TORNAR

El CPP Igualada cau al pou de Preferent

Bellvitge Alheña 5 – CPP Igualada 1

esports
Dilluns, 29 novembre 2010. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de Preferent del CPP Igualada va encaixar diumenge passat una nova derrota en la visita a la pista del Bellvitge Alheña. L’equip de L’Hospitalet de Llobregat ja era conegut pels igualadins, que s’hi havia enfrontat amb èxit la temporada passada. Aquest cop, però, el CPP Igualada es va veure superat per 5-1.

2a B territorial. D'esquerra a dreta, Ferran Sallent, Gerard Fuentes i Miquel Moriana.JPG

El Bellvitge Alheña es va avançar d’entrada amb una victòria clara d’Ivan Reches davant d’Eloi Zaragoza per 0-3. En canvi, per aconseguir el segon punt, els locals van haver de lluitar de valent. Eugenio Sobrino guanyava per 0-2 a l’igualadí Joan Moriana, que va ser capaç d’empatar la partida a 2 però no va poder culminar la remuntada i va acabar cedint per 2-3. Seguidament, Joan Masip i Josep Longàs van protagonitzar una nova partida ajustada, que va tornar a caure de la banda dels locals, ja que el palista barceloní es va imposar per 2-3 al jove igualadí.

La segona ronda d’individuals va començar amb un marcador clarament advers per al CPP Igualada, i de seguida el conjunt local va sentenciar per mitjà de la victòria d’Eugenio Sobrino davant d’Eloi Zaragoza per 0-3. Amb el partit ja perdut, Joan Masip no va poder evitar que Ivan Reches el superés també per 0-3. En la darrera partida, Joan Moriana va fer el punt de l’honor per als igualadins en derrotar per 3-2 a Josep Longàs.

Amb aquesta derrota, el CPP Igualada segueix sense guanyar a Preferent, i es situa ja a la cua de la classificació a causa dels resultats dels altres partits de la jornada.

Victòria per consolidar-se a 2a B territorial

Club Falcons B 2 – CPP Igualada 4

L’equip de 2a B territorial del CPP Igualada va aconseguir una victòria molt treballada diumenge passat a la pista dels Falcons de Sabadell. El marcador final va ser de 2-4 favorable als igualadins, però tots els punts van ser molt ajustats.

El primer va ser obra de Gerard Fuentes, que va vèncer per 3-1 a David Vilardell. La segona partida la van disputar el palista aleví del CPP Igualada Francesc Masip i el palista sabadellenc Pere Chacón. La victòria se la va endur el local per 2-3 després de veure com el palista igualadí li empatava l’avantatge inicial de dos jocs. Els visitants, però, van avançar-se de nou per mitjà de la victòria de Ferran Sallent davant de Ruben Clavijo, a qui va derrotar per 3-2.

Gerard Fuentes va obrir forat al marcador en l’inici de la segona ronda d’individuals, quan va superar per 3-2 a Pere Chacón. A continuació, Ferran Sallent va sentenciar el partit en derrotar per 3-1 a David Vilardell. Finalment, l’últim punt va ser pels locals; Ruben Clavijo va superar a l’igualadí Francesc Masip per 2-3 per fer el 2-4 definitiu.

Daniel Luco, als quarts de final de l’Open Barcelona

Dissabte passat es va disputar la primera fase de l’Open Barcelona d’aquesta temporada. El CPP Igualada hi va prendre part amb un únic participant, Daniel Luco, a la categoria de veterans +40.

El palista igualadí va superar la fase de grups guanyant per 3-0 a Benito García (Olesa) i Daniel García (Congrés) i per 3-1 a Júlia Infante (Ateneu), classificant-se com a primer del seu grup. Als vuitens de final, Daniel Luco va derrotar per 3-0 a Joan Petchame (Olesa), però en arribar als quarts de final es va trobar amb un vell conegut, Francesc Castells (Ciervo), que el va deixar fora de combat en guanyar-lo per 0-3.

CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.