TORNAR
PUBLICITAT

Concert a l'Ateneu de 'La ruta de les estrelles'

El grup lleidatà presentarà el seu nou disc: 'Entre terra i mar'

cultura
Dimarts, 16 novembre 2010. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ateneu Igualadí acollirà aquest divendres l'actuació del grup de folk celta, 'La ruta de les estrelles'. La formació lleidatana presentarà el seu últim treball titulat 'Entre terra i mar', una combinació de composicions pròpies i d'un repetori tradicional, el seu segon treball després de publicar el disc 'De Fisterra a Finistèrre... de Finistèrre a Fisterra'.

'La ruta de les estrelles' en plena actuació

El grup de folk celta actuarà aquest divendres 19 de novembre al vestíbul de l'Ateneu a les 23:30h amb un repertori de cançons del seu nou disc. Aquesta formació de sis músics pretén revitalitzar i difondre la música tradicional de diverses procedències, en un viatge musical que va des de Galícia fins a la Bretanya, passant pels Pirineus, Occitània i Irlanda.

La banda, de dos anys de formació, està composta per Ivàn Pérez Villar (violí), Albert Morreres (flauta travessera), Sergi Llena (gaita i tin whistle), Héctor Beberide (mandolina, bouzouki, guitarra i arpa cèltica), Juan Ignacio López (violoncel) i Robert Querol Butia (percussió). El concert està organitzat per l'Ateneu Igualadí i l'Institut Municipal de Cultura, i el preu de l'entrada és de 6€ per als no socis i 4€ per als socis de l'Ateneu. Tot i això, tothom qui aquell dia sopi al Cafè de l'Ateneu té l'entrada gratuïta.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.