-art, pintura contemporània, colors intensos, pinzellades uniformes, simplement: retro.

A través de l'art puc... conèixer noves formes, arriscar-me, provar noves tècniques i formats, evadir-me per moments, aconseguir el punt auge d'inspiració...

L’art en la vida quotidiana el trobo... El trobo cada dia donant classes de dibuix, el trobo obrint els ulls, sortint al carrer, veient una vespa, mirant un nen... l’art és a tot arreu.

ÀNGELS MELER

La meva obra és... La definiria com a neoimpressionista: color, llum i matèria per descriure paisatges urbans, marines....Pintar és... expressar sentiments, emocions.

A través de l'art puc... sentir, expressar i transmetre amb formes i colors el que veig en l'entorn en què em moc.

L’art en la vida quotidiana el trobo... En un raconet de poble, a les vinyes del Penedès, a l’esclat d’una festa major, al mar... si t’agrada l’art, el trobes simplement en les petites coses de la vida.

DSEDA +

La meva obra és... colorida i vital. Ens agrada combinar colors vius que transmetin la nostra alegria de viure.

A través de l'art puc... disfrutar de la vida, ja que és el que ens agrada fer, i tenim el privilegi de poder viure fent el que més ens agrada.

L'art en la vida quotidiana el trobo a... tot arreu, però cal tenir els ulls, la ment i el cor obert per reconèixer-ho.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.